Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
28.1.11 18:54

hi: No to je jasnýýý… :mrgreen: Taky to tak vidím, prostě je tam čárka, tak budem jistit, co kdyby to klaplo. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
28.1.11 20:10

Teda HI dekjuji za ty kalkuly…proste je to jasne tento vikend to jisti a to by bylo aby z toho nic nebylo :mrgreen: Veverko: carka necarka,jukni na ty kalkulacky na netu a hura do toho :wink: Pry se rika,ze kdyz je sex 2× do tydne a oba partneri jsou zdravy tak to proste musi klapnout bez ohledu na nejake hlidani ovu a datumu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
28.1.11 20:23

Petulena: No mně jsou všechny tabulky, kde se zadává délka ms, k ničemu, protože jsem za půl roku ještě nezjistila jakoukoliv pravidelnost. :nevim: Ale s tím snažením je to fakt, tam pravidelnost ovlivním a možná i stačí. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
29.1.11 09:39

Dobré ránko holky… :kytka:
Tak jak se máte…konečně je tu ten náš slavný víkend… :pankac: :-D Mně se teda ještě teplota nezvedla, takže ta ovulka fakt počkala, no každopádně jsme to hned po ránu pojistili a ještě nás čeká romantický večer… :dance: :oops: :-D
hi…copak ty..testovala jsi ještě dneska… :wink: ?
Jinak přikládám včerejší ovu testík, myslím že je ještě lepší než ten předtím, ale dneska ještě zkusím testnout, ať vím jestli už slábne… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
29.1.11 09:42

Dobre rano vsem,
no tak vam reknu ze jsem se vubec dneska nevyspala, nebot jsem v noci chodila furt čůrat a bolí mě břiško jako bych to měla dostat…taky jsem prisla na to ze me boli prsa i kdyz MS jsem uz mela pred tydnem…
1veverka: no u nas v tescu nemaji lekarnu vubec, ale mame jich tady hodne tak se poohlidnu :)
hi: tak ja bych teda za to nedala fakt :) i kdyz touzim po mimi ale tohle jsou prehnane drahy testy…podle myho by tohle meli davat u doktoru zdarma :D :D ale ty uz mas toho pocitani a cihani na ovu zasebou tak na sebe davej pozor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
29.1.11 09:52

Ahojki a jak dlouho už celkově zkoušíte?My jsme zkoušeli s přítelem 2 roky,vůbec to nešlo ,tak jsem šla na laparoskopii a potvrdili mi naprostou neprůchodnost obou vejcovodů,byla jsem z toho zoufalá,radili mi nechat si vejcovody odstranit a jít na umělé.Já jsem se ,ale nechtěla vzdát toho ,že bych někdy snad mohla samovolně otěhotnět ,tak jsem si nechala rok čas na rozmyšlenou a zjištovala co a jak.Mezitím jsem navštěvovala různé léčitelé apodobně,chtěla jsem zkusit vše co jde.Pořád,ale nic ,tak jsem to vzdala a rozhodla se jít na to umělé.Co se ,ale nestalo,v září 2010 jsme jeli s přítelem na dovču,vrátili jsme se a já další měsíc nedostala měsíčky,pak přišel nejkrásnější den mého života,bylo mi sděleno ,že čekám naše vysněné miminko a úplně samovolně bez umělého.Doktoři neví sami jak to vysvětlit,ale to mi je fuk,chci jen Vás ,které mají podobné problémy podpořit ,nikdy není nic ztracené, velmi důležitá je hlavně psychika!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
29.1.11 14:40

Ahoj holky, doufám že máte pohodovou sobotičku…
Sopi, ano ano testla jsem i dnes ráno… páč trochu mě znepokojilo že ovulka může udělat falešně pozitivní test… i když čárka je silná jak silnice :-) no ale jistota je kulomet že? :-D a je tam.. je zase… :palec: takže jsem ráno valila s hafem na veterinu, pak jsem něco uvařila a vysála a už odpočíváme :-P :dance: co ty?Tvůj testík vypadá hezky… dobře že jste to ráno pojistili :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
29.1.11 14:42

Dani a pak že zázraky se nedějí že? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
29.1.11 15:20

Deni…tak to vždycky potěší a dodá novou naději přečíst si něco takového a ono se to fakt děje, takže naděje fakt umírá poslední… :-) :wink:
hi…tak to je super, to už jseš jistá těhulka… :dance: :hug: Tak prskej ty bacilky a pěkně odpočívej… :palec: Já když jsem našla ty své // loni v dubnu, tak jsem ty testy taky udělala během dvou dnů asi tři, taky mi to nedalo a příště to nebude jinak… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.1.11 16:49

Ahoj holky, hezký víkend všem. :kytka:
sonipa: Koukám, že snažení je u vás v plném proudu a ovu testy taky vypadají dobře, to by bylo, aby nebylo. :palec: :mrgreen:
U mě ty testy nic moc, spíš slabé, ale snažení proběhlo i bez toho a i když se pak dostavilo slabounké špinění, ms je konečně pryč. Po měsíci. UUUf. :dance:
dani-d: Ahoj, my se snažíme teprve půl roku, ale moc šancí mi nikdo nedává, tím raději čtu takové příběhy, že i doktoři se pletou. A já pořád věřím tomu, že to zmáknem sami… :cert: I když poradit si samozřejmě dám, ale ha už do sebe cpát nebudu, ani kdyby se gyndařka na hlavu stavěla. :mrgreen: Tak ať mimís hezky roste. :palec: :wink:
hi: Ahoj těhule. :mrgreen: To se tak hezky říká… :dance: Jak proběhla ta návštěva? Už to kámoška taky ví, nebo se podařilo mlžit? :-D
Tamarka: Mně pobolívá v podbřišku pořád, až si říkám, že je to snad psychické. :nevim: A nemůže to u tebe být ovu? Někdo má takové příznaky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
29.1.11 18:46

Vevi, jj ví to… řekla jsem jí že nebudu moc pít… přitukla jsem si s nima jednou skleničkou, tu jsem pak nenápadně odstavila a když si pak všimla že si ani nenalívám, jen jí a že ani nekouřím… tak se mě pak zeptala …

Příspěvek upraven 24.08.11 v 21:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.1.11 19:33

hi: No, ms se malinko objevila teď,ale jen takové růžové nic, tak hlavně aby se nerozjela, zapiju to kontryhelem. :-)
A co máte za pejska? My yorkšíra, manža by chtěl dalšího, ale myslím že nejdřív mimís. :-D
Kámoška to vzala dobře, žádné šťourání se v tom, čas o tom povídat ještě bude… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
29.1.11 20:07

Krasny sobotni vecer holcinky :kytka: tak koukam,ze vikendove snazeni v plnem proudu :palec: jen tak dal,chich…me dneska strasne boli v podbrisku tak ovu asi radi,mrska jedna :roll: Dani: urcite si nas vsechny svou zpravou moc potesila,nadeje opravdu umira pozdeji..moc gratuluji k prirozene ceste otehotneni :palec: a strasne moc gratuluji take nasi tehulce HI :palec: je to super :pankac: Preji vam holky pohodove sexualne nabity vikend,zatim ahojky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
29.1.11 21:52

1veverka: ja vubec ovulaci nepoznam ja jsem v tomhle jeste takovej neznalek…ja sem to celej rok nechavala na prirode, tak jsem se na to nejak nesoustredila :) a bolelo me to jen rano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
29.1.11 22:10

Tamarka: No tak já ovu taky nějak moc neregistruju, bez testů vůbec, protože například teď mě podbřišek pobolíval celý měsíc kvůli ms, teplotu neměřím, protože můj spánkový režim se rovná nule a jsem vůbec tak nějak neukázněná. :lol:
Když už to nebolí, tak bych to neřešila, ono to může být cokoliv, to tělo je toho schopné vymyslet moc. :mrgreen:
Petulena: To je ale pěkné přání, no tak nápodobně, snažilko. :mrgreen: Když máš tak pěknou ovu, tak dvojnásob… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí