Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
hi
338
28.1.11 10:30

Ahoj soni no mám ale v mobilu neumím to lupnout sem na net, páč v noťásku doma nemám ten programek a neumím to stáhnout do pc, spíš si říkám jako čárka tam je, je i dosti vidět, ale není tak silná jako ta kontrolní na ovu testech to bylo tak že když byla slabší nebyla ovu, tak nevím ale holky v práci říkají že je dost vidět a že když tam je, tak tam je… že u těhu testů je to budto ano nebo nic, takže to že je slabší než kontrolní že neva?? Divím se že mi to ten testík ukázal i když nemám vlastně téměř zpoždění.. ale už tomu začínám věřit :-) :-)

Příspěvek upraven 28.01.11 v 10:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
28.1.11 10:30
sonipa píše:
Petul…tak to já BT měřím, baví mě sledovat jak to pěkně funguje… :mrgreen: S testy nemám moc dobré zkušenosti, tohle bylo jen tak ze srandy…ale podle hlenu bych neurčila asi vůbec nic, žádný bílkový jsem nikdy nenašla… :think: :-) Výpočty podle ms sedí jen když máš cykly pořád stejné, to já po vysazení HA neměla snad ani jeden, takže podle BT vím, že někdy je ovu už 12 DC někdy až 16 DC a podle toho si přičtu luteální fázi, která je prakticky stejná a vím že tři dny před tím začnu špinit…a i teplota mi to poklesem dá jasně najevo… :zed: :mrgreen:

Ja sem o te bazalni uz kolikrat uvazovala ale sem v tom strasne pohodlna,tak treba me to jednou donuti a zacnu merit taky. Kdyz ja se snazim na to otehulkovani moc nemyslet a bojim se ze bych tim merenim byla uz posedla. Uz takhle si myslim ze mi z toho hrabe dost :mrgreen: ale vetsinou je to v rozmezi druhe poloviny cyklu…nejhorsi je tyden pred ocekavanou ms … to je k zblazneni :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
28.1.11 10:32

Tamarka: No jen si nějaký kup, funguje docela jednoduše, spíš je kolikrát problém ho sehnat a taky za rozumnou cenu, já už sehnala dvojbalení za třicet korun, ale taky jsme kupovali jeden za padesát. :roll: Já mám taky pocit, že to letos vyjde, to bude asi další porodní boom. :mrgreen: :dance:
Petulena: O té metodě jsem slyšela, ale názory na to, jestli funguje, jsou tak půl napůl…
A výpočet plodných dnů podle ms, no to například na mě vůbec nefunguje, mám ovu brzičko, ještě při ms. To asi opravdu jak která holka funguje… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
28.1.11 10:35

veve..jj, s těmi ovu máš pravdu, proto doufám, že bude pozitivní až dnes… :cert: :mrgreen: Už kvůli té holčičce… :pankac: :mrgreen: A souhlas že pokud je na mamatestu ta čárka normální, tak není o čem diskutovat… :palec: A i když jsem taky slyšela o tom že těhu test může být pozitivní v době ovu a naopak, tak tenkrát jsem ovu neměla, bylo to těsně před ms… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
28.1.11 10:35

hi: Na těhu testu ty čárky vůbec nemusí být stejně silné, to až časem zesílí, doporučují testovat obden a už by měla být zase silnější, jé, tak snad můžu gratulovat první těhuli. :mrgreen: A honem bacily sem! :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
28.1.11 10:36

Ahoj vevi, no pít už téda nebudu hi :) jsem teď v euforii… no fotečku neumím dát z mobilu do notásku, dřív to šlo, ale ted máme nový notas a tam není nainstalované cosi ale čárka je vidět dost, jo není tak tmavá jako ta kontrolní, ale je silná, duší to není.. říkala jsem si že jestli to není jako u ovu testů tam bylo třeba aby byla stejně silná, ale holky v páci už me ujistily a pro jistotu domutily počůrat další obyč za 20Kč a zase je tam :lol: Iam happy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
28.1.11 10:38

A baciláče posílám a večer je přípojím.. valím makát papáááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
28.1.11 10:38
sonipa píše:
Petulena píše:
Holky, slysela jste nektera o Jonasove metode?vypoctu? A co si myslite o vypoctu plodnych dnu dle delky menstruace? :think:
Jonášovu metodu jsem někdy někde zkoušela a vím že mi to vypočítalo dny kdy to nebylo prakticky možné, neměla jsem plodné dny…tak nevím, jestli jsem udělala někde chybu, nebo jak to s tím je… :nevim: A ten výpočet podle délky ms, to teď nevím jak to myslíš a jestli délka ms má nějaký vliv… :think:

Me prave podle toho Jonase vyslo minule tehu,ale mohlo jit jen o nahodu. To same mi vyslo i pri pocitani dle cyklu. Myslim tim to,ze si napises DC zhruba z 6ti cyklu,napises si nejkratsi a nejdelsi a z nejkratsiho odecetes 10,nejdelsiho 20 a vyjde ti den kdy bys mela byt plodna… Snad si mi porozumela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
28.1.11 10:39
Petulena píše:
Tamarka píše:
no holky jak tak koukam tak si asi taky koupim ten ovu testik :D ja sem ho nikdy nemela nebot sem nevedela jak se to dela a jak to vypada :D :D no ale dneska ho asi zajdu koupit a uvidime no :) jinak nevim proc ale mam takovy divny pocit jako by mi neco v hlouby dusi rikalo ze to tenhle rok vyjde no kez by se moje tuseni vydarilo :D
Tamarko, urcite to letos vyjde…je rok zajice takze to znamena ze je rok trtkani :lol: :mrgreen:

no taky si myslim :D :D no proste zachvili tu budeme vsichni psat o tom jak nam je spatne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
28.1.11 10:39

hi…pokud je dobře vidět, tak je to bráno jako pozitivní, vůbec nemusí být stejná nebo silnější než kontrolní, jak píše veve… :wink: Tak to zase zkus zítra nebo pozítří a informuj nás, ale už taky potichoučku gratuluju a hlásím se o bacilky… :dance: :mrgreen:
Petul…to máš pravdu…ten týden před ms je k zbláznění i kdyby sis stokrát zakázala na to nemyslet… :zed: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
28.1.11 10:40

sonipa: Tak prostě na duchy nevěřit, ale dvě čárky jsou dvě čárky, žejo… :mrgreen: Hlavně, já chci už takýýý… Já si tím chtěním tu ovu snad vyvolám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
28.1.11 10:41
hi píše:
Ahoj vevi, no pít už téda nebudu hi :) jsem teď v euforii… no fotečku neumím dát z mobilu do notásku, dřív to šlo, ale ted máme nový notas a tam není nainstalované cosi ale čárka je vidět dost, jo není tak tmavá jako ta kontrolní, ale je silná, duší to není.. říkala jsem si že jestli to není jako u ovu testů tam bylo třeba aby byla stejně silná, ale holky v páci už me ujistily a pro jistotu domutily počůrat další obyč za 20Kč a zase je tam :lol: Iam happy

wau…tak to je paráda…to není tichá gratulace, ale obrovskáááá… :kytka: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
28.1.11 10:44
1veverka píše:
sonipa: Tak prostě na duchy nevěřit, ale dvě čárky jsou dvě čárky, žejo… :mrgreen: Hlavně, já chci už takýýý… Já si tím chtěním tu ovu snad vyvolám. :lol:
:lol: :lol: :lol: no jestli to jde, tak já ji propásnu, protože už v tom případě probíhá… :zed: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
28.1.11 10:44

Tamarka: Budeme sem chodit jak do klubu U Poblijóna. :lol: Zajímavý, že se dá na něco takovýho těšit. :mrgreen: Ještě se připoj k hromadné víkendové ovulaci a začnu si říkat, že tyhle stránky fungujou jako prostředek k otěhotnění. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
28.1.11 10:45

:potlesk: Jeee prvni tehulinka se nam tu rysuje no tak to je krasne :dance: Tak na nas hodky ty tehu bacilky at mame ten ovu vikend trosku jistejsi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí