Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
potrebovala bych radu. Hodne lidi nam rika, jak mame krasne dite (to ostatne vy vsechny taky ze jo
) a ze proc ji nedame do reklamy… ?!
Tak jsem brouzdala na internetu po castingovych agenturach, je jich tady hodne… nemate s nekterou zkusenosti? Vim, ze mozna pro vas predstavujeme potencionalni konkurenci (ale treba vubec nee
)), ale budu moc rada, za kazdou radu. Nejlepsi by byla nejaka agentura z Ostravy nebo pripadne z Brna, totiz do Prahy to mame trosku z ruky, ale i tak se tam dalo dorazit
)
Dekuju moc!
Karolina a Barunka (14 mesicu)
Ahojky,
ja mam Nikolku zaregistrovanou u agentury Modia, adresa je www.agmodia.cz. Je to ale prazska agentura. Zhruba jednou za 14 dni nas zvou na ruzne castingy. Tak zvaz, jestli je to pro Vas vyhodne, jezdit tak casto do Prahy jen kvuli tomu, abyste si vystali frotnu deti s maminkama a pak behem peti minut zase jeli domu. Vysledky castingu se dozvis vzdy behem nekolika dnu.
Pa Lucka a Niky (9m)
http://nikolasek.wz.cz
Přidávám se taky , www.b65.cz. Je to v Ostravě,můžu ti SZ poslat podrobnější informace. Máme s ní zkušenost.Tak pěkný den Anna+Eli.
Ahojky,
tohle téma mě taky zajímá…neznáte nějakou agenturu v Brně? Díky Pavlína
Ahojky a to staci vyplnit pouze jmeno ditete a posla jim moje nafocene fotky? ![]()