Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, konečně víííkend.
![]()
sonipa: No to manža spí ještě teď.
Má to nastřádané za celý týden, protože chodit včas spát, to neumíme ani jeden.
Čajík jen možná zabral, ale to se uvidí přes den, jestli se to zase nerozběhne, každopádně pít ho budu pořád, uškodit snad nemůže. ![]()
Plány nemáme, ono dneska než manža vyleze, bude půl dne pryč.
Ale včera v noci se vyjadřoval, že by jsme nemuseli nic pracovat, takže maximálně někam vyrazíme na kafe nebo s hafíkem, ty jsi říkala něco o bazénu a návštěvě, což… ![]()
veve..no tak vidíš, třeba to fakt zázračně zabírá…
Bylo by to fajn…a uškodit myslím nemůže…
No my jedeme na bazén a pak na kafe ke skorotchánovcům, takže návrat někdy večer, vínečko, filmeček…taky nic náročného… ![]()
No, nezabírá.
Zase už je to tu.
Jsem táák naštvaná na celou ms…
Vždycky cítím že mě bolí v podbřišku a do hodiny zase červená, navíc i s kusem sliznice, pak to půl dne vypadá, že skoro nic a zase znova, to je na palici… Ále co… Kašlu na to, nebudu si kazit víkend.
A čaj budu popíjet, bylinky stejně zabírají až za dlouho. I když jsem četla, že na dnešní poměry už je to slabá dávka a musely by jsme to užívat v koncentrátech, ale doktoři a vědci neví všechno. ![]()
Holky, pěknou sobotu…
Vevi, já věřím že bylinky zaberou, ale chce to čas a přesně jak píšeš… takže pij pij a bude líp… já si bylinkama od kosmetičky dala do kupy žilky.. pak zase jinýma spaní atd… takže tobě taky pomůžou… ale chce to čás…
hi: No ještě žes mi to připomněla, hned si jdu udělat další. ![]()
Naštěstí to nemá tak špatnou chuť, tak se to dá pít. A co ty děláš o víkendu? ![]()
Ale úklid jako vždy… přes týden není moc času.. takže sobota je pro mě úklízecí den a v neděli se nedělá
už piješ čajíček
S čajíčkem to dopadlo tak, že jsme na něj s manžou trochu zapomněli a tak se louhoval místo deseti minut asi hodinu.
Ale vypila jsem ho, no, tak byl drobátko silnější. ![]()
Já uklízela ve čtvrtek, komplet celý dům, i manža pomáhal, tak nemusím dělat nic, ale zrovna jsem udělala čínu, tak půjdem dlabat.
![]()
sonipa: jak užíváš Utrogestan? Perorálně? Když jsem si ho vyzvedávala v lékárně, tak mi paní říkala, že můžu mít při užívání závratě. Tak jsem zvědavá, snad to bude ok.
Ahojky holky… ![]()
veve…tak jak čajík, pořád piješ a pořád chutná? Představ si že já jsem na tu lékárnu včera zapomněla a tak jsem dneska tady u nás zkusila aspoň ten drmek a nemají ho, no tak třeba to vyjde přes týden, pokud to teda ještě má smysl…
![]()
clobrdinku…Utrogestan normálně polykám, ptala jsem se na to sestřičky u Dr. …a závratě ani žádné jiné vedlejší příznaky jsem zatím neměla…
Ty už máš koukám 25 DC tak to už jsi určitě napjatá jestli to dopadlo…
![]()
sonipa: děkuji za informaci. Myslím si, že to zase nevyšlo, ale přesto je ve mě malinká naděje, že by to mohlo vyjít.
Ahoj snažilky, hezkou neděli, teda spíš už jen zbytek. ![]()
sonipa: Piju, piju, zatím mi to ani moc nevadí, jeden čas jsem pila urologický čaj, to už vypiju všechno.
To zvládnu pít i za tebe. ![]()
Ale účinky zatím nic moc, i když ms se zase momentálně tváří, že je na ústupu, já jí to nebaštím, je to mrcha zákeřná. ![]()
Jinak máme teda fakt flákací neděli, vstávali jsme opět v poledne, ale tak ono nic neuteče, práce obzvlášť ne. ![]()
Jo a ovu test opět bílý, takže ty dva dny s čárkou to byla jen nějaká provokace.
![]()
Vevi když byly dva dny s čárkou tak nebyla už to ta ovu? Není už fuč?
hi: To mě taky napadlo.
Předtím jsem testovala každý den, maximálně obden a čárka nebyla žádná, tohle bylo takový divný, dva dny tam byla, jasná, ale ne tak silná jako kontrolní, což by měla být…
Každopádně to, co to bylo, už fuč je.
Dobré ránko holky… ![]()
clobrdinku…naděje umírá poslední, nikdy nevíš, třeba to vyšlo…
a podle čeho se ti zdá, že ne?
veve…tak jaká byla flákací neděle…
? my měli taky pohodičku…
a jak jsi na tom s tou potvorou ms…
? já mám dneska poslední tabletku clostíku, tak jsem zvědavá kdy přijde ovu…
a co ty tvé dvě čárky…bylo tam někdy aspoň nějaké jištění…
?
sonipa: tento cyklus jsme se moc netulili. Naposledy 2 dny před ovu. Uvidíme, třeba si spermijky počkaly. ![]()