Častí poslíčci

29.7.12 11:24

Časté poslíčci..

Dobré ráno, už jdu zase otravocat.. Je možné abych měla časté poslíčky? Od uterý mě stále pobolívá bčicho jak při menstruaci. A v noci je to silnější. Dneska jsem se probudila o půl 4 a teprve až o půl 6 jsem zase usnula. Strašně mě bolelo břicho a šlo to až do zad. A při tom jsem ještě musela pořád chodit na velkou. :zed: :zed: No hrůza… Jestli tohle jsou jen poslíčci tak ten porod asi nezvládnu :nevim: nebo by se mohlo s malou něco dít? Pořád se mele.. Dneska jsem 37tt :) Všem moc děkuji za odpovědi :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2331
29.7.12 11:41

@Vlasticzzka od půl 4 do půl 6..to si můžeš pískat že jen tak krátce..já u prvního mívala tak 8-10hodin v kuse od 34tt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
29.7.12 11:43

Jsem na tom úplně stejne jako ty :) bolesti màm taky velké i záda mě bolí, že nevím jak si sednout nebo lehnout..:( a prý jsou to jen poslíčci jelikož jsou nepravidelné a na chvilku odezní! Taky jsem na sebe zvědavá jak zvládnu porod, když v noci hekám jak nevim co :D já jsem 38+4 tt.. Musíme to zvládnout - zvládly to všechny tak my taky!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
29.7.12 11:44

Jsem na tom úplně stejne jako ty :) bolesti màm taky velké i záda mě bolí, že nevím jak si sednout nebo lehnout..:( a prý jsou to jen poslíčci jelikož jsou nepravidelné a na chvilku odezní! Taky jsem na sebe zvědavá jak zvládnu porod, když v noci hekám jak nevim co :D já jsem 38+4 tt.. Musíme to zvládnout - zvládly to všechny tak my taky!!! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.12 11:44

Neznám nikoho kdo by ty poslíčky takhle prožíval.. Moje sestra ani mamka nic takovýho neměli. Ani neví co to jsou poslíčci. Tak jsem trochu vyděšená že je to tak častý.. A k tomu ješt ten průjem.. :think: Pobolívá mě břicho celej den, ale dneska ráno to byla příšerná bolest. Jsem zvědavá jestli zvldánu porod :zed: :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.12 11:46

Tak to jsem ráda že v tom nejsme sama. I když je to asi odmene hnusý, ale docela mě to ráno viděsilo. Nemohla jsem se ani pohnout a přítele jsem budit nechtěla abych ho zbytečně nestresovala. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5544
29.7.12 11:49

Já když jsem začala rodit, tak jsem chodila pořád na velkou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
29.7.12 11:54

Zkus horkou sprchu, ikdyž jsou venku vedra tak se docela uleví ;) já si dám horkou sprchu a pak je mi trošku líp a na ochlazení mojrý hadr na čelo… Bolest zad mi vystřeluje do nohou. Bolí mě celé tělo - děs běs!! :( ale máme to už za pár tak to zvládnem!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.12 12:00
@Alficek
@Alficek píše:
Já když jsem začala rodit, tak jsem chodila pořád na velkou 8o

ale já snad ještě nerodím :roll: máme ještě 3 týdny do porodu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.12 12:03
@Kláří23 píše:
Zkus horkou sprchu, ikdyž jsou venku vedra tak se docela uleví ;) já si dám horkou sprchu a pak je mi trošku líp a na ochlazení mojrý hadr na čelo… Bolest zad mi vystřeluje do nohou. Bolí mě celé tělo - děs běs!! :( ale máme to už za pár tak to zvládnem!!! :)

To už jsem zkoušela.. Na chvíli je to v pohodě a pak to zase začne.. Naštěstí přes den to není tak hrozný jak v noci.. ;) ale v noci se moc nevyspím.. A pořád nevím jak si mám lehnout. No naštěstí už jen 3 týdny a budu mít malou u sebe. Tak to musím brát pozitivně :dance: :dance: :andel: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
29.7.12 12:07
@Vlasticzzka píše:
Neznám nikoho kdo by ty poslíčky takhle prožíval.. Moje sestra ani mamka nic takovýho neměli. Ani neví co to jsou poslíčci. Tak jsem trochu vyděšená že je to tak častý.. A k tomu ješt ten průjem.. :think: Pobolívá mě břicho celej den, ale dneska ráno to byla příšerná bolest. Jsem zvědavá jestli zvldánu porod :zed: :nevim: :lol:

neboj, ja mam to stejny, vcera jsem cely den hekala az me manzel serval, ze prehanim :cert: On mel totiz strevni chripku a ja myslela vcera, ze jsem to chytla od nej, rano jsem byla asi 4-5× na „velke“, bolely me zada a podbrisek, potila jsem se jak hovadko a v noci jsem spala tak 2 hodinky, mam jakoby krece v podbrisku a bojim se, ze je neco s malou, ale kdyz si ctu vase komentare, tak jsem se trochu uklidnila…me teda hrozi predcasny porod, zitra budu ve 34.tt. a musim hodne lezet, doktor mi rikal, abych zkusila vydrzet aspon do 36. tt. :nevim: ale mam uplne stejny pocit jako ty, vcera jak jsem trpela bolesti, taky jsem si rikala, jak musi vypadat porod, ze tohle fakt nedam :think: a bojim se toho jak blazen :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.12 12:17

@Jari1989
Neboj porod zvládneme jako každá jiná.. Zítra jdu na kontrolu a na pásky tak se třeba něco dovím.. Přítel je na mě hodněj.. Ze vším mě pomáhá. Nemůžu si ho vynachválit. :srdce: ale vždycky trpím nenápadně aby neměl strach, ale pokaždý to stejně asi pozná.. Nebo si asi jen myslím jak je to nenápadný :mrgreen: :mrgreen: Už jsem si dneska ráno i myslela že snad rodím 8o pořád průjem a strašný křeče.. :| ale tak zatím v pohodě. Už mě tak 15 min nebolí bříško :potlesk: :potlesk: tak si to musím užít :palec: :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
29.7.12 13:13

@Vlasticzzka jezis, ja nechtela, aby to vyznelo, ze muj manzel je tyran nebo neco takovyho :D on je moje zlaticko, ale nerozumi temhle bolestem, tak si myslel, ze prehanim :D Ja byla v pondeli na kontrole a tam mi rekli, ze je mala hodne dole a mam dost casto kontrakce, ze to neni normalni v tomhle tydnu tehotenstvi, nam predtim umrel pejsek a ja byla cely vikend ve stresu z toho, ze jsme ho ztratili, tak proto a pak me poslali do nemocnice, tam znovu testy a uz byl klid, snazila jsem nad nicim nepremyslet a byt v klidu, nechtela jsem tam zustat a nakonec to vyslo, akorat mi zvysili davku magnesium :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
681
25.7.19 07:15

Poslíčky každou noc

Ahojte, jsem plus minus v TP a už 11 nocí nemůžu spát. Mimi vždy mezi 21.-22. začne dělat cirkus a jako reakce na to mi tvrdne břicho a vystřeluje to do zad a stehen. K tomu mě neskutecně bodá spodek jak by mě tam někdo píchal jehlou. Kolem té 21 to začíná a usnout se mi podaří nejdřív mezi 2.-3. ráno. Dneska jsem usla až po 4. a dcera vstávala v 6, takže mám za sebou necelé 2 hod spánku. Jsem už vyčerpána, přes den se musím věnovat holce a v noci nemůžu spát kvůli bolestem. Je tohle normální každou noc tak dlouho? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí