Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Kfětoslava píše:
No i oblečení a přebrat skříně, vždy se vytáhnou a všechno je jim malé
No, tak to musíš udělat před dovolenou ![]()
Tak me nic neceka. Dovolenou jsem musela zrusit kvuli pracovni neschopnosti, takze jsem byla spruzela a jeste mi bylo zle
takze hezkou dovcu, kterou vubec nezavidim ![]()
Jasne, tyden v dolomitech, ted dva tydny norsko a svedsko a v zari more, na podzim jeste oman na koupani.
Dovolenou behem leta mam vzdy rozprostrenou prubezne behem celeho leta.
Ja mam letos volno az do pulky zari.
Ale posledni 3 tydny v srpnu jsem mela dovolenou predloni, vloni zas 2 tydny v cervnu. A jeden rok az 2 tydny v zari.
V červenci jsme byli v Itošce..za týden jedeme na Měřín…ted jsou děti na táboře..
Ja tedy psat nebudu. Ale letos jsem uz stihla jednu tydenni u more, jednu tydenn v cechach a jednu 14denni poznavacku. A jeste me ceka jedna tydenni a na podzim snad jeste jedna taky ![]()
Ma to ale jednu nevyhodu - bydlime v osuntelem starem byte abychom mohli takto cestovat
nemame zadne uspory, vse davame do cestovani ![]()
Ale podle me je dovca na konci srpna nejlepsi pac je levnejsi
Jo, my jeli jeste na konci cervna. 3ti den dovolene mel starsi tezky uraz. Cele leto je mimo provoz, ceka ho rhb a dalsi operace. Takze u nas zadna dovca v podstate nebyla a nebude
![]()
@Kfětoslava behem 12 let jsme byli na 3 dny na Machaci, a 4 dny na Slovensku.
Nikam nejezdime. Max. jeden den se nekam vykoupat.
Penize by na to i byly, ale manzel ma v praci zrovna sezonu, dovolenou nedostane. Opravujeme barak, takze radsi tech 30-50 tisic radsi dam do baraku, nez to utratit za tyden. A pak prijedes domu a bum. Tvrda realita. Uz jako mala sem to spatne snasela, kdyz jsme s nasima odjizdeli z Italie. Pomalu sem brecela.
Takze za me i kvuli tomu, nikam nejedime.
@Šáruší píše:
No, tak to musíš udělat před dovolenou
To jsem lenivá a potřebuju na to se podzimně naladit a to můžu až po TOM ![]()
@Kačus82 píše:
Tak me nic neceka. Dovolenou jsem musela zrusit kvuli pracovni neschopnosti, takze jsem byla spruzela a jeste mi bylo zletakze hezkou dovcu, kterou vubec nezavidim
Tak to soucítím ![]()
@Ijen píše:
Ja mam letos volno az do pulky zari.Ale posledni 3 tydny v srpnu jsem mela dovolenou predloni, vloni zas 2 tydny v cervnu. A jeden rok az 2 tydny v zari.
a jaké to je čekat celé léto na září? ![]()
@Vemas píše:
Jo, my jeli jeste na konci cervna. 3ti den dovolene mel starsi tezky uraz. Cele leto je mimo provoz, ceka ho rhb a dalsi operace. Takze u nas zadna dovca v podstate nebyla a nebude![]()
To je teda pech, hlavně ať je dítě OK
Tak my asi nikdy nezažijeme dovolenou v létě o prázdninách
děláme spolu a v létě máme nejvíc práce, takže se střídáme, aby byl vždy jeden z nás k dispozici. Příští týden si tedy urveme dva dny a uděláme někde prodloužený víkend. Zatím vzhledem k předpovědi počasí dumame kde
No a dovolená jako taková nás letos čeká až v říjnu na podzimní prázdniny. A pak bychom rádi v březnu. Děti bývají nadšené, že mají o pár dní volna mimo školu navíc
ještě, že nežijeme v Německu ![]()
@Kfětoslava píše:
a jaké to je čekat celé léto na září?
Celkove blby. Navic kluci pak spatne navazuji ve skole, na rozdil od cervna kdy uz tam skoro nic nedelaji.