Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
hi: No to je jasnýýý…
Taky to tak vidím, prostě je tam čárka, tak budem jistit, co kdyby to klaplo. ![]()
Teda HI dekjuji za ty kalkuly…proste je to jasne tento vikend to jisti a to by bylo aby z toho nic nebylo
Veverko: carka necarka,jukni na ty kalkulacky na netu a hura do toho
Pry se rika,ze kdyz je sex 2× do tydne a oba partneri jsou zdravy tak to proste musi klapnout bez ohledu na nejake hlidani ovu a datumu…
Petulena: No mně jsou všechny tabulky, kde se zadává délka ms, k ničemu, protože jsem za půl roku ještě nezjistila jakoukoliv pravidelnost.
Ale s tím snažením je to fakt, tam pravidelnost ovlivním a možná i stačí. ![]()
Dobré ránko holky… ![]()
Tak jak se máte…konečně je tu ten náš slavný víkend…
Mně se teda ještě teplota nezvedla, takže ta ovulka fakt počkala, no každopádně jsme to hned po ránu pojistili a ještě nás čeká romantický večer…
![]()
hi…copak ty..testovala jsi ještě dneska…
?
Jinak přikládám včerejší ovu testík, myslím že je ještě lepší než ten předtím, ale dneska ještě zkusím testnout, ať vím jestli už slábne… ![]()
Dobre rano vsem,
no tak vam reknu ze jsem se vubec dneska nevyspala, nebot jsem v noci chodila furt čůrat a bolí mě břiško jako bych to měla dostat…taky jsem prisla na to ze me boli prsa i kdyz MS jsem uz mela pred tydnem…
1veverka: no u nas v tescu nemaji lekarnu vubec, ale mame jich tady hodne tak se poohlidnu ![]()
hi: tak ja bych teda za to nedala fakt
i kdyz touzim po mimi ale tohle jsou prehnane drahy testy…podle myho by tohle meli davat u doktoru zdarma
ale ty uz mas toho pocitani a cihani na ovu zasebou tak na sebe davej pozor
Ahojki a jak dlouho už celkově zkoušíte?My jsme zkoušeli s přítelem 2 roky,vůbec to nešlo ,tak jsem šla na laparoskopii a potvrdili mi naprostou neprůchodnost obou vejcovodů,byla jsem z toho zoufalá,radili mi nechat si vejcovody odstranit a jít na umělé.Já jsem se ,ale nechtěla vzdát toho ,že bych někdy snad mohla samovolně otěhotnět ,tak jsem si nechala rok čas na rozmyšlenou a zjištovala co a jak.Mezitím jsem navštěvovala různé léčitelé apodobně,chtěla jsem zkusit vše co jde.Pořád,ale nic ,tak jsem to vzdala a rozhodla se jít na to umělé.Co se ,ale nestalo,v září 2010 jsme jeli s přítelem na dovču,vrátili jsme se a já další měsíc nedostala měsíčky,pak přišel nejkrásnější den mého života,bylo mi sděleno ,že čekám naše vysněné miminko a úplně samovolně bez umělého.Doktoři neví sami jak to vysvětlit,ale to mi je fuk,chci jen Vás ,které mají podobné problémy podpořit ,nikdy není nic ztracené, velmi důležitá je hlavně psychika!
Ahoj holky, doufám že máte pohodovou sobotičku…
Sopi, ano ano testla jsem i dnes ráno… páč trochu mě znepokojilo že ovulka může udělat falešně pozitivní test… i když čárka je silná jak silnice
no ale jistota je kulomet že?
a je tam.. je zase…
takže jsem ráno valila s hafem na veterinu, pak jsem něco uvařila a vysála a už odpočíváme
co ty?Tvůj testík vypadá hezky… dobře že jste to ráno pojistili ![]()
Deni…tak to vždycky potěší a dodá novou naději přečíst si něco takového a ono se to fakt děje, takže naděje fakt umírá poslední…
![]()
hi…tak to je super, to už jseš jistá těhulka…
Tak prskej ty bacilky a pěkně odpočívej…
Já když jsem našla ty své // loni v dubnu, tak jsem ty testy taky udělala během dvou dnů asi tři, taky mi to nedalo a příště to nebude jinak… ![]()
Ahoj holky, hezký víkend všem. ![]()
sonipa: Koukám, že snažení je u vás v plném proudu a ovu testy taky vypadají dobře, to by bylo, aby nebylo.
![]()
U mě ty testy nic moc, spíš slabé, ale snažení proběhlo i bez toho a i když se pak dostavilo slabounké špinění, ms je konečně pryč. Po měsíci. UUUf. ![]()
dani-d: Ahoj, my se snažíme teprve půl roku, ale moc šancí mi nikdo nedává, tím raději čtu takové příběhy, že i doktoři se pletou. A já pořád věřím tomu, že to zmáknem sami…
I když poradit si samozřejmě dám, ale ha už do sebe cpát nebudu, ani kdyby se gyndařka na hlavu stavěla.
Tak ať mimís hezky roste.
![]()
hi: Ahoj těhule.
To se tak hezky říká…
Jak proběhla ta návštěva? Už to kámoška taky ví, nebo se podařilo mlžit? ![]()
Tamarka: Mně pobolívá v podbřišku pořád, až si říkám, že je to snad psychické.
A nemůže to u tebe být ovu? Někdo má takové příznaky…
Vevi, jj ví to… řekla jsem jí že nebudu moc pít… přitukla jsem si s nima jednou skleničkou, tu jsem pak nenápadně odstavila a když si pak všimla že si ani nenalívám, jen jí a že ani nekouřím… tak se mě pak zeptala …
Příspěvek upraven 24.08.11 v 21:45
hi: No, ms se malinko objevila teď,ale jen takové růžové nic, tak hlavně aby se nerozjela, zapiju to kontryhelem. ![]()
A co máte za pejska? My yorkšíra, manža by chtěl dalšího, ale myslím že nejdřív mimís. ![]()
Kámoška to vzala dobře, žádné šťourání se v tom, čas o tom povídat ještě bude… ![]()
Krasny sobotni vecer holcinky
tak koukam,ze vikendove snazeni v plnem proudu
jen tak dal,chich…me dneska strasne boli v podbrisku tak ovu asi radi,mrska jedna
Dani: urcite si nas vsechny svou zpravou moc potesila,nadeje opravdu umira pozdeji..moc gratuluji k prirozene ceste otehotneni
a strasne moc gratuluji take nasi tehulce HI
je to super
Preji vam holky pohodove sexualne nabity vikend,zatim ahojky ![]()
1veverka: ja vubec ovulaci nepoznam ja jsem v tomhle jeste takovej neznalek…ja sem to celej rok nechavala na prirode, tak jsem se na to nejak nesoustredila
a bolelo me to jen rano…
Tamarka: No tak já ovu taky nějak moc neregistruju, bez testů vůbec, protože například teď mě podbřišek pobolíval celý měsíc kvůli ms, teplotu neměřím, protože můj spánkový režim se rovná nule a jsem vůbec tak nějak neukázněná. ![]()
Když už to nebolí, tak bych to neřešila, ono to může být cokoliv, to tělo je toho schopné vymyslet moc. ![]()
Petulena: To je ale pěkné přání, no tak nápodobně, snažilko.
Když máš tak pěknou ovu, tak dvojnásob… ![]()