Proplacení dovolené v roce 2012

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
700
8.1.12 11:52

Propl

Zdravím všechny,od loňského června jsem na MD,nyní od ledna přecházím na RD,loňskou dovolenou jsem si vybrala před nástupem na MD(prodávám boty,tak v práci lezu po žebříku,nechtěla jsem jít na neschopenku,s bříškem jsem se ve výšce bála)zajímá mě jak to je/bude s dovolenou letošní a a další,jestli mám v dalším roce na dovolenou nárok(zaměstnavatel mi po dobu 3 let bude držet místo),jelikož jsem v TV viděla že už se dovolená nebude proplácet,ale každý si ji musí vybrat v danný rok.Dále jestli se o ni žádá písemně,nebo mi příjde vyplacena automaticky,děkuji za odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
8.1.12 12:28

na dovolenou mas narok za materskou, ne za rodicak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
8.1.12 12:47
jizvíková píše:
aha,tak tím je to vyřešeno,díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
8.1.12 14:48
Žesťovka píše:
jizvíková píše:

A vybereš si ji bezprostředně po skončení MD. Nezapomeň si o to požádat. Teprve po vyčerpání řádní dovolené nastoupíš na rodičovskou dovolenou, ale během řádné dovolené už můžeš pobírat RP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
700
8.1.12 14:59
Raduš.ka44 píše:
Žesťovka píše:
jizvíková píše:
A vybereš si ji bezprostředně po skončení MD. Nezapomeň si o to požádat. Teprve po vyčerpání řádní dovolené nastoupíš na rodičovskou dovolenou, ale během řádné dovolené už můžeš pobírat RP.
ale když jsem si vybrala celou loňskou dovolenou před nástupem na MD(od června 2011),tak letos už na žádnou dovolenou nárok nemám,jestli to dobře chápu :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
8.1.12 15:05

Jo ty už letos nejsi na MD? Tak to se omlouvám, já už na tohle odpovídám tak nějak automaticky. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.5.12 21:44

Ahoj holky, potřebuji radu, jak to mám udělat. Od 4.1. jsem na nemocenská a na výplatní pásce mám normálně 25 dní dovolené… Vím, že se to ale nějak krátí, tím, že jsem na nemocenské…
20. června ale nastupuji na MD, tudíž budu mít do konce roku nárok na čerpání (prolácení) dovolené.
Ještě mám ale jeden problém a to, že mi končí k 31.12.2012 smlouva.
Jak to mám tedy udělat, abych o peníze za dovolenou nepřišla? Každá koruna dobrá a tato se bude hodit určitě :D .
Mám napsat do práce při odevzdávání papírů na MD nějaký papír? Vím, že jí mám žádat k následujícímu datu po MD, ale to jsem spočítala, že mi to vychází na 2. ledna (nevím, jestli dobře?), ale to už vlastně nebudu v zaměstnaneckém poměru…
Tak jak teď na to prosím? Děkuji moc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30300
10.5.12 08:31

Já bych si v tvém případě vybrala dovolenou před MD. Spočítej si, kdy máš nastoupit na mateřskou a 25 dní před tím jdi na dovolenou. Mě to v práci nabízeli taky, ale pak přišli na to, že by za mě museli dřív hledat náhradu tak mi dovolenou vyplatí až po MD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
11.7.12 15:11

Ahoj holky, prosím vás o radu.Ke dni 31.7.2012 mám dostat výpověd z důvodu rušení zaměstnavatele. Na mateřsku nárok mám. ale nevím zda pokud jsem celou dobu těhotenství na nemocenské a příští měsíc budu nastupovat na mateřskou zda mi musí za celé to období zaměstnavatel dovolenou proplati.Co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat