Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No budeš muset vyložit karty…zkrátka to tak je. Počítala bych i s variantou, že bude třeba, aby jste se odstěhovali…
@Anonymní píše:
Dobrý den Čekám dítě s přítelem moji sestry. Ona a celá moje rodina o tom samozřejmě neví. Oni jsou spolu už 5 let z toho 2 roky trvá románek mezi mnou a jejím přítelem. Ani jeden z nás ji nechceme nijak ublížit a neměli jsme to ani v plánu ale stalo se. Začalo to když jsme spolu zůstali sami doma ( bydlíme v jednom baráku ) a já vařila v kuchyni, nějak jsme se zapovídali, zjistili jsme, ze máme hodně společného a dali jsme si sklenku vina u filmu. Z ničeho nic jsme se k sobě začali mít a skončili jsme v ložnici. Po aktu jsme dělali jakoby nic. Ale románek pořád pokračuje, já sem do něho zamilovaná a on ke mne taky něco cítí. Nevim jestli “ bohužel “ ale vzniklo z toho těhotenství a já nevim jak to mám rodině říct. On o tom ví a těší se na roli otce. Je mi 25 let
no říct to budeš muset
@Dara90 stalo se, už se s tím nedá nic dělat, každý udělá v životě chybu
No tak tebe bych chtela za sestru, takovy pribeh uz tu byl. Cela rodina rozvracena, sestra na psychiatrii. Sla bych na potrat, jednoznacne. A pomer ukoncila. Fuj, tohle je hnus.
@Eemii k čemu bych sla na potrat? jde o moje a jeho dítě, oba si ho chceme nechat i s následky
@Anonymní píše:
@Dara90 stalo se, už se s tím nedá nic dělat, každý udělá v životě chybu
No to si piš, že se s tím dá něco dělat…a že tys s tím měla něco dělat. A určitě to nemělo být oznámení těhotenství milenci.
Absolutně bez morálky, bez empatie, bez citu k sestře, k rodině. Jsi neskutečná…
Nejsi ty ta uživatelka, která tady zakládala podobné diskuse anonymně a potom ji admini vyhmátli a odtajnili? Ta nejdříve čekala dítě se svým tchánem
,potom s přítelem kamarádky
. Nick byl @Blondynka01
Příspěvek upraven 22.03.23 v 20:51
@Anonymní píše:
@Eemii k čemu bych sla na potrat? jde o moje a jeho dítě, oba si ho chceme nechat i s následky
Abys zachranila vztah se sestrou, ktery zrejme znicis do konce zivota? Tak smele do toho. Co jako vubec chces slyset? Ten chlap ti velmi pravdepodobne do konce zivota nezustane, narozdil od sestry.
Dobrý den Čekám dítě s přítelem moji sestry. Ona a celá moje rodina o tom samozřejmě neví. Oni jsou spolu už 5 let z toho 2 roky trvá románek mezi mnou a jejím přítelem. Ani jeden z nás ji nechceme nijak ublížit a neměli jsme to ani v plánu ale stalo se. Začalo to když jsme spolu zůstali sami doma ( bydlíme v jednom baráku ) a já vařila v kuchyni, nějak jsme se zapovídali, zjistili jsme, ze máme hodně společného a dali jsme si sklenku vina u filmu. Z ničeho nic jsme se k sobě začali mít a skončili jsme v ložnici. Po aktu jsme dělali jakoby nic. Ale románek pořád pokračuje, já sem do něho zamilovaná a on ke mne taky něco cítí. Nevim jestli “ bohužel “ ale vzniklo z toho těhotenství a já nevim jak to mám rodině říct. On o tom ví a těší se na roli otce
. Je mi 25 let