Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
hi
338
4.2.11 18:10

Ahoj prciny, zdravim vas a honem si vas jdu docist, pac streda i ctvrek byl u me spaciiiii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.2.11 18:14

hi: Ahoj těhule, já mám stejný příznaky, ale ty si to můžeš dovolit, mně ta fazolka mi chybí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
4.2.11 18:28

Ajoj vevi, to bude tou zimou. A co ms uz máš klideček? To je fajn. Co kutíš? Ja hlidam malyho brasku a cucime na pohadky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.2.11 19:03

hi: Já dnes zase čekám na manžu, až se vrátí z práce, tak se tu plácám u počítače a doufám, že od osmi bude něco koukatelnýho v telce. :-)
S tou ms, tos mi připomněla, že bych si měla udělat kontryhel. Ale přemýšlím, kdy to zase dostanu, protože už je to 32 dní, abych neměla zase nějaké super dlouhé cykly, to je práááce… :zed: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
4.2.11 19:15

Je to prace to mas recht :) ja mela taky dluhy pres 30 dni. Tak hezky cuc a odpocivej :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.2.11 19:17

hi: :mrgreen: Tak jo. To mi půjde. No ale odpočívej hlavně ty, užívej si to, devět měsíců uteče jako voda a pak už se jen tak nezastavíš. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
4.2.11 19:27

:-) Jj to pak bude neco na me, jsem spac. Jak nemam svych nim 8- 10 hodin jsem ko … Mej se hezky papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.2.11 19:35

hi: Ty taky, jdu se koukat na Faktor strachu, vždycky když tam něco jí, nejdu pak nic lovit. :lol: A krásný víkend všem, holky… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.2.11 22:46

ahoj , já jsem se ted registrovala, tak nevím pořádně co kam psát… no my se snažíme asi tak od srpna, mám doma 2,5 letou holčičku a chceme druhý ale nějak nám to zatim nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
5.2.11 09:27

Ahoj prochajdobarco, vítám tě mezi námi. Tak od srpna, to se snažíte o kousiiiiiiiliiiilinek míň dýl jako my. Asi o 2 měsice. A mám už se zadařilo, vám se určo taky brzy podaří. Listovku papáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
5.2.11 10:34

Dobré ránko holky…tak víkend jak začal tak pokračuje, malému ty horečky nepřešly, dokonce v noci po paralenu ještě stoupaly, takže jsme musela použít zábal, ten naštěstí zabral, takže od pěti jsem konečně mohla jít v klidu spát… :zed: :-) Mám z toho hrůzu, když byl maličký tak měl dvakrát febrilní křeče, takže i když už je velký tak stejně je pro mě horečka noční můra… :roll: :oops: :-)
prochajdo…taky tě vítám… :kytka: To se snažíte teprve chviličku, to se určitě brzy povede… :wink:
hi…jak se vede těhulko… :wink: Bacilky sem… :potlesk:
A co jinak holky, co plánujete o víkendu… :dance: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
5.2.11 15:27

Ahoj holky, tak tu máme zase víkend, povětšinou už po ovu, což… :mrgreen: A s jednou, která už jistě ovu nemá, že, hi. :mrgreen:
prochajdabarc: Ahoj, to se snažíte tak jako my, ale my ještě nemáme žádného prcka. Tak snad se povede brzy a všem. :wink:
sonipa: To víš, ty už máš i ty maminkovský starosti, který už nikdy nepřejdou. :-) A k tomu ty snažilkovský, co ms, ještě nic, nebo už je jistá..? :-? Já už mám 33 dní od té minulé, ale dnes se mi ráno zdálo, jakoby už bylo špinění, sice bych byla bez ms jen týden, ale aspoň bych měla jakž takž pravidelný cyklus. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
5.2.11 17:11

Krasny vikend holky, jak uzivate volna? Ja jsem zase sama doma. Pro manzela se pred hodinou stavil jeho sef :pocitac: , zase nejake neodkladne jednani :cry: Snad brzy dorazi domu…
prochajdabarca Vitej mezi nami :mavam: My se s mazelem snazime jen o mesic dele a zadneho spolecneho prcka zatim nemame.
Sonipa Doufam, ze malemu uz je lepe. Nekdy si rikam, ze pokud budu nekdy maminkou, tak v podobne situaci asi umru strachy…
veve Kdyz je rec o ovu, zrovna rano jsem po rannim mazlinkani :hug: manzela opatrne upozornila, ze by bylo dobre, aby ze tento tyden v praci setril, pac me ceka ovu… On tomu rika ,,konec prazdnin'' :mrgreen: Asi bychom se oba zblaznili, kdybychom to brali moc vazne… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
5.2.11 17:44

Krasny vikend holcinky :wink: Predevsim vitam novou snazilku prochajdu :kytka: Sonipa: jeeej chudak malej,snad se z toho brzo vykuryruje a ty se drz :wink: Veve: ty jdes ted v pondeli k doktorce vid? sem zvedava,co ti povi :roll: Katerin: tak at z toho snazilkovani kouka neco vzejit :palec:
Holky ja sem dnes nejaka utahana,boli me nohy tak jak to mivam pred ms takze si myslim ze to asi dostanu,ale mam jeste tyden cas…no a navic z ceho sem dnes dost zaskocena,byl ruzovy vytok ktery sem mela jen rano pri utreni…opravdu jen slabonky naruzovely jakoby hlen? nevim vubec co to je,nikdy sem to nemela … leda me napada,ze by mi ms prisla treba drive a uz zacinam pomalu spinit? ale mam jeste tyden cas tak nevim :nevim: nemate nektera zkusenost s timto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
5.2.11 18:54

KaterinaKK: My se taky snažíme to brát s nadhledem a humorem, říkáme si, že jsme prostě spolu a šťastní a mimís bude takový bonus, když bude… Navíc i to umělé oplodnění je šance, kterou jsme ještě nevyčerpali.
Jinak my se dnes ráno „snažili“, i když ovu není, ještě aby to bylo jen když je ovu… :mrgreen: :cert:
Petulena: Dobře si to pamatuješ, v pondělí se dozvím co a jak, i když jsem rozhodnutá nebrat to nijak extra vážně, hlavně kdyby to byly nepříznivý zprávy. :cert: :-)
Ten narůžovělý výtok, to může být kdeco, já to někdy mívám, ale to je tou mojí ms, je pořád jakoby ve střehu a připravená zaútočit, třeba po větší námaze, snažení nebo když mám chřipku. :zed: A nemůže to být těhu..? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí