Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj Inglesinařky,
chci naši Inglesinu vyprat před uložením do sklepa na další mimi. Vím, že lze sundat celý potah z korbičky. Lze ale také sundat boudičku z konstrukce, nebo to je pouze na ruční praní lavoru?
Díky!!
Máte zkušenost s Inglesina Magnum?
Přidejte zkušenost s Inglesina MagnumAhoj, vyprat to určitě jde, prala jsem ji vloni. Ty dráty, co jsou v té stříšce, dej k sobě, a pak to šlo vytáhnout… nevím, jak přesně to popsat, ale vytáhla jsem to celkem bez problémů, prala jsem v pračce na 30°. Nepřihlášená Mirunka
Mirunko - takze na tom kloubu se to da odepnout?? Nam to totiz nejde a bojime se, abychom to neurvali.. ![]()
No, já jsem celou tu boudičku odepla od té vaničky… hledej v okolí upevnení boudičky nějaký čudlík, je to schované pod tou látkou, vím, že je tam někde čudlík nebo táhlo, bohužel kočárek je ve sklepě
no a jak jsem oddělala tu boudičku tak ta konstrukce je asi ze tří drátů, ty jsem secvakla k sobě a vytáhla jsem to ven. Doufám, že to píšu aspoň trochu srozumitelně.
Boudicku mam odeplou od korby, ale na tom kloubu, do ktereho jsou vedeny draty z boudy je druk, do ktereho se pripina nanoznik (ta „ohradka“ na na nem, aby nefoukalo dovnitr). A nevim, jestli ten druk je skrz cely ten kloub, nebo jestli jsou to jako druky dva, jednim pripevnena bouda a druhy na nanoznik. Mam kolekci z roku 2005, mozna je to jinak nez u tve??
Ano, máš pravdu, je tam druk, teď jsem si to vybavila…no,já jsem to odepla, šlo to tedy těžce. Kdyžtak tam zkus strčit třeba kuchyňský nůž, vím, že to šlo hůře.
Vím, že jsem pomocí nožíku odepínala i ten „nákupní košík“ mám podvozek allum, a tam je takový hadrový, a je taky na druky, drželo to fest, ale oddělala jsem to.
Tak to jsem ráda… vím, že jsem hrozně nadávala, protože kvůli tomu košiku, jsem si ulomila nehet, některé věci dělají Italové festovní