Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, moc ráda bych tu založila skupinku, kterou bychom pak mohli uzavřít jako soukromou. Byla jsem v jedné, kde je většina holek těhotných poprvé a není to zkrátka ono..nakupovací šílenství, trochu zkreslené představy..zkrátka když jsem napsala nějaký názor, tak měli pocit, že jim chci prostě zkazit radost (já jsem měla spíš zájem ušetřit ji kolikrát peníze za věci, o kterých vím, že se z 80ti% třeba nevyužijí a je to jen drahý marketingový tahák). Nicméně i tak je to podruhé zkrátka jiné, když vám kolem nohou běhá malé torpédo a vy čtete ve skupince jen takové to plácání, jak se kdo nudí na neschopence, jak jim všechno pomalu utíká..Takže touto cestou bych ráda sdílela své radosti a dojmy z těhotenství s někým, kdo už taky trošku ví, do čeho jde ![]()
Ahoj, bezva nápad
ráda se přidám, termín mám sice začátkem května, ale nejspíš to bude plánovaný císař koncem dubna. Doma mám 2 a půl letého synka.
@zzuza Ahoj
tak doufám, že se ještě pár mamin najde…kolik dáme lidí na skupinku? já bych dala strop tak deset? (v minulé nás bylo 30 a člověk už v tom pak měl hokej)
Ahojky tak ja mam termin 17dubna 2016 a doma mam 4 a pul letyho syna.
Ahoj holky, já mám termín 11.5. Nevadilo by? Mám doma čerstvě dvouletou slečnu ![]()
Ahoj, přidávám se
Termín mám 30.3.2016 a doma mam chlapečka necelé dva roky. Zrovna funí do peřin, tak oddychuju ![]()
@mikacka píše:
Ahoj, přidávám seTermín mám 30.3.2016 a doma mam chlapečka necelé dva roky. Zrovna funí do peřin, tak oddychuju
Krasny termin, Muj syn je narozeny 30.3. a dneska ma svatek ![]()
@reinkarnace píše:
@Jaja87 jééé tak to máme na den přesně stejný termín
Supéér.
![]()
@Jaja87 píše:
Krasny termin, Muj syn je narozeny 30.3. a dneska ma svatek
A hezke jmeno
Ja se narodila 20.3.,tak uvidime.
Ahojte holky, taky se ráda přidám
Termín mi sice vychází na začátek května, ale snad to nebude vadit
Doma už máme 4 letou holčičku. ![]()
@terulkaslunicko květňáky už tu taky nějaké máme
asi bude v dubnu málo dětí ![]()
@Jaja87 píše:
Krasny termin, Muj syn je narozeny 30.3. a dneska ma svatek
@Jaja87 uz mame doma matyase a skvele by se k nemu tadeas hodil, ale jsem rozhodnuta, ze jestli to bude dalsi kluk, tak se bude jmenovat po tatovi-Ondrej.