Čeká vás ještě dovolená?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11923
9.8.19 19:31
@Kfětoslava píše:
No i oblečení a přebrat skříně, vždy se vytáhnou a všechno je jim malé

No, tak to musíš udělat před dovolenou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PaníKadrnožková
9.8.19 19:31

Tak me nic neceka. Dovolenou jsem musela zrusit kvuli pracovni neschopnosti, takze jsem byla spruzela a jeste mi bylo zle :roll: takze hezkou dovcu, kterou vubec nezavidim :lol:

• Citovat
  • Upravit
6879
9.8.19 19:35

Jasne, tyden v dolomitech, ted dva tydny norsko a svedsko a v zari more, na podzim jeste oman na koupani.
Dovolenou behem leta mam vzdy rozprostrenou prubezne behem celeho leta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
9.8.19 19:37

Ja mam letos volno az do pulky zari. :mrgreen: Ale posledni 3 tydny v srpnu jsem mela dovolenou predloni, vloni zas 2 tydny v cervnu. A jeden rok az 2 tydny v zari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
9.8.19 19:37

V červenci jsme byli v Itošce..za týden jedeme na Měřín…ted jsou děti na táboře..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.19 19:39

Ja tedy psat nebudu. Ale letos jsem uz stihla jednu tydenni u more, jednu tydenn v cechach a jednu 14denni poznavacku. A jeste me ceka jedna tydenni a na podzim snad jeste jedna taky :mrgreen:
Ma to ale jednu nevyhodu - bydlime v osuntelem starem byte abychom mohli takto cestovat :mrgreen: nemame zadne uspory, vse davame do cestovani :oops:
Ale podle me je dovca na konci srpna nejlepsi pac je levnejsi

• Citovat
  • Upravit
6024
9.8.19 19:40

Jo, my jeli jeste na konci cervna. 3ti den dovolene mel starsi tezky uraz. Cele leto je mimo provoz, ceka ho rhb a dalsi operace. Takze u nas zadna dovca v podstate nebyla a nebude :mavam: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.19 19:46

@Kfětoslava behem 12 let jsme byli na 3 dny na Machaci, a 4 dny na Slovensku.
Nikam nejezdime. Max. jeden den se nekam vykoupat.
Penize by na to i byly, ale manzel ma v praci zrovna sezonu, dovolenou nedostane. Opravujeme barak, takze radsi tech 30-50 tisic radsi dam do baraku, nez to utratit za tyden. A pak prijedes domu a bum. Tvrda realita. Uz jako mala sem to spatne snasela, kdyz jsme s nasima odjizdeli z Italie. Pomalu sem brecela.
Takze za me i kvuli tomu, nikam nejedime.

• Citovat
  • Upravit
14955
9.8.19 20:52
@Šáruší píše:
No, tak to musíš udělat před dovolenou :mrgreen:

To jsem lenivá a potřebuju na to se podzimně naladit a to můžu až po TOM :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
9.8.19 20:53
@Kačus82 píše:
Tak me nic neceka. Dovolenou jsem musela zrusit kvuli pracovni neschopnosti, takze jsem byla spruzela a jeste mi bylo zle :roll: takze hezkou dovcu, kterou vubec nezavidim :lol:

Tak to soucítím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
9.8.19 20:54
@Ijen píše:
Ja mam letos volno az do pulky zari. :mrgreen: Ale posledni 3 tydny v srpnu jsem mela dovolenou predloni, vloni zas 2 tydny v cervnu. A jeden rok az 2 tydny v zari.

a jaké to je čekat celé léto na září? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14955
9.8.19 20:55
@Vemas píše:
Jo, my jeli jeste na konci cervna. 3ti den dovolene mel starsi tezky uraz. Cele leto je mimo provoz, ceka ho rhb a dalsi operace. Takze u nas zadna dovca v podstate nebyla a nebude :mavam: :zed:

To je teda pech, hlavně ať je dítě OK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1486
9.8.19 21:07

Tak my asi nikdy nezažijeme dovolenou v létě o prázdninách :lol: děláme spolu a v létě máme nejvíc práce, takže se střídáme, aby byl vždy jeden z nás k dispozici. Příští týden si tedy urveme dva dny a uděláme někde prodloužený víkend. Zatím vzhledem k předpovědi počasí dumame kde :? No a dovolená jako taková nás letos čeká až v říjnu na podzimní prázdniny. A pak bychom rádi v březnu. Děti bývají nadšené, že mají o pár dní volna mimo školu navíc :lol: ještě, že nežijeme v Německu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
9.8.19 22:04
@Kfětoslava píše:
To je teda pech, hlavně ať je dítě OK

Diky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
10.8.19 03:32
@Kfětoslava píše:
a jaké to je čekat celé léto na září? :)

Celkove blby. Navic kluci pak spatne navazuji ve skole, na rozdil od cervna kdy uz tam skoro nic nedelaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí