Kočárek Chicco - Trio Tour 4

2
23.5.08 20:05

Kočárek CHICCO trio tour 4

Ahoj mamči, chci se zeptat jaké máte zkušenosti s kočárkem CHICCO trio tour 4. Přemýšlím nad ním, děkuji za každou odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1.6.11 19:26

NEBRAT

Ahoj,rozhodně nebrat.Je to šílený krám.Ještě jsem byla docela spokojená s hl.korbou,ale sporťák je naprosto šílený.Jde špatně skládat-vždy opřený proti něčemu,složený nestojí,korba nejde odcvaknout.No a sporťák-nejde napolohovat do lehu,fouká do něj všemi směry-boky jsou jen šusťákové,takže Jaroušek v něm v zimě absolutně nemohl spát-jsou tam i mezery-chybí látka.Boční madla pro díťe nejsou vůbec polstrovaná-je to jen železo a ostrý plast-Jára se o to nejednou uhodil a měl bouli!Do košíku špatný přístup a ve sněhu-více jak 8 cm nejede,ale klouže.Přední kolečka naberou sníh a neprotočí se.Fakt hrůza!!!Ještě ho mám,ale na 2.mimi pořizuji rozhodně něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucelenka
5.6.11 21:15

naprostá spokojenost

Ahoj, my tenhle kočárek máme a jsme s ním naprosto spokojení, záleží na každém co preferuje, ale korba je úžasná jak je široká, vše se jednoduše nandavá a dundavá, jen u sporťáku to trvá chvilku déle, ale je to taky jednoduché, bydlíme na vesnici a často jezdíme do města, osvfěčil se nám na všech terénech, pokud je vše správně upevněno tak nám rozhodně do kočárku nikudy nefouká, ale na kočárek se dělají letní a zimní boudičky a my máme obě, takže na zimu dáváme tu zimní a nikde nám do kočárku nefouká ani nic jiného, zimu jsme měli šílenou bylo u nás skoro 50cm neuklizeného sněhu a jediné kdy se kočárku moc nechtělo byl neuježěný sníh, ale to se mi stalo i s minulým kočárkem který byl pouze do terenu,takze zálezi na tobe ale já jsem s ním naprosto spokojena

• Citovat
  • Upravit
6.6.11 20:39

Jaká zimní bouda?

Ahoj,tak to by mě zajímalo,jaká zimní bouda?My máme normálně trojkombinaci,kde je hluboká korba,která,jak už jsem psala není tak tragická a další je sporťák plus vajíčko.Sporťák má boky jen z tenkého šusťáku,kde místy chybí úplně-ať to nandáš,jak chceš.Na zimu naprosto nepoužitelné,dělají ho Italové,tak asi jen do tepla.Ještě jsem zapomněla napsat,že přední kolečka se zasekávají (když třeba najedeš na nerovnost) a potom nejdou samovolně otáčet.Musíš to obejít a uvolnit je.Bydlíme též na vesnici a opakuji-kočárek je k ničemu.Budu kupovat asi Teutonii,doufám,že to bude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucelenka
8.6.11 15:50

boudička

Ahoj, my ke sporťáku máme dve boudičky, když se sporťák sestavuje, tak máme dvě jednu tenkou letní a jednu silnou zimní, která se jěště uchytí k sedačcce sporťáku a drží naprsoto skvěle. Ta letní jak je tenká tak má v zadu zase síťovinu aby byla vzdušnější. Myslela jsem, že všude dávají dvě. Vy máte jenom jednu?

• Citovat
  • Upravit
2830
22.7.12 22:12

Nikde se mi o tomto kočárku nedaří nic najít.. mám možnost ho vyměnit za casualplay s4 tak nevím jestli do něj jít nebo ne.. maminky co ho máte, mlžete mi prosím napsat klady, zápory?? Jak je velká korbička? má polohování už v hluboké? Houpe (nebo je alespon nějak odpružený?) děkuji za jaký koliv příspěvek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
18.10.13 11:04

Rada o složení sportáku Chicco

Prosím o pomoc nemohu složit sportovní kočárek nevím zda mi něco chybí ale těžko dostala jsem kočárek kterej byl jako sporták složenej a komleptní takže spš mám něco špatně prosím o rady nejdem i dat do sedu opěrka nevím jak je to možné děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí