Časté papání

186
8.8.12 20:15

caste papani

Ahoj holky,
mala se mi narodila 6.6. a s kojenim jsem brzo skoncila. Prikrmu jsem davala 100ml a krasne pribrala. Ted davam 120ml a to 6-8davek coz mi prijde hodne. Je pravda ze obcas vypije 60,80,100, jak kdy. ale porad papa a obcas se mi stalo, ze porad rvala, caj nechtela tak jsem ji dala UM, a pak to cele vyblila :( nechci ji nechavat vyrvat nez bude jeji hodina na papani.
Nejake rady a tipy?
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5misa6
8.8.12 20:18

Tak ji dávej jak chce, ono se to ustálí, my to měli taky tak.

• Citovat
  • Upravit
5394
8.8.12 20:26

Já měla obě děti na UM a taky hodně jedly. Prostě některé dětičky jsou žrouti :mrgreen:. Taky bych dávala podle potřeby.
Jen ten případ, kdy mlíčko vyblinká.....tak tam to možná není pláč z hladu, ale třeba bolení…no a nebo u nás to bylo tak, že malá byla často hysterická a pak hltala no a potom vše vyblinkala. Takže nenechat moc řvát nebo vyhladovět…třeba dávat míň, ale častěji. Časem přijdete jaké má miminko potřeby ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.8.12 21:19

Neprekracovala bych denni davku pro danej vek kojence. Jinak bych dala co si rekne. A nedavala bych caj. Jinak si myslim, ze prave ma tvoje dite rustovy spurt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
8.8.12 22:05

Taky to ted resim, malymu je 3,5 mesice a ma dostat 4-5 davek UM (150ml+ 5 odmerek), mame Babylove a stejne rve do te doby, nez dostane 6 davek :cert: :cert: taky by se mi hodily nejake tipy, jinak bude jako kulicka, uz ted ve trech mesicich mel 6800g a 62 cm 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová