Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1575
21.1.11 17:36

veve…tak co, už piješ čajík… :dance: :-) ? já si ho možná koupím zítra, protože jedeme k nastávajícím tchánovcům a na bazén, tak uvažuju že bych se mohla stavit někde v lékárně, teď ještě záleží na tom, jestli ho budou mít… :cert: Pak mi písni copak ti to manžílek koupil, jakou značku, atd… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
21.1.11 17:40

sonipa: na co je dobrý kontryhelový čaj? Už se v těch všech přípravkách začínám ztrácet..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
21.1.11 17:51

clobrdinku…tak celkově na ženské problémy… :wink: Koukni sem… https://www.emimino.cz/…tryhel-9482/
Jinak teda jsem tady četla že je dobrý na růst sliznice a na podporu otěhotnění se má pít jen v první polovině cyklu…do ovulace, pak už ne…horký, hrnek ráno, hrnek večer… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.1.11 19:05

sonipa: To víš, už mám vypito. :lol: Docela to jde i na chuť. Zrovna jsem si dělala ovu test, čára už je jasná, od včera o sto procent silnější, no podle testů to vidím na víkend. Manžel bude v pohotovosti. :mrgreen: :cert:
Ten čaj měli sypaný, od f. Leros, na obalu je, že se má pít jednou denně, ale píšou tam, že je dobrý na období klimakteria, takže se jim na to vyfláknu a po pročtění diskusí budu pít dvakrát denně, pokud nezapomenu. :lol:
Jo a čajík měli normálně v běžné lékárně, narozdíl od gynexu, tak snad taky seženeš… :wink:
clobrdinek: Já chci ten kontryhel pít hlavně proto, aby mi zmírnil ms a případně i upravil, takže ho budu pít pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
21.1.11 19:29

Vevi, ty máš už tak hrozně dlouho měsíčky… chudero, to musí být pěkný opruz… a chápu to dobře, máš čárku, počítáš zítra s ovu a to všechno při těch měsíčkách, takže hlídáš ovu i přes ty měs? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
21.1.11 19:32

Ajoj Lenus, ty měla jsi rači té doktorce zavolat, přeci jen těžko říct kdy ho začít brát… já vím, já toho svýho nepříjemnýho g. taky nechtěla bombardovat otázkama , ale pak jsem vždy litovala, že jsem nebyla víc akční a nevydupala si např. už dávno to vyšetření ultrazvukem… já bych to začla taky brát asi až zítra, pokud by začla pořádná :cert: jestli zatím jen špiníš či co tak nevím nevím… fakt těžko říct broku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.1.11 19:36

hi: To víš, že je to votravný. :zed: Sice už to nemám tak silné, spíš to přechází, ale to se může zas vrátit, je to nejistý.
Chápeš to dobře, ta čárka je ještě ale slabší než kontrolní, kdy přesně ovu bude, to těžko říct, ale z minule si myslím, že do pár dnů, myslím že o víkendu se to stihne… :-D
A testuju pořád, abych pak měla srovnání, protože mám tři různé testy, chci vědět, jestli některý nešvindluje a tak. :-) Tak je střídám a porovnávám.
Je mi divné, že bych měla dvě ovu do měsíce, ale copak já vím, jak dlouhý mám cyklus… :-) Takže pokud to bude jen trochu možné, budeme jistit každou silnou čárku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hi
338
21.1.11 19:44

Veve, tak to přesně ti schvaluju, když jsem si to přečetla viděla jsem sama sebe… když jsem jí chtěla vyhmátnout.. přesně jak říkáš, testuj teď každý den a dokonce není špatné i 2× 3× deně, jo je to už možná moc na tvé gusto, ale když já to takto studovala, vyčetla jsem že v den kdy myslíš že už přijde ovu… páč den před tím už je duch silnější… vzniká, klido další ten udělat test, rámo i odpo… i večer ať jí neprošvihneš a víš jestli vážně byla… páč když uděláš jen ráno a nic.. večer by tak mohla být, nevím jestli je to pravda, ale psali to takto přímo tady… a to jestli může být dvakrát do měsíce už jsem tu kdysi taky něco takoveho četla.. jako že může.. tak nevím, asi může? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.1.11 20:06

hi: :-D To já bych byla schopná testovat každou chvíli, ale mám jich omezené množství, tak to fakt nechám na jednou denně, minule byla čára přímo ukázková, no, kdyby se mi zdálo, že nějak dlouho nesílí, pojistíme to tak jako tak. :mrgreen:
Jo, já taky četla, že může být ten vzrůst hormonu i někdy přes den, já testuju k večeru, tak v šest, snad by mi ovu neutekla. :think:
No ale ještě jsem nečetla o ovu víckrát za měsíc, vlastně jsem to ani nehledala, tak jdu hned lovit informace. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
21.1.11 20:31

veve…šikulka, jen pij čajík, já si zase zítra ráno zobnu… :lol: Jinak tady v lékárně mají leros snad všechny druhy, ale kontryhel ne, jen v nějakých směsích, jsem se na to ptala, tak musím zkusit jinou lékárnu… :think: A teď jsem se v jedné knížce doma dočetla že na těhotnění je dobrý drmek obecný, tak mám dilema, co si teda koupit… :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
21.1.11 20:49

http://www.celostnimedicina.cz/…s-castus.htm?…
Tady je něco o něm napsáno… :pankac: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.1.11 20:58

sonipa: Koukám že ten drmek má podobné účinky jako ten kontryhel, třeba na to trávení a tak, určitě se tím taky nic nezkazí, třeba seženeš jen jedno a bude rozhodnuto. :-D
A já si dala ten kontryhel pro jistotu repete. :lol: Popíjím a koukám na Shreka, aspoň mi to utíká, manža má dneska zase šichtu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
21.1.11 21:22

veve…no já toho svého skoromanžílka taky ještě nemám doma a taky koukáme s uličníkem na shreka… :-D akorát teda ještě nepiju žádné ty bylinky… :oops: :mrgreen: uvidím co zítra seženu a třeba si už taky večer budu pochutnávat a těšit se na zázraky… :dance: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
21.1.11 21:38

:mrgreen: Já už to úplně vidím, jak zítra po ms ani památky a ukázková ovu k tomu. Jo, ty pohádky… :lol: To mám po tom kontryhelu. :lol:
Se mnou kouká na televizi momentálně jen náš hafan, i když mám stejný pocit, jako když je tu manžel, taky u toho věčně spí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
22.1.11 10:36

Dobré ránko… :kytka:
veve…tak jak čajík…zabral tak zázračně, jak se předpokládalo… :dance: :lol: U nás je to u té telky většinou naopak, skoromanžílek kouká a já spím… :pankac: :mrgreen: A co víkend…nějaké plány… :wink: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí