Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Ijen píše:
Celkove blby. Navic kluci pak spatne navazuji ve skole, na rozdil od cervna kdy uz tam skoro nic nedelaji.
No právě, to jsem si i myslela
@Ijen píše:
Celkove blby. Navic kluci pak spatne navazuji ve skole, na rozdil od cervna kdy uz tam skoro nic nedelaji.
Já taky v září neberu děti ze školy. Bavíme-li se o mořské dovolené, mívala jsem ráda září, tak nějak si člověk protáhl léto, já osobně jsem měla pocit, že jako v tom září je všude tak nějak klidněji, moře teplé všude, taková jako pohoda. Ale co jsou děti školní, tak mořské dovolené vybírám na červen, aby v září prostě byly ve škole. Červenec, srpen na mořské dovolené nevyužívám, ani tady po kempech, na to jsou tam všude davy lidí.
@Kfětoslava jo jedeme s manželem 19.8., jen na 3 noci víc by to tady asi tchýně nezvládla
Už se těším na to ticho
Manžel od začátku července dělá rekonstrukci pokoje
a příští týden snad budou i stát skříně tak bych relativně měla zvládnout ještě nastěhovat zpět z pytlů než odjedeme
. Po návratu už se nezadržitelně bude blížit začátek školního roku
Kromě přezůvek máme snad vše. Vali každý den říká že do školy jde až za 100dní ![]()
Ahoj loni jsme to tak měli. Jeli jsme na dovolenou až posledních 14 dní v srpnu a pak všichni hezky do plna. Bylo to dlouhé a úmorné. Letos jsme zase byli na začátku července a teď je to taky divne. Manželovi to nedalo a jedeme příští týden na dovolenou znovu. K tomu děti jsou doma už od půli června do toho divný počasí a mám pocit že jsem si letos prázdniny ani neuzila. A přitom jsem skoro dva měsíce doma. ![]()
@Kfětoslava my uz 2 dovoleny mame za sebou, ale chci napsat ze loni jsme jednu meli na zacatku prazdnin a druhou posledni tyden v srpnu a to bylo uplne super.Na zacatku jsem ukojila touhu po mori a pak jsem se mohla cely leto jeste tesit znovu na more. Letos obe 2 v cervenci a ted uz jen budu do konce leta hnit v praci
![]()
@Šáruší píše:
Já taky v září neberu děti ze školy. Bavíme-li se o mořské dovolené, mívala jsem ráda září, tak nějak si člověk protáhl léto, já osobně jsem měla pocit, že jako v tom září je všude tak nějak klidněji, moře teplé všude, taková jako pohoda. Ale co jsou děti školní, tak mořské dovolené vybírám na červen, aby v září prostě byly ve škole. Červenec, srpen na mořské dovolené nevyužívám, ani tady po kempech, na to jsou tam všude davy lidí.
Napodobne, pred detma nebo s predskolnima detma jsem milovala morske dovolene v zari. More teploucke, vsude mene lidi a posezonni ceny. S detma a skolou smula, k mori jezdime koncem srpna…
Tak já jedu s dětma sama poslední týden na Šumavu. Těším se. V červenci jsme byli v Itálii. Pak možná až jarní prázdniny, ale nevím, teď budou u nás už v únoru a na lyže nejezdíme. No, je to daleko, uvidíme.
Tak ja vzala kluka v cervnu a beru ho i v zari k mori. Ale naposledy, jestli se dostane na gympl, tak prima nikam:).
Nečetla jsem komentáře. Nas teprve dovolená čeká druhý týden v zari, jedem do Itálie. Holka 10 přijde o týden školy a vůbec se nezlobí, synator 3 nastoupí prvně do školky az po návratu. Nějak se nám takhle naskytla možnost jet, tak jedeme, hlavně že odpočineme ![]()
@Ivana 85 píše:
@Kfětoslava my uz 2 dovoleny mame za sebou, ale chci napsat ze loni jsme jednu meli na zacatku prazdnin a druhou posledni tyden v srpnu a to bylo uplne super.Na zacatku jsem ukojila touhu po mori a pak jsem se mohla cely leto jeste tesit znovu na more. Letos obe 2 v cervenci a ted uz jen budu do konce leta hnit v praci![]()
My nemáme ani peníze ani dovolenou na dvě moře. Když je možnost jet vícekrát, tak se to samozřejmě netáhne. Ale když jsem jeli v červenci, nevadilo mi, že už to mám po zbytek prázdnin za sebou.