Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4840
20.1.11 15:41

:lol: hahaha, sonipa, babko… :lol: :-P Teď to ještě jde, teď je to sranda, ale až nám bude k padesátce, už se tak věkem chlubit nebudem. :mrgreen:
Tak já říkám, že když se navzájem nezabijem, tak spolu budeme. :mrgreen: Manža mi tu čet přes rameno, zkoumal metříky a hrozně se zajímal co je co a prý „popojeď mi s tím dolů“, ten je zvědavej jak vopice. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
20.1.11 16:22

:-D jj, ten můj nastávající mi tu ze začátku taky nakukoval, teď se už jen směje když tu jsem…„zas na miminech“… :lol: No a když nejsem tady tak jsem na beremese.cz…to už se taky směje… :lol: Ale samo že ne ve zlém… :-)
S tím věkem máš pravdu, teď se to ještě sranduje, když je to kolem té třicítky, ale bude hůř… :zed: :mrgreen: A hele…žádná babka, každému je tolik na kolik se cítí, to bych mohla být klidně i nejmladší… :-P :dance: :lol:
Jinak tady chumelí jako o život..jaro v nedohlednu… :zed: :cert: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
20.1.11 18:09

Ahoj holky, všechny Vás moc zdravím… jsem ráda že všichni chlapi jsou stejně zvědaví… když to tak čtu tak každej načučuje přes ramínko… ten můj se dokonce minule tak začet, že jsem myslela že si s váma začne psát on a když už jsem se rozčílila, že přece si to nemůže číst, že je to babský žvatlání :-D řekli mi počkej… už jsem byl málem u její ovulace… a dnes vítězoslavně přišel z práce a řekl mi tak už víš kdy máš tu ovu… já to vím.. ptal jsem se dnes doktora… je to 14. až 16. den od prvního dne krvácení… musela jsem se hrozně smát :-D :-D :-D páč tuto info jsem si po pár dnech zjišťování taky zjistila.. ale není to tak jednoduché všechno že :-D a jedna pozitivní zpráva pro všechny které berou ten Clostybet… Clostybe… cosi… tak moje kamarádka z práce, která už házela flintu do žita a měla dokonce od doktorky diagnozu neplodnost… změnila doktorku, ta ji nasadila Clostycosi a mímo se uhnízdilo v bíšku na první pokus :dance: :-P :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
20.1.11 18:26

sonipa: No tak nakonec zjistíme, že jsme tu vlastně všechny ještě v pubertě. :lol:
To je to sněžení, co my tu měli ráno, už postoupilo dál. Je na nule, zítra bude možná i plus, to roztajou i ty zbytky. A když mrzne, říkám si, že aspoň vychcípaj ti šmejdi lezoucí, osminohý… :cert:
hi: Ahoj, tak to ten tvůj se do toho nějak zažral, ale to je dobře, jen ať mají chlapci přehled. :mrgreen: S tím Clostilbegytem, to určitě uděláš holkám tady radost, no možná i já ho dostanu, koukám že to je dost využívaná věc. :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
20.1.11 18:41
sonipa píše:
Lenus…teď přesně nevím co myslím tím št…? :think: Ale jinak teda bereš v podstatě to samé co já akorát že já zobu místo Duphastonu Utrogestan a k tomu ještě
Acidum folicum - kyselinu listovou… :-D Který dny cyklu co bereš? Jinak teda u nás nevím čím to je, protože oba už děti máme z předchozích manželství, ale spíš to bude mnou, protože můj nastávající nikdy neměl s „otěhotňováním“ tak nějak problém, co mi vykládal… :lol: …zato já jsem před synem měla už jedno mimoděložní a to až po 14 měsících snažení, pak jsem za půl roku otěhotněla se synem, ale to bylo před deseti lety… :dance: Teď se snažíme od prosince 2009 a podařilo se hned loni v dubnu, jenže jsem potratila, tak nevím jak to že to teď už nejde… :zed: :nevim:
A teda tvůj 4.pokus mě docela straší…dostala jsem všechny ty hormonky na 2 cykly, tak jsem myslela že to tak krásně zabírá a teď tu čtu že ne a nejsi jediná… :think: Chodíš na kontroly po dobrání Clostíku?
1veverka píše:
Lenuse: Já jsem na tom zrovna teď tak, že jsem po asi 13 letech přestala užívat antikoncepci, chvíli ms fungovala dobře, ale to jsem myslím vůbec ovu neměla a byl to jen následek hormonů. Pak jsem čekala skoro čtyři měsíce než se vůbec ms dostaví a od té doby mám ms skoro pořád, takže úplně špatně, k doktoru jsem teprve objednaná, měnila jsem gynekologa, tak mi zatím neměl nikdo co předepsat, v únoru už bych měla být chytřejší… :-) Jinak nevím, jak budu schopná otěhotnět, vlastně jsme za půl roku měli jen jednu možnost. :zed: Ovu jsem zřejmě měla, ale bude problém zastavit ms a přitom nezastavit ovu… :think: Každopádně držím palce, ať už vám to klapne. :wink:
sonipa: Ten věk byl asi na mě, žejo. No, ještě mi do třicítky pár měsíců chybí, manža je o necelých pět let starší. Jsme spolu bez pár let půlku mýho života, to zní ale zásadně… 8-o :mrgreen: :mrgreen:

Ahojky št myslím štítnou žlázu na tu beru prášečky a jinak já mám ms pravidelně jen ta ovu nebyla a po chlostíku se ukázala mám dokonce u dr fotku foliku.
Jinak chlostík beru od třetího dne MS do 5 a pak od 20 do 27 duphaston a kyselinu listovou baštím taky a taky piju kontryhel ten prýtaky pomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
20.1.11 19:07

Vevi, já si teda myslím že ho dostanu taky… no třeba ne, je to jen můj názor, když jsem si nechala měřit haldinu TSH taky jsem nečekala pozitivní výsledek a přitom to je ok, tak jsem si ted namluvila že ten Clostik taky dostanu, no uvidíme… únor a nová dr. to jistí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
20.1.11 19:25

Lenuse: Tak to prostě musí klapnout, když to máš takhle parádně všechno… :wink: Mimís si sice dal načas, ale třeba čekal na letošní rok, jak už jsem psala dřív pro sonipa, je rok zajíce a tím pádem plození, množení a těchhle věcí. :mrgreen:
hi: Já si jen říkám, že kdoví co dostanu já, ale myslím, že se bude dr snažit, abych co nejdřív otěhotněla, měla bych hned pokoj s celou ms a doktor se mnou. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
20.1.11 19:32

hi…tak to je sranda s tím tvým chlapem, to ten můj zase tak poučený není…i když po tom všem co mu vykládám možná už taky, jen to nedává najevo… :lol: Moc jsi mě potěšila s tím Clostíkem, zrovna začínám 2.pokus s ním + Utrogestanem + kyselinou listovou, tak budu věřit, že to třeba už konečně pomůže..bohužel jsem tady četla případy kdy nepomohl ani po delší době, tak doufám, že nebudu ten případ… :zed: :-)
veve…puberta je fajn, na stáří bude času dost… :pankac: :lol: A klidně jste si to sněžení mohli nechat tam u vás… :lol: Na druhou stranu souhlasím s vymrznutím těch osminohých… :cert: :-)
Lenus…tak to teda bereš úplně jinak než já, já beru Clostilbegyt 5.-9.DC a Utrogestan 16.-25.DC ale bylo mi doporučeno tady v diskusi že je lepší s tím utroušem počkat až po ovu, aby ji třeba neblokl…naštěstí ale byla v obou případech dřív… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
20.1.11 19:47

sonipa: Ne ne ne, my by jsme tu měli sněžení a ms a kdoví co ještě. Hezky střídat… :lol:
Ale jak to tak čtu, mám už v těch přípravcích takovou bramobračku, že budu ráda, když trefím na gynekologii, psychiatrie je na patře taky… :mrgreen:
Jo a dělala jsem si před chvílí zase ovu test, ta testovací čárka už je zase silnější, už to budu hlídat poctivě denně. :cert: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
20.1.11 19:52

ahoj holky, já jsem dostala Utrogestan na srovnání cyklu, budu ho brát od 17. do 26. DC. Na co je Clostilbegyt?
Včera večer na mě začaly lést nějaké bacily a dneska mi bylo celkem blbě. Doufám, že to brzy vyležim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
20.1.11 20:05

clobrdinek: Hezký večer, koukám další, co už má svoje „zobání“. :mrgreen: Ten Clostík se používá při anovulačních cyklech, myslím…
No mě zrovna docela bolí všechny zuby, myslím, že mi rýma vlezla do dutin. :-? Hlavně nic nepřecházej, ať jsi co nejvíc a nejdřív fit, blbě ti možná bude s mimísem až až… :wink: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
20.1.11 20:06

veve:lol: :lol: :lol: tak jo…my si tady teda taky část toho necháme… :zed: :lol: A jen pěkně hlídej ovu, já jsem si ještě pořád neobjednala ani nekoupila žádný ten ovu test, natož kontryhel, tak nevím, nevím, nějak to snažení flákám… :dance: :mrgreen:
clobrdinku…Clostilbegyt je na stimulaci ovulace… :wink: Jinak Utrogestan beru taky na přípravu a podporu možného těhu, taky na špinění, ale na to nějak neúčinkuje… :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
20.1.11 20:09

Jo jinak ještě k tomu Clostíku, myslím, že ho doktoři předepisujou tak nějak automaticky, mě teda nijak zvlášť nevyšetřoval, jen zkouknul utz a ani nepátral po tom jestli ovu probíhá nebo ne…a já podle BT vím, že jo… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
20.1.11 20:41

sonipa: My by jsme byly jedna ideální snažilka. Já testy, ty měření, čaj bych se obětovala já a ty bys zobala. :lol: :lol:
Už to vidím, jak vyfasuju celou lékárnu, jen se na mě doktorka koukne ode dveří. :mrgreen: A pointa bude teprve to, že mi nezabere ani jedno. :twisted: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
20.1.11 22:18

Horší že u mě už se pointa projevuje… :zed: :lol: Ale jinak s tou dokonalou snažilkou to bych brala… :lol: A jak by to pak bylo s těhu, obě naráz předpokládám… :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí