Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
22.1.11 12:57

Ahoj holky, konečně víííkend. :dance: :-D
sonipa: No to manža spí ještě teď. :mrgreen: Má to nastřádané za celý týden, protože chodit včas spát, to neumíme ani jeden. :-D Čajík jen možná zabral, ale to se uvidí přes den, jestli se to zase nerozběhne, každopádně pít ho budu pořád, uškodit snad nemůže. :-)
Plány nemáme, ono dneska než manža vyleze, bude půl dne pryč. :-D Ale včera v noci se vyjadřoval, že by jsme nemuseli nic pracovat, takže maximálně někam vyrazíme na kafe nebo s hafíkem, ty jsi říkala něco o bazénu a návštěvě, což… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
22.1.11 13:21

veve..no tak vidíš, třeba to fakt zázračně zabírá… :palec: :wink: Bylo by to fajn…a uškodit myslím nemůže… :wink: No my jedeme na bazén a pak na kafe ke skorotchánovcům, takže návrat někdy večer, vínečko, filmeček…taky nic náročného… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.1.11 15:11

No, nezabírá. :evil: Zase už je to tu. :zed: Jsem táák naštvaná na celou ms… :-? Vždycky cítím že mě bolí v podbřišku a do hodiny zase červená, navíc i s kusem sliznice, pak to půl dne vypadá, že skoro nic a zase znova, to je na palici… Ále co… Kašlu na to, nebudu si kazit víkend. 8-) A čaj budu popíjet, bylinky stejně zabírají až za dlouho. I když jsem četla, že na dnešní poměry už je to slabá dávka a musely by jsme to užívat v koncentrátech, ale doktoři a vědci neví všechno. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
22.1.11 17:44

Holky, pěknou sobotu…
Vevi, já věřím že bylinky zaberou, ale chce to čas a přesně jak píšeš… takže pij pij a bude líp… já si bylinkama od kosmetičky dala do kupy žilky.. pak zase jinýma spaní atd… takže tobě taky pomůžou… ale chce to čás…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.1.11 18:27

hi: No ještě žes mi to připomněla, hned si jdu udělat další. :-D
Naštěstí to nemá tak špatnou chuť, tak se to dá pít. A co ty děláš o víkendu? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
22.1.11 18:41

Ale úklid jako vždy… přes týden není moc času.. takže sobota je pro mě úklízecí den a v neděli se nedělá :) už piješ čajíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
22.1.11 20:09

S čajíčkem to dopadlo tak, že jsme na něj s manžou trochu zapomněli a tak se louhoval místo deseti minut asi hodinu. :lol: Ale vypila jsem ho, no, tak byl drobátko silnější. :mrgreen:
Já uklízela ve čtvrtek, komplet celý dům, i manža pomáhal, tak nemusím dělat nic, ale zrovna jsem udělala čínu, tak půjdem dlabat. :jazyk: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
22.1.11 21:27

sonipa: jak užíváš Utrogestan? Perorálně? Když jsem si ho vyzvedávala v lékárně, tak mi paní říkala, že můžu mít při užívání závratě. Tak jsem zvědavá, snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
23.1.11 13:44

Ahojky holky… :kytka:
veve…tak jak čajík, pořád piješ a pořád chutná? Představ si že já jsem na tu lékárnu včera zapomněla a tak jsem dneska tady u nás zkusila aspoň ten drmek a nemají ho, no tak třeba to vyjde přes týden, pokud to teda ještě má smysl… :zed: :lol:
clobrdinku…Utrogestan normálně polykám, ptala jsem se na to sestřičky u Dr. …a závratě ani žádné jiné vedlejší příznaky jsem zatím neměla… :wink: Ty už máš koukám 25 DC tak to už jsi určitě napjatá jestli to dopadlo… :dance: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
23.1.11 14:51

sonipa: děkuji za informaci. Myslím si, že to zase nevyšlo, ale přesto je ve mě malinká naděje, že by to mohlo vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.1.11 17:30

Ahoj snažilky, hezkou neděli, teda spíš už jen zbytek. :-)
sonipa: Piju, piju, zatím mi to ani moc nevadí, jeden čas jsem pila urologický čaj, to už vypiju všechno. :-D To zvládnu pít i za tebe. :mrgreen:
Ale účinky zatím nic moc, i když ms se zase momentálně tváří, že je na ústupu, já jí to nebaštím, je to mrcha zákeřná. :cert:
Jinak máme teda fakt flákací neděli, vstávali jsme opět v poledne, ale tak ono nic neuteče, práce obzvlášť ne. :mrgreen:
Jo a ovu test opět bílý, takže ty dva dny s čárkou to byla jen nějaká provokace. :nevim: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
23.1.11 19:02

Vevi když byly dva dny s čárkou tak nebyla už to ta ovu? Není už fuč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
23.1.11 19:06

hi: To mě taky napadlo. :think: Předtím jsem testovala každý den, maximálně obden a čárka nebyla žádná, tohle bylo takový divný, dva dny tam byla, jasná, ale ne tak silná jako kontrolní, což by měla být…
Každopádně to, co to bylo, už fuč je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
24.1.11 08:11

Dobré ránko holky… :kytka:
clobrdinku…naděje umírá poslední, nikdy nevíš, třeba to vyšlo… :wink: a podle čeho se ti zdá, že ne?
veve…tak jaká byla flákací neděle… :-D ? my měli taky pohodičku… :dance: a jak jsi na tom s tou potvorou ms… :cert: ? já mám dneska poslední tabletku clostíku, tak jsem zvědavá kdy přijde ovu… :dance: :-) a co ty tvé dvě čárky…bylo tam někdy aspoň nějaké jištění… :hug: :mrgreen: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
24.1.11 10:38

sonipa: tento cyklus jsme se moc netulili. Naposledy 2 dny před ovu. Uvidíme, třeba si spermijky počkaly. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí