Snažilky 2010/2011

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17162
21.12.10 11:38
clobrdinek píše:
KačuliKačka píše:
clobrdinek píše:
KačuliKačka: kdy máš bílkovitý hlen? Před ovu nebo při ovu?
No ten moc nesleduju, po :hug: se to blbě sleduje :lol: :lol: :lol:
Jo to je pravda :)

A BT neměřím… protože už vstávání v 5:25 je pro mě šílené (vstanu, ranní hygiena, nakrmit zvěřinec, nachystat svačiny, vzbudit dítě a přítele, vyprovodit syna a začít se chystat do práce). Nedejbože, když zaspíme, to je pak fičák :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
21.12.10 13:56

Clobrdinek…jj,teplotu měřím už asi 4-5 cyklů a vitaminy ani nic jiného jsem žádné neužívala, až teď mi Dr. předepsal hormony a kyselinu listovou… :wink:
Kačulikačko…tak to chápu že bys byla ráda kdyby se povedlo, já mám přece jen trošku víc času…a stejné zkušenosti co se týče :hug: v období ovulace, tu já zase poznám podle BT a taky mě bolí bříško a pozoruju v tom období více hlenu, sice to není ten ukázkový „bílkový“ ale ten prý nemá každý… :think: Listovku beru taky, tu mám předepsanou od doktora, ale vitaminy žádné…je to myslíš lepší když se užívají? :think:
jadvigo…ve kterém tt jsi byla na revizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
21.12.10 14:01

Vidíte holky…a zrovna dneska ráno jsem na tu listovku zapomněla, včera jsem dobrala Utrogestan, tak jsem dneska vypustila všechno…jdu to napravit… :pankac: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.12.10 15:19

Soni

já beru od ElastiQ vitamíny před těhu a pro první týdny, je tam více vitamínů… ale beru když si vzpomenu (tak 3× týdně) :lol: Já totiž ani zdravé stravě moc nedám, víc mlsám než jím zdravé věci, na obědy nechodíme a tak jím až doma.

A to malý bere léky každé ráno… na něj jsem důslednější, než na sebe :think: A to je zima, takže by tělo potřebovalo sem tam přidat vitamínky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
21.12.10 19:30

Ahojte holky,
tak my se sanžili (no snažili, zkrátka případnému početí se nebránili) od loňského ledna. Nic. Ještě že tak, protože vyšla špatná cyto a v říjnu jsem musela na konizaci. Měli bysme teoreticky čekat 3-6 měs to je do února-března. No jo ale vydržte to. Musím na mimi pořád myslet. Takže si pohrávám s myšlenkou, že začneme už příší měsíc. To budu po konizaci 3 měsíce a čípek už mám řádně zhojený. Nevím jak na tom jsem s ovu, měříte něklterá BT? Chtěla bych to zkusit. A kyselinu listovou už bych si taky měla koupit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
22.12.10 08:53

Ahojky,
já beru jen tu kyselinu listovou, ale nemáte některá zkušenosti s kontryhelovým čajem? Prý docela pomáhá i když v mém případě to asi moc nepomůže :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.12.10 09:17

Ahojky, ještě jsem slyšela, že po MS je dobré pít grepový džus, že zlepšuje „plodný“ hlen :nevim: Zkoušela jsem měsíc v kuse a teda nevím. O čaji jsem taky slyšela a o bylině Macho, prý se to taky pije ale nemám vyzkoušeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1304
22.12.10 09:45
KačuliKačka píše:
Ahojky, ještě jsem slyšela, že po MS je dobré pít grepový džus, že zlepšuje „plodný“ hlen :nevim: Zkoušela jsem měsíc v kuse a teda nevím. O čaji jsem taky slyšela a o bylině Macho, prý se to taky pije ale nemám vyzkoušeno.

Hm, grepový džus mám docela ráda :-) a kolik by se ho mělo vypít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
22.12.10 10:33

Jedna holčina psala, že po odeznění ms pila 100% grepový džus z růžových grepů… snad 3 měsíce. Já ho pila dva měsíce a nic… tak nevím, ověřené to asi není ;-)
Ona pak dostala na 5 cyklus snažení Duphaston a byla hned těhu ;-)

My jedeme 4. měsíc a zatím nic… dneska se ovu testík tvářil teda dost bledě, tak nevím co to zase je. Uvidím, co mi řekne dr. na kontrole v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
22.12.10 11:40

Ahojky ráda bych se přidala se snažením začínáme v lednu :-D jinak grepový džus no nevím já osobně babským radám moc nevěřím a po pití maliníku před koncem prvního těhu a následném akutním císaři už vůbec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
22.12.10 11:50
mikky píše:
Ahojky ráda bych se přidala se snažením začínáme v lednu :-D jinak grepový džus no nevím já osobně babským radám moc nevěřím a po pití maliníku před koncem prvního těhu a následném akutním císaři už vůbec :lol:

Vítám Tě mezi snažilkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4092
22.12.10 12:06
clobrdinek píše:
mikky píše:
Ahojky ráda bych se přidala se snažením začínáme v lednu :-D jinak grepový džus no nevím já osobně babským radám moc nevěřím a po pití maliníku před koncem prvního těhu a následném akutním císaři už vůbec :lol:
Vítám Tě mezi snažilkama.

Díky doufám a přeju všem tady ať se už brzo přesunem do další rubriky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
22.12.10 12:51

Ahojky holky.. :kytka:
Tak já jsem taky ještě žádné čaje ani babské rady nevyzkoušela…nějak nevím, jestli to má fakt nějaký efekt nebo je to spíš jen náhoda… :think:
Kačulinkokačko…na to pravidelné zobání čehokoliv taky nejsem zrovna důsledná, i antikoncepci jsem kdysi brala co tři dny… :lol: A teď jsem si zas vzpomněla že jsem ráno neměla listovku…no zabitý případ… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
22.12.10 13:23

V lékárně jsem četla na krabičce kyseliny listové, že se užívá od 13. tt a stálo to skoro 500,– Je to vůbec možný?
Ani jsem se neměla šanci se zeptat, bylo tam hrozných lidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
368
22.12.10 13:58
eliss píše:
V lékárně jsem četla na krabičce kyseliny listové, že se užívá od 13. tt a stálo to skoro 500,– Je to vůbec možný?
Ani jsem se neměla šanci se zeptat, bylo tam hrozných lidí.

Kyselina listová se má brát už 3 měsíce před otěhotněním. Je to myslím proto, aby dítě nemělo roštěp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí