Čekám dítě se ségry přítelem

Anonymní
22.3.23 20:30

Čekám dítě se ségry přítelem

Dobrý den Čekám dítě s přítelem moji sestry. Ona a celá moje rodina o tom samozřejmě neví. Oni jsou spolu už 5 let z toho 2 roky trvá románek mezi mnou a jejím přítelem. Ani jeden z nás ji nechceme nijak ublížit a neměli jsme to ani v plánu ale stalo se. Začalo to když jsme spolu zůstali sami doma ( bydlíme v jednom baráku ) a já vařila v kuchyni, nějak jsme se zapovídali, zjistili jsme, ze máme hodně společného a dali jsme si sklenku vina u filmu. Z ničeho nic jsme se k sobě začali mít a skončili jsme v ložnici. Po aktu jsme dělali jakoby nic. Ale románek pořád pokračuje, já sem do něho zamilovaná a on ke mne taky něco cítí. Nevim jestli “ bohužel “ ale vzniklo z toho těhotenství a já nevim jak to mám rodině říct. On o tom ví a těší se na roli otce :). Je mi 25 let

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1292
22.3.23 20:34

No budeš muset vyložit karty…zkrátka to tak je. Počítala bych i s variantou, že bude třeba, aby jste se odstěhovali…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.23 20:35

@Perníček22 to ano, s tím počítáme, byt už hledáme

• Citovat
  • Upravit
65190
22.3.23 20:37
@Anonymní píše:
Dobrý den Čekám dítě s přítelem moji sestry. Ona a celá moje rodina o tom samozřejmě neví. Oni jsou spolu už 5 let z toho 2 roky trvá románek mezi mnou a jejím přítelem. Ani jeden z nás ji nechceme nijak ublížit a neměli jsme to ani v plánu ale stalo se. Začalo to když jsme spolu zůstali sami doma ( bydlíme v jednom baráku ) a já vařila v kuchyni, nějak jsme se zapovídali, zjistili jsme, ze máme hodně společného a dali jsme si sklenku vina u filmu. Z ničeho nic jsme se k sobě začali mít a skončili jsme v ložnici. Po aktu jsme dělali jakoby nic. Ale románek pořád pokračuje, já sem do něho zamilovaná a on ke mne taky něco cítí. Nevim jestli “ bohužel “ ale vzniklo z toho těhotenství a já nevim jak to mám rodině říct. On o tom ví a těší se na roli otce :). Je mi 25 let

no říct to budeš muset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
22.3.23 20:39

Ty jsi teda ségra k pohledání.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
22.3.23 20:39

Být tvojí sestrou, tak už s tebou nikdy nepromluvím :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.23 20:40

@Dara90 stalo se, už se s tím nedá nic dělat, každý udělá v životě chybu

• Citovat
  • Upravit
21902

No tak tebe bych chtela za sestru, takovy pribeh uz tu byl. Cela rodina rozvracena, sestra na psychiatrii. Sla bych na potrat, jednoznacne. A pomer ukoncila. Fuj, tohle je hnus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8864

:poblion: @bozuzu máš tu následovnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.23 20:41

@Eemii k čemu bych sla na potrat? jde o moje a jeho dítě, oba si ho chceme nechat i s následky

• Citovat
  • Upravit
8864
22.3.23 20:44
@Anonymní píše:
@Dara90 stalo se, už se s tím nedá nic dělat, každý udělá v životě chybu

No to si piš, že se s tím dá něco dělat…a že tys s tím měla něco dělat. A určitě to nemělo být oznámení těhotenství milenci. :zed: Absolutně bez morálky, bez empatie, bez citu k sestře, k rodině. Jsi neskutečná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21316
22.3.23 20:45

A oni dva spolu děti nemají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.3.23 20:45

@PaníBovaryová nemají,ona děti nechce

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
22.3.23 20:46

Nejsi ty ta uživatelka, která tady zakládala podobné diskuse anonymně a potom ji admini vyhmátli a odtajnili? Ta nejdříve čekala dítě se svým tchánem :mrgreen:,potom s přítelem kamarádky :mrgreen:. Nick byl @Blondynka01

Příspěvek upraven 22.03.23 v 20:51

• Citovat
  • Upravit
21902
22.3.23 20:46
@Anonymní píše:
@Eemii k čemu bych sla na potrat? jde o moje a jeho dítě, oba si ho chceme nechat i s následky

Abys zachranila vztah se sestrou, ktery zrejme znicis do konce zivota? Tak smele do toho. Co jako vubec chces slyset? Ten chlap ti velmi pravdepodobne do konce zivota nezustane, narozdil od sestry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí