Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Dobrý den.
Chtěla jsem se zeptat jestli má někdo zkušenosti s kočárkem Casualplay? Pokud ho někdo má, jakou máte autosedačku?
Děkuji moc Marianna.
Nejnovější recenze z kategorie Kočárky
Máte zkušenost s Casualplay S4?
Přidejte zkušenost s Casualplay S4Ahojky, já tenhle kočár chci taky kupovat, protože na něj mám dobré reference od svých dvou kamarádek a teď i z těhotenského kurzu. Co vím, tak většina má originál autosedačku casualplay Prima easy. Je polohovatelná a obvzláště jedna kamarádka si ji moc chválí… My do něj jdeme určitě ![]()
Ahojky, mam kocarek, jsem rozcarovana, stale reklamuji - od kolecek po slunecnik, do autosedacky uz jsem ani nesla
Nicmene je moc hezky na pohled, to jo, jen je otazka, jestli to neni za ty penize zbytecny luxus. Ale treba mam jen spatny kus. Tezko radit, sto lidi - sto nazoru. Nekde tady uz diskuze na Casual je, pokus se pohledat.
neprihlasena Katka.
Chtěla jsem si kočárek koupit lehce ojetý, ale ozvala jsem se pozdě a někdo mně předběhl tudíž jsem se aspoň paní zeptala na názor na kočár a tady je odpověď:
„Dobrý večer,Lenko,narovinu,je to ten nej......kočár co jsem měla.Na příští rok plánujeme mimčo a jiný kočárek fakt nechci.Měla jsem ho já i kamarádka a byli jsme s ním max. spokojeni.Náš Ondrášek v něm jezdil do 23.měs věku.Je to fakt super kočár, niní máme golfky casualplay downtown a také na ně nedám dopustit.Mouchy jsem na něm opravdu nenašla.
Opravdu kočárek,já za sebe, všem co váhají,moc a moc doporučuji.“
Zdravim devcata, kocarek pouzivam uz rok a pul… Zatim je uplne bez vady, zadna reklamace… co jsem slysela od ostatnich tak par znamych co si kupovali novejsi bezadapterovou verzi tak meli take dost reklamaci…Kazdopadne s kocarkem jsem moc spokojena, hluboka korbicka super dlouha, kocarek krasne jede, super ovladatelnost.. Myslim ze nejen hezky design, ale i kvalita v nasem pripade.
Jelikoz mi ale mala uz v kocarku moc nevydrzi budu kupovat golfky a kocarek chci prodat, tak jestli by nekdo mel zajem, tak se klidne ozvete… Cerna korbicka, autosedacka Prima easy v barve LIMA, sportak s podlozkou LIma a cervenou se srdickem. Jayy@centrum.cz
Holky prosim, ma nekdo navod na casualplay playmoon? Ja nevim jak dat dohromady sportak, chlap na ro nema bunky a ja nevim jak se s tim poprat na youtube jsem nic nenasla ohledne skladani, na webu taky nic. Dekuju
stacil by odkaz nebo sem hodit ofoceny navod co mate dom;)