Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
182
28.1.11 11:38
1veverka píše:
Já jdu pouklidit a něco uvařit, ať má manža něco dobrýho k jídlu, když už ho čekají takový výkony. :mrgreen:

co jdes kuchtit? nejak mi nejde nic vymyslet… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
334
28.1.11 12:26

Muzu se zeptat kolik vam je?? zda nejsem nejmladsi?? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
28.1.11 13:55

Petul…no můj Dr. asi moc neví…neobjednal si mě totiž ani na kontrolní utz po clostíku, což se prý dělá… :think: Ale já osobně věřím hlavně BT, ta mi fakt pěkně vychází už dost dlouho… :wink: Jo a já teda na oběd dneska dělám těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou… :pankac: :-)
Tamarko…mně je 31… :wink: A tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
182
28.1.11 14:00

Naaam tak tema testovinkama bych nepohrdla,ja delam spagety s bolonskou a kvetakovou polevku tak snad ta kombinace pujde dohromady :lol: ale mam chut na oboji :mrgreen: TAMARKO: me je 25 :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
28.1.11 14:04

Petulena: Včera byly řízky a zapečené brambory se sýrem, tak máme dneska odlehčený den, dělala jsem takovou rychlou čínu a rýži. :-) Manža přijede na oběd a pak má odpolední, tak aby tam neusnul. :mrgreen:
Tamarka: Tak já se budu hlásit k třicítce už letos. :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
28.1.11 14:05

Sakra..já jsem tu fakt nejstarší… :zed: :cert: :lol:
No tím tvým dnešním meníčkem bych taky nepohrdla…mňam, mňam…u nás jsou vůbec těstovinky oblíbená záležitost… :srdce: :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
28.1.11 14:11

sonipa: S těstovinama se mááš, ten můj je moc nechce a já bych je mohla pořád. Manža by pořád jen brambory a když už já si dělám těstoviny, řekne, že chce radši chleba. :cert: Doufám že mimís až vyroste bude po mně a budem si je vařit spolu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
28.1.11 14:22

veve…děti mají rády těstoviny, tak si piš že je spolu budete dlabat rádi… :pankac: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
28.1.11 14:30

sonipa: No super, mám 1036. důvod, proč chtít mimíse. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
28.1.11 14:43

Ahojte holčičty, zdravím vás.. jsem tu, jdu Vás honem honem dočíst… páč jsem tu dva dny nebyla a nevím vůbec co je nového :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
28.1.11 14:56

Ahoj Petulenko, mně je 26. To já jen že tě zajímala ta věková hranice… a jinak ve Šp. se musí žít krásně… byla jsem tam jednou na dovolené a bylo to fajn… máte tam víc teploučka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
28.1.11 15:00

Tak já mám uvařeno…to byla rychlovka… :dance:
veve…ty máš teda těch důvodů, ti povím… 8-o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
28.1.11 15:02

hi…a další mladší… :cert: :mrgreen: Jak se cítíš nejspíš těhulko… :-) A kdy půjdeš k Dr…? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
28.1.11 15:11

Holkyyyy,tak jsem to prubla ještě dalšíma tesíkama za 20Kč… takže těma lácošema… pro jistotu jsem čurla v práci na další tři a čárečky jsou na 1* ono i na tom mama testíku to nebyl jako dušík, byla silná sice stětlejší než kontrolní ale fialová byla dost :-) spíš nevím jestli to neukázal zázračně rychle páč jak jsem psala ms očekávám ode dneška max od včera ale klidně i až od víkendu… mám ji pravidelnou +- cca5 dní.. no a chtěla jsem jít 11.2.na to vyšetření, páč jsem si myslela že nemám ovu… tak to tak nechám na toho 11týho ale když jsem dnes
soni
viděla ten tvůj ovu testík, tak je zase pravda že takto se mi zbarvoval taky, já myslela že to nepla… že je to slabě fialové.. no asi to pla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
28.1.11 15:16

Tak to je super…těhulko…bacilky sem… :dance: :-) :wink: Rychlé to není, víš aspoň přibližně kdy jsi měla ovu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí