Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak jak psala HI i zázraky se dějí jen neztrácejte víru!Já jsem léky od doktorky jedla jen jedny a to bylo jen na úpravu menstruace jinak prý na ty vejcovody žádný lék není. Můžu se zeptat co máš Ty za problém?Já jsem během toho posledního roku měla 3 takové přírodní léčebné kůry,při první jsem pila aloe vera s brusinkama ,to asi 3 měsíce,potom mladý ječmen a řasu chlorelu a jako poslední očistnou kůru jsem měla ,,stříbrnou vodu" a nějaké bylinky.Všichni léčitelé mi radili ,že je strašně důležité pročistit si důkladně organismus a pak prý to půjde,prvně jsem tomu nevěřila,ale pak jsem si řekla ,že to zkusím, at proto ,abych otěhotněla udělám maximum a vidíš,nevím jestli je to některou tou kůrou nebo fakt jen štěstím z nebe ,ale stalo se a Vám se to určitě brzy taky podaří!Držím palečky Vám všem ,přesně se do snažilek dokážu vcítit.
Ahojte zlatíčka, přeji vám krááááásnou neděli.. Dani co to je ta stříbrná voda?
Dobre rano, devcata
, tak uz je zase nedele a me se tak nechce do prace zitra
jinak jsem si to uzila pracovali jsme na miminku
taky by me zajimalo co je to ta stribrna voda??
Tami, tak doufám že jste zapracovali dobře a že je tam už třeba hnízdí malá fazolka
![]()
Mi jí doporučila paní léčitelka ,že mi to pořádně pročistí organismus a aktivuje nepříliš funkční orgány uvnitř (v mém případě vejcovody).Našla jsem o tom aspon takový článek,jinak kukněte na netu je toho více.Koloidní stříbrná voda
Vysoce kvalitní elektrolytická koloidní stříbrná voda obsahuje průhledné nebo tmavě červené ionty stříbra, pozitivně nabité ionty stříbra (ty jsou nežádoucí) a 1-10 nanometrů (10-100 angströmů) velké negativně nabité částice stříbra (ty jsou žádoucí), které se nikdy neusadí, protože jsou v destilované vodě, která je v konstantním Brownově pohybu. Je vědecky dokázáno, že tento druh stříbra velikosti koloidních zrnek je velmi účinný proti bakteriím, virům a plísním. Antibiotikum je dokonce v nejlepším případě schopno zničit pouze půl tuctu organismů, zatímco koloidní stříbro téměř 650.
(Zdroj: Science Digest Magazine, březen 1978).
Díky dezinfekčním účinkům stříbra bylo v nedávné minulosti povinností ponechat v destilované vodě stříbrnou destičku, aby ji sterilizovala. Ve Spojených státech používá 70% chirurgických klinik a klinik pro léčbu spálenin stříbro. Podle Dr.Gary Smithe je koloidní stříbro (které je rovněž v malém množství přítomno v potravinách rostlinného původu) nepostradatelné pro obranný systém našeho těla.
Několik studií ukazuje na další léčivé vlastnosti koloidního stříbra; obvykle je velmi účinné proti infekčním nebo virovým chorobám (např. opar, plísňové infekce, kandida, syfilis, Lymská borelióza).
Kromě toho podle zprávy Dr. Roberta O. Beckera je také velmi účinné pro regeneraci kostí, díky němu se kosti hojí o 50% rychleji, navíc podporuje regeneraci pokožky a dalších citlivých tkání a udržuje je sterilní.
Krasne nedelni odpoledne
Uff Dani diky za objasneni se stribrnou vodou,nikdy sem o tom neslysela a zni to opravdu hodne zajimave az tajuplne
Tak jaky byl vikend? Krom toho snazilkovani
My jsme to s pritelem nejak extra nehrotili tak sem zvedava jestli z toho vubec neco vzejde.. ![]()
Krasne nedelni odpoledne holky, prave jsem docetla, co jsem zameskala. Koukam, ze jste zapracovali a treba i zadelali na mimisky
Drzim palce, aby ty malicky mrsky nasli cil a trefili se…
Me trapi bolestiva ms s migrenou dohromady
Manzel musel odjet ma meeting, ale uz mi 2× volal, jestli se nema vratit a vzit me do nemocnice. Tak jsem mu vysvetlila, ze to neni nutne, ze takovymi problemy trpi miliony zen na celem svete kazdy mesic vcetne jeho sester, maminky i kolegin… pry o tom takhle nikdy nepremyslel.. ![]()
dani-d: dekuju za povzbudiva slova… Vzdycky cloveka potesi, kdyz slysi, ze zazraky se deji ![]()
Petulena: Znas to, staci jen jedna ![]()
Ahoj holčičky, tak jak se máte? ![]()
Já se právě vrátila z takový malý pařby, mám v sobě dobrý vínko, se známýma jsme se nasmáli, aspoň jsem si připomněla, že nejen snažení o mimíse je pěkný. I když to proběhlo taky. ![]()
dani-d: Jestli ta otázka byla na mě, tak já mám problém ten, že mám strašně dlouhou ms, prakticky přecházím z jedné do druhé, mám s tím problémy už od začátku, nikdo to nikdy nevyléčil, jen se to přepláclo užíváním antikoncepce a za týden jdu k nové doktorce, tak čekám, co mi poradí, ale žádné zázraky to asi nebudou. ![]()
Dobré ránko holky.. ![]()
Tak jaký byl víkend? U nás docela hektický a utekl jako voda…v sobotu jsme si trochu vypili u nastávajících tchánovců, teda jen já, skoromanžílek řídil…
no a včera jsme si udělali výlet a výšlap na Lysou…krásné počasíčko, paráda…
Jinak vkládám testíky, ovulace nejspíš pátek, nebo spíš sobota řekla bych, i podle teploty, akorát teda jediné snaženíčko v sobotu ráno, tak teda taky nevím, jestli to bude stačit…
![]()
Ahojky holky no tedy vy ale píšete člověk se tady chvilku neukáže a už to nestíhám. No víkend v pohodě až na to že nám odešel PC a mrazák tak se to dalo prostě když se daří tak se daří jinak brala jsem chlostík a jdu dneska k Dr. na ultrazvuk tak uvidíme jak to zabralo já doufám že jo a co u vás ?
Ahojky Lenus…no tak to je teda pech, to ti povím…
Já jsem dobrala clostík před týdnem, ale na kontroly nechodím, tak těžko říct…teď už mi zbývá jen čekat jestli se povedlo nebo ne…
Určitě pak písni co u Dr. … ![]()
Krasne ranko po vikendu vam preji
Katerinko: no to me mrzi s tou migrenou,snad te to brzy prejde. Sonipa: koukam,ze resis to same jako ja,ze toho snazenicka az tak moc nebylo,ale vis co…spermie se obnovuji jednou za tri dny,nekde sem i cetla ze sex kazdy den by byt ani nemel pokud se snazis o mimi,pry je nej ho mit pred ovu pri ovu a po ovu
No kazdopadne s tim uz nic nenadelame,ted uz jen to dlouhe predlouhle cekani…Veverko a co ty? zastavila se trosku ta ms? Holky kdy ocekavate MS??
Ahoj holky, hezký začátek týdne. ![]()
sonipa: Tak to u tebe vypadá na perfektní pokus, když ovu byla i podle teploty, tak už budu jen držet palce, aby tam mimís byl. ![]()
Já popíjela včera a manža taky řídil. Ale ovu asi nic, no, asi budu potřebovat taky nějaké povzbuzováky. ![]()
Petulena: U mě ms nebyla asi tři dny (úúúspěch), dnes už zase začínám špinit, takže se mrcha vrací.
Ale už jen týden k doktoru, už to přežiju…
A tobě taky držím palce, aby to málo snažení stačilo.
![]()
Lenuse: Elektronice a spotřebičům se o víkendu moc nedařilo, snad to tedy doženeš ty.
Určitě dej vědět… ![]()
Dobre rano holky, migrena je pryc, snad bude i ms zitra koncit. Ted cekani na ovu… Tohle obdobi bych vzdycky nejradsi preskocila, zadne dlouhe cekani… Vetsina z vas asi bude testit mimisko tak za 12-14 dni, co? Ja doufam, ze vsechny testy budou pozitivni
Vychazi to asi nekdy kolem Valentyna, tak to by byl krasny darek, ne ![]()
Petulena: jj, spermie se obnovuji permsnentne, nejlepsi je sex 1× za 2-3 dny. Je to zdrave i pro chlapa, snizije se tim riziko rakoviny prostaty. Jen tesne pred, pri a po ovu by se mela sexualni aktivita zvysit…
KaterinaKK: To je bezva, že už je ti líp.
A doba do ovu je určitě lepší, než začátek ms…
Jako to mám já. Místo ovu opět tu mrchu. ![]()
Asi potřebuju víc těhu bacilků, holky, koukejte brzy testovat a nějaké sem hodit. ![]()