Casualplay S4

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1
8.6.08 17:11

Casualplay S4

Dobrý den.
Chtěla jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s kočárkem Casualplay? Pokud ho někdo má, jakou máte autosedačku?

Děkuji moc Marianna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4497
18.6.08 09:30

Ahojky, já tenhle kočár chci taky kupovat, protože na něj mám dobré reference od svých dvou kamarádek a teď i z těhotenského kurzu. Co vím, tak většina má originál autosedačku casualplay Prima easy. Je polohovatelná a obvzláště jedna kamarádka si ji moc chválí… My do něj jdeme určitě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.6.08 13:41

Ahojky, mam kocarek, jsem rozcarovana, stale reklamuji - od kolecek po slunecnik, do autosedacky uz jsem ani nesla :-( Nicmene je moc hezky na pohled, to jo, jen je otazka, jestli to neni za ty penize zbytecny luxus. Ale treba mam jen spatny kus. Tezko radit, sto lidi - sto nazoru. Nekde tady uz diskuze na Casual je, pokus se pohledat.
neprihlasena Katka.

• Citovat
  • Upravit
4497
23.6.08 07:36

Chtěla jsem si kočárek koupit lehce ojetý, ale ozvala jsem se pozdě a někdo mně předběhl tudíž jsem se aspoň paní zeptala na názor na kočár a tady je odpověď:
„Dobrý večer,Lenko,narovinu,je to ten nej......kočár co jsem měla.Na příští rok plánujeme mimčo a jiný kočárek fakt nechci.Měla jsem ho já i kamarádka a byli jsme s ním max. spokojeni.Náš Ondrášek v něm jezdil do 23.měs věku.Je to fakt super kočár, niní máme golfky casualplay downtown a také na ně nedám dopustit.Mouchy jsem na něm opravdu nenašla.
Opravdu kočárek,já za sebe, všem co váhají,moc a moc doporučuji.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
19.6.09 14:11

Zdravim devcata, kocarek pouzivam uz rok a pul… Zatim je uplne bez vady, zadna reklamace… co jsem slysela od ostatnich tak par znamych co si kupovali novejsi bezadapterovou verzi tak meli take dost reklamaci…Kazdopadne s kocarkem jsem moc spokojena, hluboka korbicka super dlouha, kocarek krasne jede, super ovladatelnost.. Myslim ze nejen hezky design, ale i kvalita v nasem pripade.
Jelikoz mi ale mala uz v kocarku moc nevydrzi budu kupovat golfky a kocarek chci prodat, tak jestli by nekdo mel zajem, tak se klidne ozvete… Cerna korbicka, autosedacka Prima easy v barve LIMA, sportak s podlozkou LIma a cervenou se srdickem. Jayy@centrum.cz

• Citovat
  • Upravit
996
27.1.16 23:43

Navod??!

Holky prosim, ma nekdo navod na casualplay playmoon? Ja nevim jak dat dohromady sportak, chlap na ro nema bunky a ja nevim jak se s tim poprat na youtube jsem nic nenasla ohledne skladani, na webu taky nic. Dekuju :dance: stacil by odkaz nebo sem hodit ofoceny navod co mate dom;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí