Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hi píše:
Peti, zkusím to pohledat… každopádně když jsem si dala do seznamáckýho vyhledávače ovulační kalkulačka… nabído se jich hned víc… pak jsem to zkusila třeba na 7 odkazech… jedna kalkul byla přímo odtud z emimča… no a pak se mi ty různé kalk. lišily v rozmení 2 - 3 dnů, ale i tak všechny byly téměř za jedno…
Dekujiiii,hned na to juknu a muzu se te jeste zeptat zda tomu opravdu veris? rika se ze to byva dost falesne…ale co,za zkousku se nic neda… ![]()
hi píše:
Peti, zkusím to pohledat… každopádně když jsem si dala do seznamáckýho vyhledávače ovulační kalkulačka… nabído se jich hned víc… pak jsem to zkusila třeba na 7 odkazech… jedna kalkul byla přímo odtud z emimča… no a pak se mi ty různé kalk. lišily v rozmení 2 - 3 dnů, ale i tak všechny byly téměř za jedno…
Dekujiiii,hned na to juknu a muzu se te jeste zeptat zda tomu opravdu veris? rika se ze to byva dost falesne…ale co,za zkousku se nic neda… ![]()
Tady aspoň pár adres, každopádně když si vygoogluje ovulační kalkulačku nebo vyseznmuješ je jich tam mnoho mnoho… do modernějších, našlápnutých mobilů jako třeba Ifon to jde i stáhnout z netu jako hra například… můžeš ji jí vypočítat kdykoliv
to já ale neumím, umí to můj chlap a ten už mi jí k sobě to mobilku pořídil a pak jsme počítali a počítali
Tamarko, já asi blázen jsem koupila jsem si mini mikroskop Donna za 500,– a olizovala jak vsteklá, nikdy mi nic neukázal… předtím jsem měla čůrací za 30,– myslela jsem že také neukazují, páč v návodu psali že testovací má být stejná nebo tmavší jak kontrolní a já měla testovací vždy slabší… ale podle holek tady to vipadá že jsem to podcenila, páč tady na diskuzích ty čárky které jaá myslela že jsou slabé holky berou jako že jsou o.k takže obvu se dostavovala ale ten mikroskop na sliny mě zklamal, tolik peněz a nikdy nic, je ale fakt že se má na něj slintat
i 2× deně a já někdy zapomněla i dva dny testnout no a jsme u toho že? ale máš rech neutrácej zbytečně, obyč za 30Kč postačí
Peti no musela jsem tomu věřit, ovulační za 500 ukázal vždy prd.. viz výše.. nebudu se opakovat, čůrací ukazovaly , ale já je podcenila a myslela že neukazují dosti intenzivně a tak jsem spolíhala na ovu kalkul a na starý babský řeči že ovu je zhruba 12.-16. den cyklu dle délky a pro jistotu jsem si pohlídala tuleníčko vždy podle těch netových kalku a vidíš juchůůů je tam prcínek… a myslela jsem na to dost, takže nemyslím si že myslet na to je takový problém jak se píše.. jen to pomalu utíká když na to myslíš.. no dívej na mě podařilo se až po 8 měsících ![]()
Vevi, bude těžké ji to zatajit, ví že si s ní vždy dám vínko, že si dáme cigaretku… ví že se snažíme a ták… a ted najednou nebudu pít a to jsme tu akci sama zorganizovala, nezapálím si a budu se blbě čůřit
to jí musí docvaknut, ale to právě nechci , stačí že to ví moje mamka, kámoška která je ve druhým měsíci a 2 holky z práce… a vy… víc lidí to nesmí zatím vědět..
Příspěvek upraven 24.08.11 v 21:40
ted jste s tim testovanim na netu tak zblbli… projela jsem jich snad 20
Vychazi mi to stejne na netu i z ovu testu, ktere delam zcela pravidelne… Je to za predpokladu, ze mas pravidelnou ms…
Priznavam, ze na mereni bazalni teploty jsem lina, takze pouzivam ovu testy. Hi ma pravdu, obycejne uplne staci. Taky jsem vydela digitalni, ktery stoji v prepoctu asi 3000,– kc…
hi, uz to vi budouci tatinek? ![]()
jj Katí, ví, páč mi bude muset nenápadně helpnout vymluvit se z picí akce.. má přijít návštěva a vínkem.. s hodně vínkem… no když se nedařilo byl smutý a pořád chodil a říkal mi .. proč už nejsi těhotná… ty jsi určo neplodná.. ve srandě… a dnes když jsem mu řekla že mám dvě čárky a ukázala… tak byl už tak zmatený že mi řekl máš ovulaci… říkám ne lásko, toto už je těhotenský, ne ovulační
no zmátla jsem ho chudáka těma svýma testíkama
každopádně když tobě net sedí s testíkem tak není co řešit… náš dobře našlápnuto kámo ![]()
Petulena: No, to jsi mi připoměnla, že mám nejvyšší čas udělat dnešní ovu test. ![]()
Tamarka: My sháněli ovu testy po všech čertech, ale nakonec měli nejlevnější v Tesco lékárně, tam měli ty dva za třicet korun, ale nevím, jestli je to jen v místních obchoďácích, nebo i jinde. ![]()
hi: Jo tak to máš komplikovaný.
Teď koukám, že návštěva má dorazit k vám, no to bude obzvlášť oříšek, já bych se asi pořád tak culila, že by to na mě každý poznal. ![]()
Příspěvek upraven 28.01.11 v 18:21
Tak já hlásím, že ovu podle testu o víkendu nestihnu.
Ta čárka je moc slabá, to se zase potáhne až do příštího týdne, jestli vůbec něco bude. ![]()
No ale pomazlení nebude na škodu i když je slabá, já je měla slabé vždycky..