Čeká mě 1. screening

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37145
7.12.18 12:27

@Luciferka_j první screening ti proplatí většina pojišťoven. Ale jinak souhlas postup dr je hodně nezvyklý, já bych neměla nervy čekat do 12tt jestli je tam srdíčko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
110
7.12.18 12:30

Já jediné co si říkám je že by mi snad bylo blbě kdyby tam to srdíčko nebylo. Co taky mužu věřte že jsem z toho uplně vyřízená a u dalšího těhotenství už budu vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
7.12.18 12:35

tak si zajdi na pohotovost o víkendu nebo ještě dnes..
si vymysli že třeba špiníš, nebo že tě bolí hodně břicho atd..tam ti utz udělají a budeš vědět no..
jinak gyndaře bych změnila hned, ale v průběhu těhotenství to je někdy problém, že jiný dr tě nechce vzít, když o tobě nemá přehled od začátku..
Já bych u takového gyndaře zvlášt v těhotenství nebyla..ono je fajn, že byl pečlivý atd mimo těhotenství, ale to šlo v uvozovkách jen o tebe..ted už jde i o někoho jiného..a tohle je teda pěkně divný přístup který jsem ještě neslyšela a to jsem vystřídala cca 4 gyndaře..

• Citovat
  • Upravit
7712
7.12.18 12:41

@Klara133 nemuselo by ti nic byt, to nemusis poznat podle nejakych priznaku, zda tluce srdicko nebo ne…nekdy trva, nez s tim telo zacne bojovat, kdyz je pludek spatny…ale nejlepsi by bylo si fakt nekam zajit, ja bych to tak udelala ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
7.12.18 19:05

@Kriss Tina ruku do ohne bych za to nedala, ale me pojistovna proplacela myslim jen 500 kc. Urcite ne cele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
7.12.18 19:22

@Luciferka_j já na něm byla před 3 týdny, stál mě 1000kc a celou částku pojišťovna hradí mám VZP možná je to jinde jiné :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
7.12.18 20:34

VZP hradi 1000,–…platila jsem 1200,– a 1000,– jsem dostala zpet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
776
8.12.18 07:57

@Kriss Tina U VZP nejsem. Ale pristi tyden to budu znovu resit. Cekam druhe a ted uz tedy druhy screening… Prvni vsak mam v planu poresit, co se tyka proplaceni, tak budu vedet presne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.18 13:33

1 screening za sebou

Maminky chtěla bych se s vámi podělit.. Včera jsme byli na 1 screeningu měla bych být 12+4 ale miminko leželo celou dobu v klubicku a doktorovi se nedařilo ho změřit, kašlání pomohlo tak akorát k tomu abych viděla miminko se protahovat, asi tvrdý spánek.. tak nás poslaly ven snist něco s cukrem a vyběhnout schody.. Když jsme se vrátily na ultrazvuk tak miminko mělo stejnou polohu ale zrcadlově obrácené.. Tak nám pan doktor řekl že je miminko o dva týdny malé.. Mam z toho obavy, srdíčko jsem viděla a slyšela- objednal nás ještě na příští týden ve čtvrtek.. Podotýkám že čekáme druhé miminko a s prvním teď už s prvnáčkem jsme takové problémy neměly

• Citovat
  • Upravit
37145
20.12.18 13:43
@Anonymní píše:
Maminky chtěla bych se s vámi podělit.. Včera jsme byli na 1 screeningu měla bych být 12+4 ale miminko leželo celou dobu v klubicku a doktorovi se nedařilo ho změřit, kašlání pomohlo tak akorát k tomu abych viděla miminko se protahovat, asi tvrdý spánek.. tak nás poslaly ven snist něco s cukrem a vyběhnout schody.. Když jsme se vrátily na ultrazvuk tak miminko mělo stejnou polohu ale zrcadlově obrácené.. Tak nám pan doktor řekl že je miminko o dva týdny malé.. Mam z toho obavy, srdíčko jsem viděla a slyšela- objednal nás ještě na příští týden ve čtvrtek.. Podotýkám že čekáme druhé miminko a s prvním teď už s prvnáčkem jsme takové problémy neměly

Já bych byla v klidu, ono miminka ne vždy spolupracují :) já byla pro změnu 2× ve 20tt protože malý se nechtěl ukázat ani kdybych se stavěla na hlavu :D uvidíš za ten týden, ale určitě bude vše v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1003
20.12.18 13:44
@Anonymní píše:
Maminky chtěla bych se s vámi podělit.. Včera jsme byli na 1 screeningu měla bych být 12+4 ale miminko leželo celou dobu v klubicku a doktorovi se nedařilo ho změřit, kašlání pomohlo tak akorát k tomu abych viděla miminko se protahovat, asi tvrdý spánek.. tak nás poslaly ven snist něco s cukrem a vyběhnout schody.. Když jsme se vrátily na ultrazvuk tak miminko mělo stejnou polohu ale zrcadlově obrácené.. Tak nám pan doktor řekl že je miminko o dva týdny malé.. Mam z toho obavy, srdíčko jsem viděla a slyšela- objednal nás ještě na příští týden ve čtvrtek.. Podotýkám že čekáme druhé miminko a s prvním teď už s prvnáčkem jsme takové problémy neměly

Jestli ho měřil.v klubicku, tak to podle mě bude opravdu jen odhad, je fajn že si Vás pozvali na příští týden, aby zjistili opravdovou délku mimča ;)
My měli taky problém, sladké, slabé kafe ani chození taky nepomohli, tak jsem šla o týden později a vše bylo OK. I Vaše mimčo bude určitě v pořádku :hug: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.12.18 14:22

Moc děkuji, to jsem potřebovala slyšet :) .. Tak uvidíme příští týden..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky