Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky date mi tipy na pohadky, kde prevlada hodne mluvene slovo a je minimum pisnicek? U nas nejlepsi O pejskovi a kocicce…Mame CD prehravac na vecerni poslouchani a pri pisnickach to rve, mluvene slovo v pohode….Deti chteji spise to povidani…Díky.
Jak stare deti?
U nas se nejvic libi stary dobry Hurvinek. Ale fakt ty stary dily, ty novy jsou trapny
Teď jsem pořídila Vánoční večírek Pipi Dlouhé punčochy a dětem se moc líbí. Přesto nejoblíbenější jsou u nás pohádky, příběhy načtené Emilem Žákem pouštím z YouTube odkaz zde
@Baba píše:
Jak stare deti?
U nas se nejvic libi stary dobry Hurvinek. Ale fakt ty stary dily, ty novy jsou trapny
5 a 9 let, ale starsi posloucha i pohadky pro mensiho…
@dana.dv píše:
https://ulozto.cz/hledej?…
Jestli jsem dobre slysela, Uloz to od Noveho roku zprisnilo podminky, ale ja hledam vylozene CD. Diky..
Mám děti 3 a 10 let a oba si oblíbili CD Michala a Františka z kouzelné školky „Každý den s Františkem“, ale nevím zda je to ještě vůbec k sehnání. Tohle CD mám ještě z dob, kdy byla ségra malá
![]()
Jinak jsem loni na Vánoce dětem koupila tyhle pohádky a celkem se chytly. Kupodivu i starší syn je má rád…
@Petája Jsou to audiopohadky Disney. My je mame doma s figurkami + Disney reproduktorem + knizkami. Deti je poslouchaji kazdy vecer.
Z ulozto stahnete + vypalite na CD.