Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1575
19.1.11 21:14

No to každopádně…s HA těžko otěhotníš :mrgreen: …ale to se teda fakt divím, že s tím celou tu dobu nikdo nic nedělal, když si kvůli toho byla navíc těžce chudokrevná… :think: No doktoři jsou všelijací… :pankac: Já už se nemůžu dočkat až pošlu do hajan toho svého uličníka a až se mi vrátí nastávající mužíček z práce… :dance: Co ty…ty ho máš doma.. :-) ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
20.1.11 09:37

Ahoj holky, hezký den všem, taky je u vás tak bílo?
sonipa: Já už se sem včera ani nekoukla. Měla jsem manžu doma, byl se mnou u toho doktora a pak jsme se tu povalovali celý večer. :-D Což máme v plánu i dnes, být v klídku doma, až zítra zase jde na dlouhou šichtu. Ale to už se přežije, pak je víkend… :dance:
K té ms, oni s tím doktoři dělali všechno možný, ale nic, co by na mě, aspoň minimálně, zabralo… :-( A těch postupů nebylo zase moc, spíš ta samá blbost dokola. :cert:
Obvoďačka mi včera říkala, že ha ne, že už mám to nejhorší za sebou a že být na mém místě, tak to snažení zkusí, tak jsem jí říkala, že to už tak nějak trochu zkoušíme. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
20.1.11 11:47

Ahojky holky taky bych se k Vám rada přidala snažíme se už od 9/09 a zatím nic takže v tomhle vlaku jedu docela dlouho a taky už mě to zmáha ale za toho prcka který se jendou povede mi to stojí jako každé z nás krásný den L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
20.1.11 12:45

Lenuse: Ahoj, no to víš, že se přidej, budem rády. :wink: :kytka:
To už se opravdu snažíte dlouho, mě to bude asi taky čekat, ten běh na hodně dlouhou trať, každopádně je super, že to bereš takhle, prostě jednou se to povede a basta, žejo… :-D :cert:
A užíváš něco, nějaké podpůrné léky..?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
20.1.11 12:59

Ahojky holky… :kytka:
Tak milý mi odešel do práce a zůstala jsem tu sama samotinká…zatím než dorazí ze školy ten můj uličník… :pankac: :-)
veve…tak to máte fajn, takové válecí dny… :palec: :-) Ale už se taky těším na víkend… :dance: Dneska jsem začala zobat druhou várku Clostilbegytu tak už jsem mooc zvědavá na ty zázraky… :cert: :mrgreen: Jinak jsme se taky probudili do zasněženého rána, ale je to jen tak jemně pocukrované, to by šlo… :mrgreen: Jo a super metřík…to je koukám doba co spolu jste… :palec: :wink:
Lenuse…ahojky, určitě se přidej… :kytka: Tak to se koukám snažíte ještě o 3 měsíce dýl než my..už jsi o tom mluvila s Dr.? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
20.1.11 13:48

sonipa: To víš, jsem si musela taky udělat metřík, zatím aspoň můj s manžou. :mrgreen: Dneska je to pěkný číslo, samý trojky… :-D Jinak jsme spolu fakt věky, na náš věk. :lol:
Já už jsem docela natěšená, že taky budu něco zobat, už jen pro ten efekt, mám po všem tom čtení na netu pocit, že se mimís bez „zobu“ nemůže podařit. :cert:
My tu měli docela dost sněhu, ale je všechen fuč, roztálo to, no jen dobře, já už vyhlížím jaro. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
20.1.11 14:08
1veverka píše:
Lenuse: Ahoj, no to víš, že se přidej, budem rády. :wink: :kytka:
To už se opravdu snažíte dlouho, mě to bude asi taky čekat, ten běh na hodně dlouhou trať, každopádně je super, že to bereš takhle, prostě jednou se to povede a basta, žejo… :-D :cert:
A užíváš něco, nějaké podpůrné léky..?

Ahojky tak jo užívám za prvé leky na št díky tomu jsem neměla ovu tak jsme brala chlostylbegyt a duphaston ted čekám na ms abych mohla zkusit štěstí na počtvrté pak mi dr řekl že bychom udělali laparoskopii tak uvidíme jinka ms měla být 14 a zatím do včera nic a dneska jen zatím špinění tak nevím uvidíme jestli se to rozjede a jak jsi na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
20.1.11 14:11
sonipa píše:
Ahojky holky… :kytka:
Tak milý mi odešel do práce a zůstala jsem tu sama samotinká…zatím než dorazí ze školy ten můj uličník… :pankac: :-)
veve…tak to máte fajn, takové válecí dny… :palec: :-) Ale už se taky těším na víkend… :dance: Dneska jsem začala zobat druhou várku Clostilbegytu tak už jsem mooc zvědavá na ty zázraky… :cert: :mrgreen: Jinak jsme se taky probudili do zasněženého rána, ale je to jen tak jemně pocukrované, to by šlo… :mrgreen: Jo a super metřík…to je koukám doba co spolu jste… :palec: :wink:
Lenuse…ahojky, určitě se přidej… :kytka: Tak to se koukám snažíte ještě o 3 měsíce dýl než my..už jsi o tom mluvila s Dr.? :think:

Jasně u Dr. jsme poslední dobou pečená vařená a snaží se dělat co se dá beru chlostylbegyt a duphaston a čeká mě laparo a je fakt že je to dlouhý a občas i unavující ale fakt nám to za to stojí ten můj byl už na spermiu a to dopadlo dobře tak uvidíme vím že je to mnou mám díky té št narušenou ovu tak se to snad už srovná na št beru letrox už 4 měsíce tak uvidíme jak to bude a co u tebe jak to máte ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
20.1.11 14:23

A jakýpak to je věk, jestli se můžu ptát… 8-) :-) ? Mimís bez zobu to je pěkně řečeno… :lol: Ale bohužel to jen u většiny tady pravda… :zed: I když si myslím, že by to šlo i tak, jen mít více trpělivosti, myslím teď sebe, ovulaci podle BT mám a loni jsem otěhotněla po 3 měsících snažení, ale když už mi to zobání doktor předepsal, tak co se budu bránit trochu tomu pomoct, asi ví co dělá… :pankac: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
20.1.11 14:28

no jestli tě zajímá kolik mi je tak 28 a přítel je o 5 let mladší takže pohoda no a to zobání je na pomoc ale je to jen omezený počtem měsíců pak to nemá už efekt říkal dr
no a já BT nikdy neměřila ale podle ult tam nebyla a po zobání pilulek byla tak fakt pomáhají no uvidíme jak to bude tento měsíc :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
20.1.11 14:33

Lenus…teď přesně nevím co myslím tím št…? :think: Ale jinak teda bereš v podstatě to samé co já akorát že já zobu místo Duphastonu Utrogestan a k tomu ještě
Acidum folicum - kyselinu listovou… :-D Který dny cyklu co bereš? Jinak teda u nás nevím čím to je, protože oba už děti máme z předchozích manželství, ale spíš to bude mnou, protože můj nastávající nikdy neměl s „otěhotňováním“ tak nějak problém, co mi vykládal… :lol: …zato já jsem před synem měla už jedno mimoděložní a to až po 14 měsících snažení, pak jsem za půl roku otěhotněla se synem, ale to bylo před deseti lety… :dance: Teď se snažíme od prosince 2009 a podařilo se hned loni v dubnu, jenže jsem potratila, tak nevím jak to že to teď už nejde… :zed: :nevim:
A teda tvůj 4.pokus mě docela straší…dostala jsem všechny ty hormonky na 2 cykly, tak jsem myslela že to tak krásně zabírá a teď tu čtu že ne a nejsi jediná… :think: Chodíš na kontroly po dobrání Clostíku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
20.1.11 14:36
Lenuse píše:
no jestli tě zajímá kolik mi je tak 28 a přítel je o 5 let mladší takže pohoda no a to zobání je na pomoc ale je to jen omezený počtem měsíců pak to nemá už efekt říkal dr
no a já BT nikdy neměřila ale podle ult tam nebyla a po zobání pilulek byla tak fakt pomáhají no uvidíme jak to bude tento měsíc :dance:

Hmmm…no já totiž na kontrolní UTZ nechodím, ale měřím si už něco kolem půl roku BT tak vím, že ovulace dle teplot probíhá, jenže právě tenhle první cyklus byly ty teploty s tím zobáním dost divné a ve finále mi „fertilityfriend“ kde mám grafy zrušil ovulaci úplně podle posledních teplot, navíc jsem měla krátkou slabou ms a někde jsem četla že taková bývá u anovulačních cyklů… :think: Tak uvidím jak to bude tento měsíc a když tak naběhnu asi zpátky k Dr. … :cert: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
20.1.11 14:38

no naběhni k dr určitě ten můj je super i když je fakt že jsem před tím měla jinou dr a ta byla fáááááááááááááák hrozná ale ted už to jde a jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
20.1.11 14:51

Lenuse: Já jsem na tom zrovna teď tak, že jsem po asi 13 letech přestala užívat antikoncepci, chvíli ms fungovala dobře, ale to jsem myslím vůbec ovu neměla a byl to jen následek hormonů. Pak jsem čekala skoro čtyři měsíce než se vůbec ms dostaví a od té doby mám ms skoro pořád, takže úplně špatně, k doktoru jsem teprve objednaná, měnila jsem gynekologa, tak mi zatím neměl nikdo co předepsat, v únoru už bych měla být chytřejší… :-) Jinak nevím, jak budu schopná otěhotnět, vlastně jsme za půl roku měli jen jednu možnost. :zed: Ovu jsem zřejmě měla, ale bude problém zastavit ms a přitom nezastavit ovu… :think: Každopádně držím palce, ať už vám to klapne. :wink:
sonipa: Ten věk byl asi na mě, žejo. No, ještě mi do třicítky pár měsíců chybí, manža je o necelých pět let starší. Jsme spolu bez pár let půlku mýho života, to zní ale zásadně… 8-o :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
20.1.11 15:25

veve…no být s někým tak dlouho to klobouk dolů… :wink: I když já se teď na to přece taky chystám a ne jen na půlku, ale na zbytek života… :pankac: :srdce: :mrgreen: Ale to ty určitě taky… :wink:
No každopádně jsme tu věkově na tom skoro stejně, až na to že já jsem evidentně nejstarší… :cert: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí