Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
8.2.11 11:46

Evita.83 čauky, jsem tu taky nová, tak se rozkoukávám :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
8.2.11 11:52
Evita.83 píše:
Ahoj holky.Můžu taky mezi vás? :-)

Jen pojd mezi nas kocko, budeme jen a jen radi…cim vice snazilek tim vice zkusenosti :kytka: :wink: Jak dlouho se snazite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
8.2.11 11:52

Tak děkuju.Holky my se s přítelem snažíme tak 2 roky a stále nic.Spíš já.Vysvětlím.1-ní rok to bylo tak s přestávkama.Jednou jsem brala HA a jednou ne.Ale od dubna 2010 neberu HA vůbec a stále nic.Ten 1 rok o tom přítel nevědel.Pak jsme se domluvili že by sme to mohli skusit a pak si to přítel znovu rozmyslel a zase nechtěl.Tak HA jsem nebrala a on o tom nevědel.Ptala jsem se i své gyn.jestli jsem vpořádku když 2 roky nic.Prohlídla mě a řekla že jsem zdravá a bude to spíš ze stresu a z toho že přítel o tom neví že neberu HA.A myšlením na to si asi spůsobuju anovulační cykly.Teď přítel přemýšlí že by sme se už mohli začít snažit tak uvidíme jestli se to povede.Beru Calibrum baby plan a užívám kapky Gynex.No hlavně se musím snažit na to nemyslet ale prostě mě to nejde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.2.11 11:58

Evita.83 Tak to jsme na tom podobně, akorád, že jsme se s manželem shodli na mimču. Ale asi taky nezvádám stres a proto to nejde. To mi doktorka řekla taky. Jenže jak nad tím vyzrát :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.2.11 11:59

Evita.83 Slyšela jsem, že Gynex je dobrý na srovnání MS, ale nevím jestli dopomáhá k otěhotnění …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
8.2.11 12:04

Amálenka: Mně včera dělala dr i sono vnitřku, prý je to všechno v pořádku, až na ten nález na čípku. Když vyjde dobře cytologie i všechna krev a ta genetika, budu v klidu. :-)
Evita.83: Gynex jsem taky brala, ale pak jsem ho brát přestala, protože když jsem ho užívala, sílila mi ms, nevím jestli to bylo tím, ale pro jistotu jsem jen pila kontryhel a ten mi ms zastavil.
Myšlení dělá strašně moc. Určitě to možné je, spousta holek se snažilo jak blázni a když měly jiné starosti, najednou byly těhu. Ale na povel to určitě nejde… :-?
Jo, holčičky, nevíte, za jak dlouho by mohla být ovu, včera mi dr při tom sonu říkala, že tam mám i folík do 1 cm?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
8.2.11 12:09

Mám přečtený skoro všechny stránky o tom jak otehotnět a co pro to udělat.Holky doporučovali gynex atď.(jiné přípravky)tak jsem to skusila.Je to vlastně na detoxikaci organizmu aby z tebe všechny škodlivé látky vyšli z tela ven.Nevím ale myslím si že je to v hlavě.Dokonce jsem od června i skusila nechodit na takový dle stránky abych si o tom nepovídala a nemyslela na to a nic.Dnes jsem tady od června po prvé.Taky to mohlo být že jsme se s přítelem hádali a sex nebyl tak často a prostě sme se netrefili do ovulace.Teď je to ok tak uvidíme ale přesto na to stále myslím.A taky jsem zdravotní sestra a dělám od nevidím do nevidím a taky noční.No snad se na nás někdy usměje štěstí a povede se to.Když to budem nejmíň čekat tak to příde. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
8.2.11 12:14

Evita.83: Přesně v to doufám i já, že se to třeba nějakou náhodou prostě povede, i bez zásahu lékařů a i s tím strašením, že by mohlo být to či ono.
Trefit se do ovulace nestačí. I tak je jen dvacetiprocentní šance, že se zadaří, navíc ti, co se stresují, na tom budou ještě hůř, říkám si, že takový mimís je opravdu zázrak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
8.2.11 12:18

1veverka.Tak tak.Je to zázrak.Musíme dát tomu volnej průbeh.Až se zadaří tak se zadaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.2.11 12:20

Já si zkoušela dělat ovu testy - v prosinci a nic, tak nevím jak je to s tou mojí ovulací. Ale nechci se testovat a měřit bazální teploty, připadne mi, že se z toho víc stresuje.
1veverka Když jsem byla u dr. tak jsem měla 1 fotíka taky do 1 cm a bylo brzy, říkala cca týden - ale nevím, u každýhi je to možná jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
8.2.11 12:25

Taky jsem si měřila tt,dělala ovu testy ale je to zbytečné.Dr.mě řekla když budu počítat ovulaci a pořád na to myslet tak se to nepovede.Mám si sex užívat a mimino úplně vyhodit z hlavy. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
8.2.11 12:27

Přesně tak … ale jak na to nemyslet, to teda nevím :) Už jen to, že jme tady a píšem si o tom je tak trošku stresující, ale komu jinýmu se svěřit než holkám, které mají podobné trápení :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
8.2.11 12:29

Krasne odpoledne holciny,
Amalenka: Vitej mezi nami :mavam: . My se s manzelem snazime take od cervence :wink:
Evi..: Vitej :mavam: Devce, ty to mas komplikovane. Kolik je priteli, jestli se smim zeptat? Chlapum to vzdy dele trve a nekdy se boji, ze treba nebudou dobri tatove…
Tamarka Gratulace velike :kytka: My ti rikali, ze to nic nebude, ale pro klid duse :palec:
Veve Manzel je zodpovedny :palec: Ja jsem si rikala, ze vydrzim do cervna a pokud se nezadari, tak nas taky objednam na kompletni vysetreni. Zatim to budeme jeste nechavat na prirode. Folik do 1 cm? Co ja jsem ted nasla na netu tak asi 3-4 dny do ovu. Testni a uvidis :wink:
cJa jsem dnes koupila specialni lubr. gel, ktery by nam mel pomoct tem malym mrskam plavat a nevrazdit je, tak uvidime, jestli to bude mit nejaky efekt.
U nas je manzel psychicky naprosto v pohode. Vzdycky rika, ze na krasne veci si v zivote musi clovek pockat, ale o to stastnejsi, kdyz prijdou. Mne pomaha, ze se tu s vami muzu vypovidat o tom nasem snazeni :palec: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
8.2.11 12:34

Přesně tak.Říkám skusila jsem i to že jsem sem přestala chodit a nic.Začala cvičit třeba se zajímat o něco jiného no prostě nic nepomáha.Holky to bude osud.Mě se už o tom i zdá.Před 2 dny že se mě narodil chlapeček a dnes že jsem si ho vzala z porodnice a doma se mě zadusil.Pak jsem se vzbudila a už neusla.Já už fakt nevím.Snad už ten sen pokračovat nebude.Ještě že mám dnes noční. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
8.2.11 12:36

KaterinaKK.Příteli bude 27 a mě 28

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie