Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Dobrý den, po cca 4 měsících se mi vždy vrací neustály močení, vše negativní, sono, laboratorní vyšetření moči, prostě vše v pořádku… Před 3mi měsíci mi tohle období skončilo po 2m, a teď znovu.Myslíte, že to může být psychické?
V noci nechodím…????????
Jsou tady na toto téma diskuze. Kam jsem přispívala taky. Řešila jsem to i s dcerkou. Nám pomohla blokurima. Je to na dlouho zjistit příčinu, najdu ti odkaz na tu diskuzi.
https://www.emimino.cz/…rankovani/3/?…
Někde je ještě jedna kam píše spousta žen že maji vše negativní a lékaři jim skoro ani nevěří že mají stále problémy. Nakonec se někomu ukáže pozitivní ureoplasma nebo jiná nemoc. Zkus pohledat já ji nemohu najít. Mě to vyřešila blokurima, doporučila mi ji i gynekoložka, brát schéma akut dlouhodobě 14dní a pak dalších 14 dní jen dvakrát denně. No nakonec mi to pomohlo a jsem bez potíží.
Může tam být ureaplasma, chlamydie, streptokok… Tam v moči obvykle nevyjde nic, řeknou vám, že je čistá a nazdar. Takže buď gynekolog, který na tyto patogeny umí nabrat stěry tak, aby nebyly falešně negativní, nebo venerologie.
Dobrý den, po cca 4 měsících se mi vždy vrací neustály močení, vše negativní, sono, laboratorní vyšetření moči, prostě vše v pořádku… Před 3mi měsíci mi tohle období skončilo po 2m, a teď znovu.
Myslíte, že to může být psychické?
V noci nechodím…????????