Časté mrkání

Anonymní
15.1.11 15:04

Časté mrkání

Dobrý den.
Chtěla bych se zeptat. Můj 3 letý syn často mrká, mne si i oči. Začal s tím zhruba před měsícem. Nevím, jestli jde o nějaký zlozvyk nebo jestli má nějakou oční vadu. V rodině žádnou vadu nemáme :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1124
15.1.11 15:28

A co alergie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.11 15:36

To mě taky napadlo. Jako čefvené oči nemá. My alergici taky nejsme, ale ono je to asi jedno,že?

• Citovat
  • Upravit
2769
15.1.11 15:46

ahojky -mě to začala dělat dcerka také z ničeho nic…jak se to objevilo tak to přešlo…u očního mě řekly,že je to psychického rázu..třeba má prcek stres aniž by si si to uvědomila :palec: …nezačal chodit do školky nebo nějaká jiná změna?

Kamarádky dcerka to začala dělat páč to viděla u nějakého hošíka ve školce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2100
15.1.11 15:50

I my jsme se synem 3,5 roku řešili něco podobného - hodně mrkal, občas si třel oči, ale červené nebyly. Doktorka usoudila, že je to neurologického původu, opravdu způsobené třeba nějakým stresem. Doporučovala vůbec o tom před synem nemluvit, pokud začne mrkat, tak se ho snažit něčím zaujmout. u nás to po nějaké době zmizelo samo, někdy se asi dávají i léky. Ale určitě bych se raději poradila s doktorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.11 15:52

Do školky nechodí ještě. Jediný stres co mě napadá že ho naši straší čertem :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
2100
15.1.11 15:55

My jsme také nepřišli na to, co to způsobilo, jedině že jsem v té době byla v pořádném stresu já a mohla bych to na něj přenést. Zajděte k doktorovi a uvidíte. Může to být i ta alergie…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769

to může být i maličkost…popravdě jsem nepřišla proč malá mrkala…řekla dr,že nekřičet na dítě a ani nezvyšovat hlas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Ještě počkám třeba týden, dva a pak vyrazíme k doktorce. Jenže nejhorší je, že on se u doktora hrozně bojí, takže jestli náš pošle na oční tak nevim :roll: :-(

• Citovat
  • Upravit
22044
15.1.11 16:44

Světloplachost…? :nevim:

Pokud už to trvá déle, já bych ho nechala zkontrolovat doktorkou, strach nestrach… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
15.1.11 19:26

Muj syn nejdriv koktal, pak koktat prestal a zacal mrkat. Myslim si, ze je toho na nej proste moc, kazdy den se nauci spoustu novych veci, 2× tydne chodi do skolky, tak bych rekla, ze je tp psychika/stres. Ale presto jsem ho objednala k ocnimu. Jdeme pristi tyden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
15.1.11 20:39

A nemůže mít suché oči? Nemáte třeba přetopeno, příliš suchý vzduch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.3.11 13:18

Dobrý den, můžu se zeptat, jak to dopadlo s mrkanim?? my se synem resime totez, nyni jiz 3.mesic… jsem z toho dost nervozni. dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
8.3.11 20:55

můžeš..samo to přešlo…neupozorňovat a nechat být…kamarádky dcerka taky lepší…nejdříve zašla k očnímu aby byly vyloučena oční vada…držím palečky ať se mrknání zlepší… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
8.3.11 21:41

díky za reakci, snad to taky brzy prejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí