Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Tak to mě pobavilo, vy, co stíháte 3 dovolené, vy psat nemusite.
Mě letos žádná, ostatně jako už pár let, tak já můžu do skupiny? ![]()
@Tiffany1 píše:![]()
![]()
Tak to mě pobavilo, vy, co stíháte 3 dovolené, vy psat nemusite.
Mě letos žádná, ostatně jako už pár let, tak já můžu do skupiny?
Jo, to jo
, tak ono se počítá i jako volno v práci, kdy tam člověk nemusí páchnout aspoň 10 dní v kuse.
A ti, co mají dovolenou celý červenec a srpen mohou psát? Nebo taky ne?
Nás čeká dovolená teď od neděle, ale tak trochu jiná. Dcera jede na týden k babičce, prý si má zabalit brusle a kolo, tak bude mít zábavu. My s manželem pojedeme v pondělí do Laa. Snad. On chce do Aqualand Moravia
A po zbytek týdne jen válendo ![]()
Příspěvek upraven 09.08.19 v 19:15
@Šáruší píše:
A ti, co mají dovolenou celý červenec a srpen mohou psát? Nebo taky ne?
nééééééé
Závist!
@Kfětoslava Tak to me taky, bohuzel, nehrozi… ale začínám vnímat, ze to bude potřeba…
Teda, celý červenec a srpen, tak to závidím i já ![]()
@Tableta No na Pasohlávky přeju pevné nervy, ale třeba trefíte volnějc
@Tiffany1 píše:
@Kfětoslava Tak to me taky, bohuzel, nehrozi... ale začínám vnímat, ze to bude potřeba…Teda, celý červenec a srpen, tak to závidím i já
Jak to?
@Kfětoslava jinak tedy, že sem ještě lezu, hele věci do školy jsem koupila už minulý týden, ráda nakupuju v Globusu, tam už spustili školní věci, takže jsem tam naběhla a nakoupila. Zbytek jako sešity a tak, to se stejně bude kupovat až v září, až jak dostaneme soupis a pokyny. Takže si to nakup ještě před dovolenou, pak už je to stejně přebraný.
My se zítra vracíme z Lipna a jako jsem naštvaná krom jednoho dne nám proprselo tak že letos úžasná dovolená. Už se těším domů
@Anonymní píše:
My se zítra vracíme z Lipna a jako jsem naštvaná krom jednoho dne nám proprselo tak že letos úžasná dovolená. Už se těším domů
to je škoda
Uz leta si beru dovolenou tyden v pulce cervence a dva posledni tydny v srpnu a nemenila bych… ![]()
Letos skrz muj uraz si srpnovou dovcu nevyberu, tak si planuju vzit v rijnu, az budou mit deti podzimni prazdniny…
@Šáruší píše:
@Kfětoslava jinak tedy, že sem ještě lezu, hele věci do školy jsem koupila už minulý týden, ráda nakupuju v Globusu, tam už spustili školní věci, takže jsem tam naběhla a nakoupila. Zbytek jako sešity a tak, to se stejně bude kupovat až v září, až jak dostaneme soupis a pokyny. Takže si to nakup ještě před dovolenou, pak už je to stejně přebraný.
No i oblečení a přebrat skříně, vždy se vytáhnou a všechno je jim malé
@Kfětoslava píše:
No i oblečení a přebrat skříně, vždy se vytáhnou a všechno je jim malé
No, tak to musíš udělat před dovolenou ![]()