Čekáme druhé (další) dítě - duben 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4471
30.10.15 19:41

@mikacka noona podle starého času chodívala mezi sedmou půl osmou…řídí se podle světla. Takže teď chodí mezi šestou a půl sedmou :nevim: neptám se jí, prostě jsme si ji tak naučili :mrgreen:

Holky, budete mít určitě zkušenosti…uvažuju o pořízení postele se zábranou (asi Ikea zavčasu - protože až se narodí miminko, nerada bych aby malá nabyla dojmu, že ji mimino ukradlo postýlku :mrgreen: jen se chci zeptat..neslyšela jsem moc dobrou chválu na ikeácké matrace..kde koupit nějakou dobrou s rozměry 160*70? jakou kvalitní byste doporučili? (není zvyklá moc na měkké, teď spí na tomto (nejde mi vložit odkaz, přes google najdete jako Gumotex Dětská matrace MIMI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2139
30.10.15 19:49

@reinkarnace malý má vo svojej posteli nejakú kokosovú, neviem odkiaľ ani.. ale aj tak v noci spáva s nami.. my máme práve z ikea sme s ňou moc spokojní.. v starom byte sme tiež mali ikea a na chalupe tiež a nemôžem povedať krivého slova :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
30.10.15 19:53

@simanska no já uvažuju že zůstanu u té HR pěny právě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
30.10.15 19:54

@Jaja87 muj gynekolog je v tomhle asi zdrzenlivej, tak ceka az to bude lepe videt… a mozna jsem i rada-nerada bych dopadla jako kamaradka, ktera celou dobu nosila Kristynku a nakonec to byl Tomasek s 3,90kg :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
30.10.15 19:59

@reinkarnace presne-taky jsme si ho naucili mezi pul 8 a 8,takze ted uz chrupka v posteli… nicmene i rano se ridi podle svetla-takze vstava az po 8 :dance: A s tou posteli-presne tohle jsme si rikali, ze nechceme, aby mel malej pocit, ze mu miminko k tomu vsemu vzalo i postylku, takze od minuly soboty spi uz ve velky posteli jako velky chlapak :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
30.10.15 20:19

@mikacka, @reinkarnace závidím vám. Mně malý padne nejdřív tak v 10hod. Zkoušeli jsme všechno možné ale dřív to prostě nejde. Nebývá vyjímkou že usne až 11 kdy už toho mám docela dost. Větší postel jsme mu už objednali, válendu, přijde za 14dní. Do té doby chceme vymalovat a pak mu udělat pokojík. Než se narodí druhé, chceme ho naučit spát tam. Asi to ale bude stát za to, teď spí v posteli s námi a beze mne neusne vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
30.10.15 20:30

@kuchle to nezavidim… :( my to udelali tak, ze jakmile zacal nalej vnimat, soupli jsme ho do svyho pokojicku a je klid… trochu se bojim toho, jak to udelame s tim druhym… dalsi pokoj nemame :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
30.10.15 20:33

@kuchle no tak to bych nedala..ona má teda od sedmi měsíců svůj pokoj (byla to ložnice ale jakmile tam přišel někdo spát, začala se budit tak jsme se odstěhovali). ale takhle neponocujem ani my s manžele teda - to by u nás neprošlo. prostě jsme za ní zavřeli dveře a hotovo. třebaa po obědě si tam klidně čvrt hodiny vykládá než usne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
30.10.15 20:35
@mikacka píše:
@kuchle to nezavidim… :( my to udelali tak, ze jakmile zacal nalej vnimat, soupli jsme ho do svyho pokojicku a je klid… trochu se bojim toho, jak to udelame s tim druhym… dalsi pokoj nemame :(

mám přesně stejné yšlenky :-D máme 2+1 (ze začátku košík vedle postele v obýváku ale to zas nevim jak s televizí :roll: příští rok chcem stavět tak sned se brzy přesunem na barák

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6391
30.10.15 20:43

@mikacka Ja verim ze se nspletl, kdyby to nevidel, nerekl by mi to,…A byl docela dost si jisty,…
Cituji jeho slova: Chcete vedet co to je? A ja ano, a on jednoznacne devcatko, nelze to prehlidnout… :mrgreen: :mrgreen: Tak uvidim ted az pujdu nekdy na UTZ, nyni jdu 5listopadu do poradny a pak az nekdy na UTZ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
30.10.15 20:44

@reinkarnace ja vim, ze se to nejak vyresi za provozu, ale i tak nad tim clovek premysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
30.10.15 20:47

@Jaja87 ja jdu v pondeli do poradny a pak az nekdy utz ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
30.10.15 20:53

Zkoušeli jsme ho zavřít ale jen řval a řval, hodinu, dvě, tři. No a po obědě s ním musím vyběhnout ven s kočárem, doma neusne vůbec. Do večera by bez spánku zatím nevydžel. Nevím jak to budeme dělat potom. Spoléhám trochu na to, že až mu teď uděláme pokojíček, naučí se to alespoň večer usnout sám. Zkusím tam ze začátku spát s ním. A musíme taky odbourat kojení. Ráno vstává mezi 9 - 9:30. Zvykla jsem si chodit spát s ním a vstáváme taky spolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
30.10.15 20:53
@reinkarnace píše:
mám přesně stejné yšlenky :-D máme 2+1 (ze začátku košík vedle postele v obýváku ale to zas nevim jak s televizí :roll: příští rok chcem stavět tak sned se brzy přesunem na barák

To máte podobné… Zatím jsme ve dvou pokojích a příští rok v létě bychom měli mít postaveno, takže zatím budeme alá sardinky - 2 postýlky v ložnici :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
30.10.15 21:05

@kuchle no.pokud kojíš v noci tak to bývá narušení spánku…ale jinak by to vadit nemělo ;) když jsme jednu dobu učili malou usínat, jela jsem estevilla (chodili jsme za ni v intervalech, dělali rituály a ujišťovali že tam jsme…po třech dnech spala jak zabitá :-) první večer byl nejhorří, přesně jak píšeš, zkoušela to dlooouho :oops: druhý den už to byly jen desítky minut a třetí už pochopila, že je vše ok. od té doby nebyl nikdy problém ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová