Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Soni: jj to vím dle kalkulaček na netu a přítelovi kalkulačky ovulace v mobilu to bylo někdy od 10.1 do 16.1… ale netestila jsem páč jak říkám psychicky jsem si říkala že se budu snažit až mi dr. řekne že tu ovu vůbec mám, ale zhruba mezi tím 10.-16. asi byla .
Příspěvek upraven 24.08.11 v 21:37
sonipa: No jasně, tisíc důvodů je, že prostě strašně chci a pak ten zbytek už se nastřádá. ![]()
hi: Teda takhle jasné těhu a ty jsi ještě pochybovala…
Já mám na ovu testu taky zatím slabší čárku, teda, to budeme jistit i tu. ![]()
Už si aspoň uvědomuješ, že jsi fakt těhu? Já bych se pak o tom asi každou chvíli musela ujišťovat, že se mi to nezdá. ![]()
Hi: taky gratuluju,tehule…
na tehu testu plati kazda testovaci carka a je jedno, jak je silna
To jsou same skvele zpravy pri patku…
Tak holky, pekne hromadne otehutnete a tak za 14 dni, az vy budete testovat mimiska, tak ja budu testovat ovu a budu potrebovat ty pozitivni bacilky na //… ![]()
Tamarko… mne je 27…
Vevi, no už pomalinku tomu začínám věřit a jsem hrozně happy… spíš jsem jak prdlá, pořád bych trsala
a štětsím poskakovala a běhala… no když mě dnes viděla kolegyně tak potrsávat v kanclu, hned mi řekla at ho ze sebe nevytřesu hi, že ona ho málem vytřepala při běhu v 8týdnu… jééé holky, hlavně at se nepustí ![]()
Příspěvek upraven 28.01.11 v 16:14
Káti děkuju jak budeš testit a ovu se bude blížit pošlu ti baciláče ![]()
Zkusila jsem si najit Jonasovu metodu a vychazi mi do ovu nebo tesne po na 12.2., tak uvidime… Kazopadne to zkusime…vychazi nam to krasne na sobotu, manzel bude odpocaty, vyspinkany ![]()
Hi: nepocitujes nejake priznaky tehotensvi? Tu euforii si dovedu predstavit
Budeme na tom vsechny stejne, az uvidime // na tehutestu ![]()
Kati nepociťuji, jen jsem každý den po práci sebou buchla do postele a spala a spala a pak se šla najíst a zase spala… takže dřív jsem chodila na kutě kolem 22h nebo 23h a teď jsem spala po práci 2h a o půl 9 už mě zase nebylo
ale jinak nic… testík jsem udělala páč jsem měla dnes v plánu dát si s kamarádkou pár litříků pálavy… no měla téct proudem… nepoteče.. kamarádka si musí dát i za mě… ale jak se jí vymluvit a nekápnout božskou
dneska mě sem tam bolí podbříšek, budto se uhnízdujě prďa malej, nebo …???
Příspěvek upraven 24.08.11 v 21:35
Hi…jeste jednou ti strasne moc gratuluji
rikas,ze jsi svou ovu vyhodnotila podle netu kalkulacek? Nechces nam hodit odkaz? docela bych si rada zakalkulovala,schvalne jestli se mi to bude take shodovat ![]()
hi: Neboj, mimíse nevytřeseš, když se má udržet, tak se udrží, i kdyby jsi skálala jak klokan. I když v devátém měsíci už bych asi jen tak mírně poskakovala…
Že bolí podbřišek, to je podle toho co čtu ale úúúplná normálka.
Jsi ukázková těhule…
A jestli se chceš vymluvit kámošce a neříct to, tak snad jedině na nějaké prášky co se nesmí míchat s alkoholem, to je moje oblíbená výmluva. ![]()
Peti, zkusím to pohledat… každopádně když jsem si dala do seznamáckýho vyhledávače ovulační kalkulačka… nabído se jich hned víc… pak jsem to zkusila třeba na 7 odkazech… jedna kalkul byla přímo odtud z emimča… no a pak se mi ty různé kalk. lišily v rozmení 2 - 3 dnů, ale i tak všechny byly téměř za jedno…
Zdravicko holcicky
Tak doufam,ze nam HI hodi vsechny tehu bacilky ktereymi se nakazila i ona a budeme mit 1037 duvodu byti tehotne vid veverko? ![]()
me je 23 v kvetnu 24…Jinak jsem si chtela koupit u nas v lekarne Ovu test a chtela mi objednat na pondeli a stali az 700 korun to nejsem blazen abych davala za test skoro tisic korun
tak to zitra zkusim jinde… koukam ze jste vetsinou starsi nez ja ale ja si vic rozumim se starsima ![]()
hi: moc gratuluju doufam ze to budes mit vse v poradku…