Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1575
14.1.11 11:05

Jo jinak ty ovu testy teda taky zkusím tenhle cyklus, ale fakt už naposledy… :cert: A pak se rozhodnu jestli si zavolat pro další instrukce, nebo počkat až do pravidelné kontroly…to si musím ještě promyslet… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
14.1.11 11:30

No zákon schválnosti funguje vždycky dokonale. :zed: My chtěli jet odpoledne nakoupit nějaké ty dárky, ale večer odešel termostat na bojleru, tak ho jede manža rovnou z práce shánět, že ví, kde ho mívali. Tak jsem na to zvědavá, aby jsme se na ty víkendové oslavy nemuseli koupat ve studené vodě a nakupovat cestou… 8-o :mrgreen:
Ty ovu testy zkusím prostě tenhle měsíc, jestli mi tu ovu neukázaly nějakou náhodou nebo jestli to nebyla zase jen nějaká provokace jako celá ms, kterou mám mimochodem stááále. :twisted:
Ale aspoň se mám do února, než půjdu k doktoru, čím bavit. 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
15.1.11 09:41

Ahoj Sonipa, tak mi pak dej echo jak to vypadá, já už na ně zanevřela, mám jích plný šuplík a nevytáhu je šmejdíky… jenom mě nervujou… přečetla jsem si ted sice že někdy stačí na ovu testu i duch… ale já tam duchy měla… a těhu nikde a tulíme se často… ať tam dušík je nebo není a nikdy se nic neuchytlo.. Prosím tě zopakuj mi, vy se snažíte jak dlouho s miláčkem? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
15.1.11 09:45

Ahoj veverko, je to vůbec možné mít ovu tak brzo 7 DC při MS, já myslela že ovu nemůže být při měsíčkách… jinak děkuji ti za odpo… a píšeš že budeš s ovu testy zkoušet tento měsíc… tak napiš jak to dopadlo… 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.1.11 12:43

Ahojky holky… :kytka:
Tak včerejší narozeniny byly náročné… :poblion: :oops: :lol:
Co ty veve…jak probíhají ty vaše návštěvy a oslavy… :dance: ? A co bojler… :-) ?
hi…taky mě ovu testy nervujou, ale zkusím to s nimi ještě jednou, ale fakt naposled… :cert: :mrgreen: Jinak mám na ovu testech duchy taky pořád, takže tomu moc nevěřím že to stačí a snažíme se taky často, ob den tak jak doporučujou a stejně nic.. :zed:
Snažíme se od prosince 2009, takže něco přes rok, povedlo se sice loni v dubnu, ale potratila jsem…když si zapneš nahoře „zobrazovat podpisy“ tak uvidíš metříky a další poznámky které bývají vždy pod příspěvkem… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.1.11 16:20

Ahoj holky, pěkný víkend vám přeju. :wink:
hi: no já se taky divila jak divizna, že mám ovu, ale jak jsem tak pročítala net, je to dost dobře možné, i tak brzo, i při ms, tím hůř pro mě, protože při ms se mimís neudrží, ani kdyby měl háky a lana. :mrgreen: No uvidím, co mi v únoru poradí doktorka. :nevim: Každopádně teď testuju obden, mám zhruba půlku cyklu, ale ovu ani náznakem, tak myslím že bude zase až na konci nebo na začátku, to budu testovat zase denně, budu informovat. :-)
sonipa: Á, tak tady byl někdo důkladný. :lol: My museli oslavu odložit, protože tam, kde měla být, je rozvodněný potok a není tam žádný přístup, ale prý to zkusíme zítra, dárky jsme včera stihli, to by jsme hned spojili dvě oslavy najednou, tak mám dneska každopádně lehy u tv. :-D
No a manža včera do noci opravoval bojler, byl vzteklej, že mu to nešlo, ale nakonec máme i teplou vodu. :potlesk: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
15.1.11 18:24

:-D tak hlavně že nakonec tu teplou vodu máte… :palec: :wink: i s trochou vztekání, to přece musí být.. :lol: já taky dneska preferuju gauč a tv, akorát dopoledne jsem musela na zkoušku těch šatů a do obchodu, to bylo za trest… :zed: :lol:
Tak doufám, že vám zítra potok oslavy dovolí, my máme na zahradě taky jezera, ale vůbec mi to nevadí, hlavně že je sníh fuč a je teplo… :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
15.1.11 19:15

:mrgreen: Přesně tak, hlavně že není sníh a nemrzne. No přinejhorším se to prostě jen posune o týden, tak ono se to nezblázní… A my klidně vydržíme na gauči i dva dny. :lol:
Já mám nákupy a podobné akce vždycky za trest, co jde nakoupit a objednat po internetu, to objednáme. :-)
No a co šaty, stojí aspoň za to..? Předpokládám, že na sto procent jooo… :wink: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
16.1.11 09:36

Tak souhlasím, že na gauči se dá vydržet dlouho, ale jak kdy, někdy mám tak toulavé boty, že se mi na tom gauči moc nelíbí…ale dneska to na něm klidně ještě vydržím… :pankac: :lol:
Jinak šaty…no zkoušela jsem si zatím jen korzet, a to mi jen zabírala látku aby sedl, takže zatím jsem toho moc neviděl, v pondělí mám další, na tu se těším víc, nebude mi tak šoufl a užiju si to… :dance: :lol:
Jinak ta potvora ms je fakt tu, takže vzhůru do dalšího měsíce… :zed: :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
16.1.11 21:29

Ahoj, tak já se právě vrátila z oslav, dneska to klaplo a bylo to fajn. :-D
Ale neměla jsem jedinou chuť na alkohol, tak jsem si ani ničeho nelízla, zato jsem chytala pěkný depky, ms nepřestává (sonipa, tak vítej - dočasně - v klubu :-D oni tě šaty rozptýlí… :wink: ), ve středu musím neplánovaně k obvoďákovi, vůbec se mi nechce a vztekám se kvůli tomu jako malej fakan. :pocitac: :lol:
Nejradši bych byla nestřízlivá celý týden, ale to by pak byla opička… :mrgreen: Tak budu přežívat, chjo… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
17.1.11 09:43

Dobré ránko… :kytka:
Tak to je super, že vám oslavy tentokrát vyšly… :palec: :wink: Sice bez alkoholu, ale někdy to není na škodu…vím o čem mluvím… :zed: :lol: A copak tě žene k obvoďákovi… :cert: :-) ?
Jinak ta ms to je hrozná potvora, kéž by nám dala pokoj, takových devět měsíců by stačilo…že mám pravdu… :dance: :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
17.1.11 10:00

Taky přeju hezké ráno. :-) U nás dokonce krásně slunečné. :dance:
K obvoďákovi musím kvůli sociálce, co mi poslala nějaký papíry k vyplnění, takže mě tam mučit nebude, ale štve mě to tak jako tak. :cert: :-D
S tou ms máš pravdu, taková přestávka by docela stačila, já už bych se s tím pak třeba zase nějak vyrovnala. :mrgreen:
V noci se mi zdály samý blbý sny, snad ten den bude lepší. 8-o :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
17.1.11 14:36

No tak já jsem s těmi sny na tom nebyla o moc lépe..taky samé noční můry… :cert: :-) Ale slunečno je tady taky…a na sluníčku je dokonce i teplo… :dance: Škoda že je polovina ledna a ne polovina března, to už by byla naděje, že to takhle zůstane… :-D
Jinak jsem byla v lékárně kuknout na kontryhel, že bych popíjela čajík na podporu toho těhotnění, ale normálně tady v té naší není, tak budu muset asi jinam, to by mě nenapadlo, že to budu shánět… :zed: :cert: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
17.1.11 15:36

O kontryhelu už jsem taky hodně četla, možná zkusím… Já teda teď tři týdny užívala Gynex, ale ten spíš na úpravu ms, no zatím to moc nezabralo. :-D
Ale manža ho sháněl v lékárně a poslali ho rovnou do jedné specializované, kde mají zdravou výživu, bio přípravky a homeopatika, jinak to taky neměli. Ty lékárny nejsou na ty snažilky vůbec připravený… :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
17.1.11 17:00

:-D no tak to teda moc nezabralo, to ti povím… :-D ale třeba se to musí užívat dýl…ne? teda sice nevím co to je, ale bylinky účinkujou až po delším užívání… :think: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí