Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
881
3.2.11 16:05

Sonipa: Zijeme v Londyne a planujeme tu zustat a koupit dum. O tom jsem s manzelem mluvili, pokud by se v bodoucnosti stalo neco tak zavazneho, ze bychom spolu proste nedokazali dal zit, dohodneme se, ve ktere zemi budeme vsichni zit, i kdyz ne treba spolu jako rodina. Deti maji vzdycka 2 rodice a to, ze si oni prestali rozumet, neznamena, ze tim ztrati jednoho z nich. Manzel je velice inteligentni clovek, toho, ze by nase deti odvezl do Pakistanu nebo jinam, se nebojim… Ja mu na 100% verim :srdce:
Kolik mate deti?
Veve… Asi bych nevydrzela nesmat se. V mem pripade je nejhorsi, pokud se smat zacnu, nedokazu na povel prestat… :nevim:
Holky, vy si date krasny darecek k Valentynu a my si na nej s manzelem s velikym stestim zadelame… Ja mam nekdy takove ulety, ze premyslim, kdy by se pripadne mimisko narodilo a jak bychom ho privezli ukazat me a manzelove rodine… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.2.11 16:40

KaterinaKK: To nejsou úlety, to je úplně normální, já už to mám všechno tisíckrát vymyšlené od prvního oznámení o těhu až do narození mimíse. :lol:
My máme v rodině zase afričana, odněkud z rovníku, ani přesně nevím, vypadá nebezpečně a podivně, ale je to chytrý chlap, co v Holandsku udělal kariéru a žijí tam, celá rodina a jezdí sem na návštěvy, on je moc hodný, slušný a je to úplně v pohodě… 8-)
Já osobně bych se vztahu s cizincem nebála. Ale třeba to je těmi pozitivními zkušenostmi. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
3.2.11 16:59

Soni: tebe vzdy poboliva podbrisek uz tyden pred ms??to ja to citim az tak tri dny pred…
veve: negativa na kontryhel?no pry ne vsem dela dobre,docetla jsem se ze se da docela dobre predavkovat a diky tomu mit nezadouci ucinky (krece,silnejsi krvaceni atd.) proto rikam,ze pozor na davkovani :wink:
Katerin: je krasne jak o svem manzeli pises,je videt ze se mate moc radi a hlavne si verite. To ze je cizinec at uz odkudkoliv by nikomu trhat zily nemelo,je to vase rozhodnuti,vas zivot…takze pokud jste stastny…neni co namitat :wink: Ja sama za sebe vim,ze bych cizince mit nemohla a uvedomila sem si to prave v cizine :-) Uff holky koukam,ze jste meli dobre zazitky na svych svatbach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
3.2.11 17:11

Petulena: Naše svatba byla hlavně veselá. :mrgreen: Nakonec je fuk, jaká je, když je dobrý manželství. :dance:
Ten kontryhel já piju dvakrát denně, na jednom balení psali jednou, na druhém ale i třikrát, tak myslím že to moc není, navíc zatím na ms funguje tak akorát. :palec: Ale je to zase i o tom že každá jsme jiná… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
4.2.11 08:53

Dobré ránko holky… :kytka:
veve…to máš pravdu, zákon schválnosti funguje zaručeně, takže pak raději budu zobat HA než mít doma školku… :lol:
Katerino…tam musí být určitě nádherně… :wink: A je fajn že svému muži na 100% věříš a máte v tom jasno…taky neříkám, že každý je stejný, záleží na člověku… :wink: Jinak s tím smíchem to mám taky tak, když dostanu záchvat smíchu, tak se těžko dá ukončit… :mrgreen: No a jelikož už jsem se jednou vdávala a nasazovala u toho prstýnek na špatný prst, tak i záchvat smíchu na svatbě, který se špatně skrýval mám za sebou…doufám, že teď už se mi nic podobného nestane… :mrgreen:
Petul..no pobolívá mě sem tam, vždycky si myslím, že se třeba mimísek uhnizďuje a vždycky je to ms… :pocitac: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
4.2.11 08:57

Málem bych zapomněla holky, dneska začal ten den jak nejhůř snad mohl, jsem od čtyř vzhůru, nejdřív šel nastávající manžílek do práce, pak malej přišel s horečkou a pak slyším nějaké rány, ale myslela jsem že to někdo zavírá dveře u auta na parkovišti, tak jsem ani nevstala, no a za chvíli přišel táta že venku stojí záchranka a policajti, teď už jsou tu kriminalisti a za tu dobu co je pozoruju, tak mi došlo že nám tu někdo skočil z okna…a já jsem to slyšela…to je tedy hnus velebnosti… :roll: :zed: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
4.2.11 10:17

Ahoj Holky,
tak uz jsem se objednala na to vysetreni ty bulky jdu tam v utery…no strachy jsem posrana reknu to jak to je :(
jinak jsem nas objednala i na ten spermiogram jdeme tam pristi tyden ve ctvrtek a bude to stat 600korun…Jinak milacek nechtel na to jit ale kdyz slysel ze se to dela doma tak souhlasil :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.2.11 11:06

Ahoj všem… :-)
sonipa: Teda ale fuuuj… :-? To je pěkně blbej den teda. Ale ještě že jsi to neviděla, jedna holka co jsem jí znala, šla jednou do školy a chlap z pátýho patra dopadnul asi dva metry za ní, no nakonec jí ze školy odvezli taky, dostala šok. Brrr…
Tamarka: Držím palce a úplně chápu, že se bojíš, já to znám, ale uvidíš, že to bude dobrý. :wink: :kytka:
A že se to dá dělat doma, to je dobrá zpráva, já už taky přemýšlela nad tím, co kdyby to nešlo dýl a poslali nás na komplet vyšetření, že by manža asi prskal. :mrgreen: Já mám pořád představu těch amerických filmů, jak se tam musí zavřít do nějaké místnosti a šup, dělej, přines… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
4.2.11 12:18

Sonipa: Cast Londyna, kde my zijeme je hezky, jako z Mr. Beana :lol: Ale cenrum nesnasim, to je spis jako New York a ja ty davy nemusim… :cert: Dnes je tu pocasi pro asmatiky=100% vhlkost, silne mrholi a fouka vitr. :-x Treba se vazne jen mrnousek uhnizduje, premenstruacni syndrom nemuzes mit tak dlouho pred :wink: Z tveho zazitku z rana, bych se ja asi zhroutila!!! Hlavne, ze jsi to nevidela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
4.2.11 12:25

Tamarka Neboj, to bude dobry, at je to, co je to… Rikej si, je to jen prevence.
To jsem nevedela, ze spermiogram se dela doma. Budu muset zjistit, jak je to tady. Pokud to dome neni, tak si asi udelame vylet do CR a nechame si ho udelat tam. A me vysetreni taky. Tedy pokud se nam nebude dal darit. Uz jsme i premysleli, co bude dal, pokud bude treba nakonec zkusit umele oplodneni… :zed: Jelikoz tady je to pomerne znacne draha zalezitost. Dohodli jsme se na CR.
Mimochodem, nevite, jak je to s nahradni matkou v CR? Je to legalni nebo ne? To jsem jeste nezjistovala… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
4.2.11 12:25

1veverka: dekuju za podporu… No ja jsem si to taky myslela ze je to jak v tech filmech ze pujde do mistnosti kde je tv a dvd a daj mu casopis ale neni to tak je to diskretnejsi no a to je fajn:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
4.2.11 12:38

Krasne poledne holciny :kytka: Teda soni tomu se rika start do vikendu,uff ja bych asi mela sok jen z te rany co si slysela ty uff :-( Tamarko: neboj se niceho,uvidis ze to je jen plany poplach. Teda tak to je oukej ze se to da „udelat“ doma :wink: Nevim tedy jak tady u nas, minuly rok se pritel na to objednaval ale nakonec nikam nemusel pac ten mesic kdy se objednal sem akorat otehotnela. Rikala sem si,ze pokud nam to do jara neklapne tak se objedname oba dva zase znovu,ale tady se vse tak moc taaaaaaahne :roll: Jinak tu mame holky nadherne jaro,slunicko se muze pretrhnout a je krasnych 20stupnu :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
4.2.11 12:42

Petule: no taky jsme to nevedeli , ale dr. mi vse vysvetlil..ja ti uplne zavidim to pocasi tady u nas v Moste je zima poradna a chvilkama snezi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
4.2.11 13:33

Holky slysela jste nektera neco o leku Sarapis (bez sojy) pry je to ten nej vitamin k otehotneni… :wink: Mate s tim nektera zkusenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
4.2.11 14:04

KaterinaKK: S tou náhradní matkou se to tu myslím zrovna uzákoňuje, už by to mělo být taky konečně legální a nějak právně ošetřené, ale podrobnosti zatím asi nejsou. :nevim:
Petulena: Teda ty se mááááš, já chci taky jaro. :dance:
O Sarapisu jsem četla na netu, ale žádné zkušenosti s tím nemám, ani nevím o nikom, kdo by ho užíval. Já brala Gynex, ale vyflákla jsem se na to. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí