Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
1.2.11 15:54

KaterinaKK: S tím, že je manžel šťastnější, to je u nás taky. Manžel dokonce občas vaří a vykrmil by mě jak husu s tím, jaké dělá porce. :lol: Navíc nezdravý věci nerad jí sám, na mě žádný negativa nevidí, tak mu to vyhovuje. A co, mně vlastně zatím taky. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
1.2.11 19:43

1veverka: My to mame nastesti pul na pul s ceskou kuchyni… Manzelova jidla, tim myslim jidla z manzelovy zeme, jsou navic pomerne dost ostra, takze urychluji metabolismus, a s hromadou zeleniny :mrgreen: Jen tu cokoladu si ted proste neodpustim, to je asi ten nejvetsi problem :think: Manzel je rad, ze neslysi, tohle nemuzu, budu tlusta… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
1.2.11 20:21

KaterinaKK: No přesně, ty řeči si odpustím a manža je spokojenej, že to jím s ním. I když u nás je to hlavně maso, spíš než sladké a ostré máme taky rádi. :jazyk:
No zrovna ještě peču „zvíře“ k večeři. :mrgreen: A dáme si k tomu zeleninu, nějaký lupení, i když je zima, my to rádi. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
1.2.11 20:50

Ahoj všechny holčiny ahoj soni, omluvte mne nestiham vas dočíst mam totiz spavou nemoc. Ale jinak zádné příznaky, jen jsem porad tolik ospala… Uz jdu zase haji zitra to snad bude lepsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
1.2.11 20:58

Jo soni a možná ještě to že teda hodně papám víc než dřáv a hubnu.. to je divný… mám o tři kg mín než dřív… myslela bych že budu přibírat a hubnu… ale mamka mi dnes říkala že to je dočasné… hi… holky valím na kutě… papa zítra budu akčnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.2.11 21:50
KaterinaKK píše:
Ja musim s Petulenou jen souhlasit, zlate ceske zdravitnictvi :cry: Pokazde si z Cech vezu novou zasobu leku a cajicku. V zahranici je proste nesezenes. Docetla jsem se, ze v CR se posilaji pary na vysetreni po roce neuspesneho snazeni, tady je to nejdrive po 2 letech… :cert:
Petulena, Sonipa: Holky, budu drzet vsechny palce, at jsou tam//. :dance:

No presne tak,ja mam vzdy vice leku jak hadru :-D Tady u nas se fakt neda nic sehnat a kdyz sem byla tehu a psala segre jak postupuje muj gyndar tak se chytala za hlavu a nechapala :mrgreen: Opravdu,zlate ceske zdravotnictvi :palec: Katerinko dekuji za palec,ale cim se testovani blizi tim vic tomu prestavam verit a smiruji se s pocitem ze to asi neklaplo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
1.2.11 21:53

Krasny vecer vsem holciny, no tak koukam ze patrite mezi ty ktere si neodpusti cokoladku a klidne i na posezeni celou :palec: pridavam se s chuti k vam,protoze moji vernou kamoskou je Milka a sem schopna ji dat opravdu na posezeni. Ted zrovna sem priteli rikala,ze mam nejakou zravou a pada toho do me tedy dost,smazak s hranolkama…na to bageta s marmeladou a pak s tunakem :-D Asi predmenstruacni syndrom zravy :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
2.2.11 08:29

Dobré ránko holky… :kytka:
hi…tak to je další důvod proč být těhotná, jestli by to teda na mě tak fungovalo, že bych hubla a jedla víc… :pankac: :lol:
Petul…ty jsi mi nadělala teda chutě s tou čokoládou, taky patřím mezi její milovníky… :-P :-)
veve…no to máš pravdu, že to je věda, by člověk neřekl…a někomu to jde ani nechce, to je zase nespravedlnost… :cert: :-)
Tamarko…jj, jednoho uličníka už doma mám, v březnu mu bude deset, takže pokud se to v tomto roce povede tak jako šestnáctiletý puberťák bude mít taky pětiletého sourozence… :mrgreen:
Katerino…no ty palečky budem potřebovat držet, kéž by se nám to povedlo, aspoň bychom tu měly zase o něco víc těhu bacilků… :dance: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
2.2.11 18:01

Ahoj holky, ahoj soni… tak co jak se vede při středě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.2.11 19:31

Ahoj všem, já se sem dnes dostala až v podvečer, ale ani jste moc nepovídaly, teda, skoro nemám co dočítat… :cert: :-D
Já dnes cestovala skoro celý den, manžel mě dožral, je mi nějak divně od žaludku a mimísem to rozhodně není, teda já mám prostě den Dé. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
2.2.11 20:04

Vevi tak snad zitra bude lip, nemas bacila? Kddyz je ti tak divne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
2.2.11 21:33

hi: Je to dost pravděpodobný. :-? Pořád mi teď bylo divně, rýma, bolest hlavy, asi se mi rozjíždí nějaká chřipka… Už se těším, až se vyspím, to určitě jako momentální spavec chápeš, co. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
3.2.11 08:53

Dobré ránko holky… :kytka:
Tak jak se dneska máme… :dance:
hi..jak si užíváš těhu… :-) ?
veve..už je ti líp dneska… :wink: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
3.2.11 10:12

Ahooooooj cacorky,tak jakpak se mame takhle pri ctvrtku? ja seem vcera padla za vlast a uz sem se sem nedostala. Veve : copak na tebe leze za potvoru? jeej ja bych se zasmala kdyby to bylo tehu :pankac: Soni jakpak si na tom s cokoladkou? ja na nic dostala vcera takovou chut,ale lenost dojit si pro ni do kramu byla vetsi :mrgreen: Katerin z jake zeme je tvuj manzel? Jaaaj holky tenhle tyden nejak rychle utekl,ze jo? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
3.2.11 10:22

Petul…já taky kolikrát dostanu chuť, ale než bych šla kvůli tomu do obchodu, to si ji raději nechám zajít…ale včera jsme šli s nastávajícím manžílkem a měli tam takovou akci, že nešlo odolat, tak jsme si zamlsali… :pankac: :mrgreen: A máš pravdu, rychle to utíká, ještě týden a budem vědět co a jak… :dance: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí