Částečný úvazek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2740
19.8.15 17:45

Pakliže bude vaše hr. mzda nižší jak 9.200,–, tak bude zaměstnavatel provádět u zdravot. dopočet do min. výše pojistného 1.242,–, který hradí zaměstnanec, ale odvádí zaměstnavatel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2964
19.8.15 23:24

@Inam Pracuji na poloviční úvazek - denně 4 hodiny, klasická pracovní smlouva. O nic se nestarám, odvody platí zaměstnavatel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.10.16 13:55

Holky, prosím o radu.

Dostala jsem nabídku práce na zkrácený 6hod denně do kanceláře.

Prý plat necelých deset tisíc čistého + nějaká valorizace…co to je?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.10.16 13:55

Holky, prosím o radu.

Dostala jsem nabídku práce na zkrácený 6hod denně do kanceláře.

Prý plat necelých deset tisíc hrubého + nějaká valorizace…co to je?

• Citovat
  • Upravit
7
9.1.17 18:03

Zdravim, asi budu mit hloupy dotaz, ale radeji se zeptam. Vratila jsem se z RD do prace, poburam jeste RP v praci mam smlouvu na neurcito, nyni je k ni dodatek se zkracenym uvazkem na polovicni. Mohu si tedy k tomuto zamestnani pribrat jeste jedno na polovicni uvazek? Jsem trubka ale fakt to nevim :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
9.1.17 18:12

Proc bys nemohla? pracovnich smluv muzes mit vice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
9.1.17 18:15

@TaDivná Samozřejmě můžeš mít další práci. Pozor jen na to jaká máš postavenou smlouvu. Jestli tam nemáš například, že práci ve stejném oboru můžeš vykonávat jen se souhlasem zaměstnavatele apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.1.17 19:13

Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
5.8.17 22:01

Práce na částečný úvazek v Brně

Ahoj holky, máte některá zkušenost s prací v Brně, např. operátoři výroby, když nabízí zkrácený úvazek a možnost výběru směn? Opravdu to funguje? Já asi s koncem měsíce končím s pol. úvazkem v okolí Hodonína, tady je takových úvazků minimálně, tak mě napadlo jezdit do Brna, od nás cca 50km, ale sjízdné, na dvě dvanáctky do týdne. Děláte to tak některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat