Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kati jojo tatínek už ví… a jak ho to celou dobu hrozně zajímalo tak najednou je velice nenápadný… jako by nic… ale je hodný, no možná to nechce zatím zakřiknout, ale nevadí já si chodím s hlavou v oblacích a malým fazolátkem
s tím valentýnem… no vždycky koupín nějakou čokošku a je… kytíčky mi taky budoucí tatka nosí domu často.. jak ho napadne.. no jo máme se
že dostáváme kytičky… vždycky to potěší.. holky prskám na vás ty baciláče co to jde… jdu na kutě mějte se
jj vevi, bylo to krásné… no chtěla jsem dělat jako že normálka ale když mi to dr. řekl musela jsem začít juchat po ordinaci ![]()
Dobré ránko holky… ![]()
Tak jsme se včera byli upsat matrice, takže už je to černé na bílém, ne jen maily…
![]()
hi…moooc moc gratuluju, je to paráda vědět že to někomu fakt vyšlo…
Jak ti je..máš kromě vynechání ms nějaké příznaky…
?
Petul…tak to jsme na tom opět podobně, nebo spíš úplně stejně s tím špiněním…
Takže příští týden je testovací..snad…no asi nedospím…
![]()
veve…tož jak to že se zas ta potvora vrací…pošli ji pryč…
A raději testuj pořád, jednou to vyjít musí…ono to měření BT by taky nebylo na škodu…hmmm..
?
Katerino…no každý má svoje, ať chlap nebo ženská, s tím už se musí počítat…
![]()
I ja vam devcatka preji krasne ranko, teda HI - tise zavidim,musi to byt obrovska euforie, take by me zajimalo zda na sobe tehotenstvi pocitujes? Sonipa: tak doufam,ze nam tech „par“ dni do testovani utece,ja uz mam tehu testik nachystanej tak na nem chci videt krasne dalnice
Ale ne,jsem smirena spise s tou druhou variantou ![]()
Veve: kdy jdes k doktorce? a co ten cajik,pijes pijes? Kater: kdy mas ovu?
Dobre rano holky ![]()
tak koukam ze vsichni testujete a zadelavate na miminka
to je dobre… no ja netestuju nebot mam uplne jiny starosti ted…predevcirem jsem si nad prsem nasla kulicku
vcera jsem s tim byla u doktora a poslala me na vysetreni takze se musim objednat do nemocnice
mam velkej strach i kdyz mi rekla dr. ze to nic nebude ze to je jen preventivne…
hi: moc gratuluju musel to byt opravdu krasnej pocit tise zavidim..
ale preju aby si vse mela v poradku
Ahoj holky, hezký den všem… ![]()
sonipa: Měření bt u mě moc nepřipadá v úvahu, každá noc je jiná, chodím spát nepravidelně a mám problémy se zády, takže kolikrát sedím hodinu v posteli, málokdy dám dohromady pár hodin spánku v kuse. ![]()
Ale mrchu jsem poslala pryč a zatím tam je. ![]()
Tamarka: No to jsou tedy starosti.
Ale neboj, když říkají, že je to preventivně, určitě ti nelžou. Dnes už to člověku řeknou rovnou. Objednej se na co nejdřív, ať to máš z krku a já ti budu strašně moc držet palce, abys to už měla za sebou a mohla si dělat hlavu jen s těhotněním. ![]()
Petulena: K doktorce jdu v pondělí a čajík piju, piju…
Myslím, že určitě zabral, minimálně na to, že to nemám tolik a celá ms se zklidňuje, i když pomalu.
hi: Ono se nastávající tatík určitě zaobírá milionem věcí,že je tak potichu, někdy můj manža mlčí a pak z něj vypadnou takový otázky…
A to teď bude kytiček a čokošek… ![]()
sonipa: Gratuluji, tak ted budes mit i jine krasne starosti
Ja si pamatuju, ze jsem byla strasne nervozni pred obradem, a kdyz jsem vychazela z oddaci sine, rikala jsem si:,, Jsem ted vdana mlada pani?!'' Uz mas saty?
Petulena: To utece jako voda, je to jen par dni… Ovu mi vychazi mezi 10.az 12.2.
Tamarko, neboj, to bude ok. Nekde jsem cetla, ze muze dojit ke zvetseni uzlinek tesne pres ms u zen, ktere neberou HA. Nevim, v jake fazi se ty ted nachazis?! Ja tohle testuju pamalu kazdy mesic a nejlepsi cas je od 3. do 7. dne MC… Drzim palecky, at je to ok ![]()
Petul…no já počítám taky s tou horší variantou, ke všemu když toho snaženíčka zas tak moc neproběhlo…
Testík mám ještě od minula jeden, takže je vlastně taky nachystaný… ![]()
Tamarko…neboj, bude to ok, většinou opravdu o nic nejde… ![]()
veve…aha, no to je škoda, ale ono stačí 3 hodinky spánku a navíc já se taky někdy probudím třeba hoďku před měřením a zase usnu, ale tak sama musíš vědět jestli by ti to vyhovovalo nebo ne… ![]()
Katerino..no já zatím nervózní nejsem, spíš mám strach, abychom všechno zvládli zařídit tak jak chceme, přece jen ten čas strašně letí…
A já jsem strašně nerozhodná, takže například co se týče výzdoby jsem momentálně naprosto v pasti…
Šaty mám vybrané, už se mi šijou, to jsem začla řešit dost s předstihem… ![]()
sonipa: Já ale neusnu, musím sedět, pak mám žízeň, pak se mi chce čůrat, pak se vzbudí yorkšír a capká po podlaze, někdy jdu spát o půlnoci a někdy taky ve čtyři ráno, to by mi ty teploty moc neřekly. ![]()
Najeli jsme na systém každé dva až tři dny snažení a uvidíme, co to udělá. ![]()
no doufam ze to nic neni, ale fakt uz dva dny z toho nespim ze strachu.. Holky co je to ten Clostik jak tady pisete jak se to jmenuje celi?
veve..no to se teda moc nevyspíš..to je fakt…
Ale systém je dobrý, určitě pokryjete ovulku, i když my jsme nevědomky měli taky takový systém minulý měsíc…no a nic…
![]()
Tamarko…je to celým názvem Clostilbegyt a stimuluje ovulaci… ![]()
Sonipa: ja jsem si to myslela dal mi ho Dr. tenhle mesic taky… jen jsem si nebyla jista diky
uz jsem tech prvnich pet prasku do sebe hodila za par dni budu zase papat Duphaston a pak doufat ze ta mrcha MS neprijde
no to by se musel stat zazrak..jinak cetli jste vse o tom Clostiku?? podporuje tehu ale i rakovinu to si clovek fakt dneska nevybere ![]()
1veverka píše:
sonipa: Já ale neusnu, musím sedět, pak mám žízeň, pak se mi chce čůrat, pak se vzbudí yorkšír a capká po podlaze, někdy jdu spát o půlnoci a někdy taky ve čtyři ráno, to by mi ty teploty moc neřekly.
Najeli jsme na systém každé dva až tři dny snažení a uvidíme, co to udělá.
Ufff tak to mas sakra nocni zivot
A to druhy den dokazes normalne fungovat?no ale aspon si castecne pripravena do budoucna na vstavani k mimisovi
Ja osobne spim tedy celou noc,jediny kdo me budi je nas psik ktery do me vzdy stouchne ze chce prikryt to je tak 3× za noc, smrad jeden rozmazlenej ![]()
Tamarka píše:
Sonipa: ja jsem si to myslela dal mi ho Dr. tenhle mesic taky… jen jsem si nebyla jista dikyuz jsem tech prvnich pet prasku do sebe hodila za par dni budu zase papat Duphaston a pak doufat ze ta mrcha MS neprijde
no to by se musel stat zazrak..jinak cetli jste vse o tom Clostiku?? podporuje tehu ale i rakovinu to si clovek fakt dneska nevybere
Tak uz si se dala na zobanicko? tak sem zvedava na vysledky
Ja nezobu zatim nic,stale verim prirode,jedine co piju je kontryhel…jinak nic
Sonipa: tak sme tu asi jedine ktere ceka testovani,vid? uff at uz je aspon pristi patek ![]()