Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
182
6.2.11 18:32

JOoo?? pesan je dobry na tehu? tak snad mi ten nas mazlicek brzo doda par bacilku…veve;no cekatelka sem a to pekne napnuta uz zacinam podlehat pocitu ze to opet neklaplo :-( Uff sem dneska tak strasne moc protivna a nic se mi nechce… soni: na co se citis ty? klaplo,neklaplo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
babyxxx
6.2.11 19:21

Snažení

Ahojky, já se snažím od září minulého roku a pořád nic..:( Tak snad bude ten letošní rok 2011 o „veĺa“ úspěšnější :)

• Citovat
  • Upravit
4840
6.2.11 19:25

Petulena: Protivná jsem dneska taky, i sama sobě. :twisted: Jsem totiž samonasírací, manža jel něco koupit a já si tu tak přemýšlím, už jsem nervní, radši bych k té doktorce jela teď hned a měla to z krku. :cert:
A nechce se mi taky nic, ke všemu se musím nutit. Naši mi to taky neulehčujou, hází na mě problémy, takže se s tím celý víkend stresuju. Ach jo, doufám že ten týden začne nějak líp. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
6.2.11 19:27

babyxxx: Vítej v partě. :kytka: :-D To se snažíte zhruba tak dlouho jako my, bereš nějakou „podporu“..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
6.2.11 19:29
babyxxx píše:
Ahojky, já se snažím od září minulého roku a pořád nic..:( Tak snad bude ten letošní rok 2011 o „veĺa“ úspěšnější :)

Vitej vitej :kytka: neocekavas taky nahodou v nejblizsi dobe ms? jestli nas tu neni nahodou jeste vic nervoznich z toho zda to klaplo ci ne :wink: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
6.2.11 19:32
1veverka píše:
Petulena: Protivná jsem dneska taky, i sama sobě. :twisted: Jsem totiž samonasírací, manža jel něco koupit a já si tu tak přemýšlím, už jsem nervní, radši bych k té doktorce jela teď hned a měla to z krku. :cert:
A nechce se mi taky nic, ke všemu se musím nutit. Naši mi to taky neulehčujou, hází na mě problémy, takže se s tím celý víkend stresuju. Ach jo, doufám že ten týden začne nějak líp. :roll:Co s tim udelame veve? z tou nervozitou? ja bych to videla na nejakou poradne velkou cokoladku,co? :wink: Ty problemky v rodine me moc mrzi,vim o cem mluvis taky to nemam zrovna nej v tej nasi familii :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
6.2.11 19:39

Petulena: Tak to to chápeš. Rodiče - a člověk kvůli nim má hlavu jak pátrací balón. Zlatý děti… :cert: Čoko já ráda, ale jen tak občas, jo, kdyby byla nějaká plněná, mít tu tak nějakou bonboniéru, to bych se do ní hned pustila. :mrgreen: Ale nemááám. :-?
Ale mám tu zapečené masíčko se sýrem, to bude na nervy myslím taky dostačující. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
6.2.11 20:28

veve…tak ty takhle, děláš tajně testíky… :cert: :mrgreen: A co že tě zlobí rodina…? No já vím, všude je něco…my bydlíme na baráku s tátou a babičkou, to taky není zrovna žádná výhra, však už jsem to tu psala… :zed: :-) :wink:
Petul…určitě neklaplo, přijde mi že to snad už nikdy nemůže klapnout… :zed: Navíc jsem dneska taky protivná, nešťastná a chudák skoromanžílek to musí všechno snášet, však už taky říkal, že mám nějaké poblblé hormony… :twisted: :lol:
baby…taky tě vítám a neboj, není přece možné, aby se nám to tento rok už konečně nepovedlo… :cert: :-) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
6.2.11 20:49

sonipa: Ále… My s nima taky bydleli a utekli. To je dlouhá historie. :mrgreen: Jde zkrátka o to, že my pořád doplácíme na to, že naši si něco vzpomenou a ještě rozhlašujou, že jsme to tak chtěli my. Takže oni jsou za ty hodný a my máme akorát starosti, splátky, lítání. A oni se ještě tváří jak půlprdel z vikíře. :pocitac: Člověk je má rád a chce aby byli spokojení, ale oni jsou často na nás jak na cizí. :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
6.2.11 21:11

veve…no to mi povídej…všude je něco…to nám zase furt říkají kam bychom se stěhovali a když si tu chcem něco udělat podle svého, tak se strašně diví a tváří, nehledě na to že všechno dělám špatně a musím poslouchat tisíce rad jen u vaření a mytí nádobí například…to je k zbláznění… :zed: :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
6.2.11 21:39

sonipa: Přesně. U nás to bylo něco podobnýho, pořád samý rady a příkazy, zákazy a dovolení, nic jsme nesměli, povolení pomalu i na přitlučení obrázku, kontrola jak dlouho nám co běží a kolik větráme, kdo k nám chodí a to byl oddělený byt. A pak se strašně divili, že jsme se radši trhli. :lol:
Máme svatej klid, i když za cenu toho, že nám to dávají „sežrat“ ještě dneska. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
6.2.11 21:46

To mě pobavil manžel teď. Míchala jsem tuňákovou pomazánku a pořád u toho remcala, že to nějak smrdí a pak je málo citronu, pak málo slaný, pak divný, manža mě jen tak pozoroval a pak prones: Pane bože a to ještě ani není těhotná a radši odešel. :lol:
Uvědomila jsem si, že to fakt asi nebude lehký, pokud se chutě pak ještě změní. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
6.2.11 22:19

veve:lol: nebydleli jste náhodou tady místo nás… :lol: To je úplně to samý, větrat na to tak mít povolení, sušit prádlo jen dole v prádelně, protože jak bylo na schodišti tak kvůli tomu byly mokré okna… :lol: No prádlo tam nevěším tedy už od začátku zimy a okna jsou mokré furt…asi ještě dozvuky nebo co… :dance: :lol: No jestli jednou zvládneme odejít, tak to taky nebude jednoduché, ale nevyhnutelné, protože máme z jednoho patra pro sebe obývák a dětský pokoj, táta má jídelnu a ložnici, zbytek společný…babička dole má patro sama pro sebe…té se to mluví že kam bychom chodili… :cert: :-) …a až přibude jednou mimís tak je nemyslitelné v těchhle podmínkách zůstat… :roll:
Jinak teda sranda s tou pomazánkou…chudáci chlapi… :lol: Ale za sebe a své první, teda první vydařené :zed: :-D těhu můžu říct že se mi chutě nějak zvlášť nezměnily… :think: Asi to má každý jinak..já jsem vůbec taková „bezpříznaková“… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
6.2.11 23:08

sonipa: Tak to jsem musela manžovi přečíst, se chechtal. :mrgreen: U nás to taky nebylo lehký odejít, provázelo to spoustu naschválů a i ztráta práce nás obou, protože byla i firma společná, no horor. Ale jednou to prostě byla ta pověstná poslední kapka a než tak žít napořád, radši jsme se zadlužili a vykročili jsme do nejistoty. :-)
Nakonec to museli překousnout, pokud se chtěli dál vídat, ale je to smutný, že takhle se chovají rodiče k dětem, já byla sotva vyléčená, manža to nemoh rozdýchat, ale stalo se a jak se říká, co tě nezabije, to tě posílí a já si z toho odnesla dost. :cert: :twisted:
Taky si říkám, že když pak bude mimís, možná se ledacos změní a bude to lepší. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
7.2.11 03:26

tak my jsme se snažili o miminko celý rok 2010, v červnu se nám povedlo a na konci srpna to nedopadlo, tak jsme se snažili no a na začátku ledna se nám povedlo už jsem skoro 7tt a doufám že tentokrát to bude v pořádku. Váým přeji hodně štěstí,aby se taky zadařilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí