Časté tvrdnutí břicha 21tt

Anonymní
8.9.21 12:29

Časté tvrdnutí břicha 21tt

Ahoj, mám dotaz a jdu si zde hlavně pro uklidnění!
Dnes jsem 21+3 a již skoro týden trpím na velmi časté tvrdnuti břicha, stane se mi to i více než 30× za den, necítím žádnou bolest, jen nepříjemný tlak, někdy po par minutách a jindy třeba po hodině i více a to celé dny jen ležím, nijak se nenamáhám. Vždy ucítím tlak, bříško úplně ztuhne, tlačí a je jakoby vyboulené, většinou to po cca 15 vteřinách odezní.
Před týdnem, když to začalo jsem jela na pohotovost, tam udělali celkové vyšetření a řekli, že čípek je uzavřeny, délka je 40mm, miminko v pořádku a já mám jen dráždivou dělohu.
Beru magnosolv 2×d.
Ale teď jsem si všimla, po dnešním vyšetření v poradně, ze mi dr do průkazky už od 17tt píše CS2, ve 13tt CS1, vždy řekl, ze vše v pořádku a na nic neupozornil, je to takový starší pán.
Myslite, ze je to ok, měla jste to některá?
Já už jsem úplně na nervy z toho všeho :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3055
8.9.21 12:42

Kdyby se něco dělo doktor ti řekne. Měla jsem to taky i když jsem magnézium brala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1105
8.9.21 12:48

Jo břicho mi tvrdlo taky pořád nějak od 20tt, magnezko nepomáhalo, lepší to bylo když jsem opravdu nic nedělala ale i tak tvrdlo. Navíc se mi zkracoval čípek. Nakonec jsem přenášela :mrgreen:
S tím cs2 neporadím, tomu nerozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
8.9.21 13:31

@Jaaanča dekuju :srdce: to mě trošku uklidnilo. Já už jsem z to zoufalá. Taky ti tvrdlo tak často?
Já to pravé taky tolik nechápu ty CS zkratky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.21 17:33

:-)

Ahoj, jsem teď ve 31. týdnu. Tvrdnutí mě provází zhruba od 20. týdne těhotenství.. někdy je celý den klid, někdy je to i snad stokrát za den mám pocit.. řešila jsem to opakovaně se známými doktory i gynekologem. Ten mi předepsal magnesium, poté však dodal, že je to z velké části placebo.. někdo má hold dělohu citlivější na jakékoliv podněty. Pokud nejsou kontrakce pravidelné, neodteče plodová voda a nebo nekrvácíš, může to být.. je to vopruz.. ale nenaděláme s tím asi nic.. Jinak také mám čípek uzavřený, tuhý.. Takže buď v klidu a vše bude dobrý :-)!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí