Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky,
prosím poraďte nějaký pěkný dárek pod stromeček pro 14.měsíčního chlapečka. Máte dobré zkušenosti s nějakou tzv. didaktickou hračkou? Prosurfovala jsem milion e-shopů a jsem úplně dezorientovaná
. Jakákoliv rada je drahá ![]()
Předem díky za info.
Vvv.
Co nějaký dřevěný hračky nebo maňásky?
Jestli je hodně pohyblivý, zkuste odrážedlo nebo nějaké skákací zvířátko (nafukovací).
My jsem koupili s předstihem houpacího koně, využívaný byl hodně právě kolem jednoho roku. I s houpačkou je legrace.
Na internetu najdeš dost inspirací.
Alice
ahoj lidi, mám na vás jednu prosbu. Nemáte někdo doma elektrický popcornovač? Kdysi před lety jsem ho měla, ale spálila se nám na něm spirála, nikdo ho už nedokázal opravit a nikde na internetu jsem ho v nabídce nenašla. Stačilo by mi kdyby mi někdo napsal značku. Já měla SOLAC, ale ten už ho v nabídce nemá ![]()
Ahoj nedávno jse měla doma letáček z prodejny ETA a tam byl popkornovač a taky jsem ho viděla u nás v Ostravě v prodejně ELEKTRO WORLD -tam ,ale nevím co to měli za značku.Tak doufám,že jsem alespoň trošku poradila ahoj Anna. ![]()
Jsem to znova já ,najdi si na netu ve vyhledávači-popkornovače a budeš se divit u stejné značky těma rozdílnýma cenama.Nevím jak je možné ,že přímo v ETĚ je dražší než u jiných prodejců .Koukni a uvidíš.Anna ![]()
Anulko, moc ti děkuji za radu, já jsem včera zadávala do vyhledávače „popcornovač“ místo popkornovač. Jedno písmenko a co to udělá
. Ještě jednou moc díky, už jsem psala i Ježíškovi do práce