Jak pomoci miminku od častého prdění a stolice
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@VeruuuunA píše: Více
Hele to máš ještě dobrý. Kamarádka k tomu měla ještě vejce a sóju. To už fakt nevěděla co jíst.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla zákaz mléčné, vejce, soju, citrusy a luštěniny. Ale kojila jsem rok, pak se syn odstavil. Dá se přežít vše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako jo, už jsem našla..🙏 😁
Esíčka, jen to není ono.
Ale samozřejmě co bych pro něj neudělala už tak si vytrpěl za tak krátkou dobu dost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VeruuuunA Stolice může být i zelená, má různou barvu. Při ABMK bych jednak asi čekala krev ve stolici, jednak výrzané zlepšení po úplném vysazení mléčných výrobků ze stravy.
Hlen může být klidně jako ta pěna dozvuk ATB nebo lehká viróza. Taky jsme to tak měli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naše děti měly stolici ještě častěji, prostě nadměrný příjem, všechno nespotřebuje ani ten intenzivně rostoucí organismus.
- Citovat
- Upravit
Ještě bych doplnila, že problémy mohou způsobovat i probiotika.
- Citovat
- Upravit
No..
Probiotika měl vysazené na týden, to zase často prděl a hodně, že ho to třeba vzbudilo i ze spánku.
A bylo tam více příznaků, neutišitelný pláč, že začátku měl i obličej obsypaný a hrudník, ale všichni tvrdili (včetně doktora), že potničky.
Ale potničky by měli po nějaké době zmizet a on ma třeba 14 dní v kuse, a až teď se mu to pomalu začíná ztrácet na hrudi už má jen malinko a obličej už ne tak viditelný, ale hrubý na dotek.
Stolice se z třeba 13-15 krát za den změnila tak na 8 denně.
Jen ta konzistence no.
A je zkrátka vidět zlepšení cca po týdnu, kdy už tolik nepláče.
Viróza to není, jsme teď více po doktorech než doma skoro, takže je hlídaný.
Každopádně i kdyby to nemělo být ono, za co budu neskutečně ráda, když nebude, tak za zkoušku nic nedám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VeruuuunA hlavně pozor i na mléko v sušenkách a pečivu, já musela vysadit naprosto vše. Ovesné nebo jiné rostlinné mléko místo normálního, nesmíš klasické máslo, sýr můžeš kozí, aspoň u mě byl ok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@VeruuuunA jo a kolem 1 roku dítěte se to zlepšilo a mohla jsem vše ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit