Častý průjem u 11letého

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.6.12 17:20

Častý průjem

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na syna(11 let). Má průjem potřetí ze krátkou dobu. Vždy je jen jeden den, jde jednou nebo dvakrát na velkou a další den už řidkou stolici nemá. Jen ho bolí břicho. Nevím, čím by to mohlo být :think: Máte s tímto zkušenost a co vám popř. pomohlo. Ještě podotíkám, že alergický na nic není, teda zatím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3.6.12 17:35

Tak jsou tři možnosti: dietní chyba, nějaká infekce a nebo potravinová intolerance…jenom doktor Ti řekne víc…malému vezme výtěr a zjistí se jestli za to nemůže nějaká bakterie…pokud nemá další potíže, jako hubnutí, neprospívání, pak to může být dietní chyba, něco mu nesedne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
594
3.6.12 17:55

Ahoj.
Já to řeším bohužel u sebe. Od ledna mám chvíli průjem a chvíli zase zácpu.
Doktorka mi nejdříve vzala krev, pak jsem byla na UZV vnitřností a teď mě čeká kolondoskopie. První dvě vyšetření totiž nic nenašla. Co mi řekli může to být infekce ve střevech.
Tak určitě zkus dětskou lékařku a ta ti poradí víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64906
3.6.12 18:06

U nás se z toho vyklubala celiakie, dcera měla průjem třeba jen 2 hodiny, 1× za měsíc.Postupně se přidávala stále častější bolest břicha, hubnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TessAg
3.6.12 18:54

Já tohle měla od svých 16 a až v 19!!! mi přišli na to, že mám chronický zánět slinivky a velmi dráždivý a citlivý tračník… byla jsem na gastroskopii, kolonoskopii i sonu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.6.12 20:12

Děkuji za odpovědi.
Jinak jsem zapoměla napsat, že to
měl to i dřív, ale tak 2× do roka. Báli jsme se, že je to slepák. Na chirurgii nikdy nic nezjistili. Jen jednou dělali test i na cukr a výsledek byl hraniční. Tak to nijak neřešili. :nevim:
Jako menší trpěl na angíny. Byl nemocný velmi často. Teď, když už nemarodí s angínama, bude mít pro změnu průjmy :cert: .

• Citovat
  • Upravit
991
3.6.12 21:42

Ahoj,já mám stejně starého syna a už skoro tři roky řešíme to samé.Má průjem tak dvakrát každý týden,pak má na chvíli pokoj a znova.Dělali mu všelijaké vyšetření krve,sono a měli podezření na celiakii a ta se nepotvrdila.Zrovna před čtrnácti dny jsme mu nechali udělat znovu vyšetření a zase vše v pořádku tak nás doktorka poslala k dětské psycholožce jestli to nebude psychické,tak uvidíme co nám řeknou tam.On je nerváček ale že by z toho měl průjmy :nevim: učí se hezky a doma máme spokojenou rodinu tak nevím.Dávám mu i každý den živé kultury(Actilac)na správnou funkci střev.Asi jsem moc nepomohla,ale určitě bych nechala synovi udělat vyšetření,držím palce ať je brzy v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí