Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj snažilky, tak kdepak jste dnes? ![]()
Já si zrovna zobla listovku a manža volal, že zítra si doveze „kelímek na spermoně“ a ve čtvrtek odevzdává
, já prý zatím nic, jen musíme sepsat rodinné anamnézy.
Ahoj Holky tak to mam zasebou to vysetreni a dopadlo to dobre nic tam neni
tak mam radost…
1veverka: my jdeme taky ve ctvrtek na spermiogram a taky jsem dnes koupila lahvicku na sperma
no shanela jsem ji snad vsude, protoze mi doktor rekl ze ta lahvicka nesmi bejt z plastu, ale ze musi byt sklenena a nakonec jsem ji sehnala v nemocnici v lekarne…kolik budes platit za ten spiermiogram?? my 600,–
Tak nevím, jestli mě vezmete mezi sebe, zatím nemám žádné zkušenosti s testama, s manželem se snažíme o mimi od července, zatím nic
V prosinci mi nepřišla MS a v lednu mi našli cystu, ale ta praskla. Zatím zobu listovku, piju bylinky a chodím na cvičení dr. Mojžíšové. Obávám se, že manžela na nějaké testíky nedotáhnu, v tomto je asi trochu ješitnej a nechce si připustit, že by problém mohl být u něj … poradíte mi, co dál?
To čekání je hrozný
Amálenka: No jasně, vítej.
Jak jste na tom, máte nějakého prcka už a jak dlouho se snažíte..?
Tamarka: Vidíš, my jsme ti to hned říkaly.
Já teď budu čekat tři týdny na výsledek. ![]()
Ani nevím, kolik to bude stát, zatím neříkali.
To pak poinformuju. ![]()
Amálenka píše:
Ahojky, můžu se přidat ke snažilkám???
Ahoj Amalko,jen pojd klidne mezi nas… Jakpak dlouho se snazite?
![]()
Amálenka: Jé, ty jsi psala rychleji než já.
Tady je každá rada drahá… My budeme taky dlouho čekat, jsme teprve na začátku všech procedůr, manžel se naštěstí snaží udělat co se dá.
Tady asi nic než čekání nepomůže, i když je to to nejhorší, když chce člověk mimíse… Tak si tu s námi povídej a třeba nám to všem uteče rychleji… ![]()
Jinak preji krasne dopoledne devcatka
Teda holky tak manzilci budou mit alespon nejakou zabavu,co?
Tamarko: super super super, to jsou dobre zpravy
Veve: ty zobalko jedna pekne zobej ![]()
Tak děkuji moc za přivítání
Snažíme se od července, prcka ještě nemáme, tak proto ta nedočkavost. Zatím jsm byla na UTZ kvůli cystě, tak mě pak doktorka prohlídla celkově, mám vše OK, tak aspoń to mě uklidnilo. Nejhorší je, že každý radí, ať na to nemyslím a nestresuju, jenže to nejde, kolem nás je obrovsekej babyboom a hlavně se každej ptá, kdy se zadaří nám a jestli vůbec chceme, že to tak trvá … to je děs ![]()
Amálenka: No proto my všude říkáme, že ještě nechceme, aby nás okolí nestresovalo. ![]()
Ono stačí, jak mě stresujou doktoři a všechna vyšetření, co po mě chce nová gyndařka. ![]()
Petulena: Zobu, navíc i manža se snaží a koupil si sám od sebe zinek. Tak jsme doma jak v kurníku, zobeme a zobeme. ![]()
Taky už tak reaguju … no uvidíme, dám tomu ještě nějakou dobu a pak mužíka zatáhnu na nějaký ten testík. A holky jak dlouho se snažíte vy a po jaké době jste šli na vyšetření?
Amálenka: My se snažili od loňského srpna, září… A k dr jsem šla včera s tím, že si mě zaregistruje a pak mi poradí, ale místo toho mi našla nějaký nález a celé se to zvrtlo, musím čekat na výsledky a mezitím si oběhat asi milion doktorů a genetiku.
Akorát mi doporučila koupit si listovku. Zatím… No a jak mě objednala na tu genetiku, napsala tam rovnou žádanku i pro manžu, ani se ho neptala. ![]()
Evita.83: No jasně, jen pojď mezi nás, čím víc snažilek, tím líp…
Jen co budou nějaké těhule, nahází na nás ty správné bacilky.
1veverka: Tak to mě mrzí, že to máš komplikovaný, ale snad to dopadne dobře, uvidíš po tom větším vyšetření. Chodím na cvičení na kliniku kde léčí neplodnost atd., tam mi taky nabízeli zatím UTZ vyšetření, tak možná do toho půjdu ať vímm že jsem zdravá, no a pak tam dokopu i mužíčka ![]()