Inglesina Magnum - praní

5618
27.5.08 11:24

Inglesina Magnum - praní

Ahoj Inglesinařky,

chci naši Inglesinu vyprat před uložením do sklepa na další mimi. Vím, že lze sundat celý potah z korbičky. Lze ale také sundat boudičku z konstrukce, nebo to je pouze na ruční praní lavoru?

Díky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Inglesina Magnum?

Přidejte zkušenost s Inglesina Magnum
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
27.5.08 12:48

Ahoj, vyprat to určitě jde, prala jsem ji vloni. Ty dráty, co jsou v té stříšce, dej k sobě, a pak to šlo vytáhnout… nevím, jak přesně to popsat, ale vytáhla jsem to celkem bez problémů, prala jsem v pračce na 30°. Nepřihlášená Mirunka

• Citovat
  • Upravit
5618
27.5.08 12:52

Mirunko - takze na tom kloubu se to da odepnout?? Nam to totiz nejde a bojime se, abychom to neurvali.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
27.5.08 12:56

No, já jsem celou tu boudičku odepla od té vaničky… hledej v okolí upevnení boudičky nějaký čudlík, je to schované pod tou látkou, vím, že je tam někde čudlík nebo táhlo, bohužel kočárek je ve sklepě :) no a jak jsem oddělala tu boudičku tak ta konstrukce je asi ze tří drátů, ty jsem secvakla k sobě a vytáhla jsem to ven. Doufám, že to píšu aspoň trochu srozumitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
27.5.08 13:10

Boudicku mam odeplou od korby, ale na tom kloubu, do ktereho jsou vedeny draty z boudy je druk, do ktereho se pripina nanoznik (ta „ohradka“ na na nem, aby nefoukalo dovnitr). A nevim, jestli ten druk je skrz cely ten kloub, nebo jestli jsou to jako druky dva, jednim pripevnena bouda a druhy na nanoznik. Mam kolekci z roku 2005, mozna je to jinak nez u tve??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
27.5.08 13:14

Ano, máš pravdu, je tam druk, teď jsem si to vybavila…no,já jsem to odepla, šlo to tedy těžce. Kdyžtak tam zkus strčit třeba kuchyňský nůž, vím, že to šlo hůře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
27.5.08 13:16

Vím, že jsem pomocí nožíku odepínala i ten „nákupní košík“ mám podvozek allum, a tam je takový hadrový, a je taky na druky, drželo to fest, ale oddělala jsem to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5618
27.5.08 13:20

Slaaaava, je dole!! tisicere diky za radu!! :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
27.5.08 13:23

Tak to jsem ráda… vím, že jsem hrozně nadávala, protože kvůli tomu košiku, jsem si ulomila nehet, některé věci dělají Italové festovní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí