Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
čauky holky, je tady ještě někdo kdo měl to štěstí a čeká rovnou dvojčátka?
Určitě v tom nejsem sama, že ne
ahoj, čekám, ale už kecám všude jinde, tak se přidám možná později, uvidím, kolik budu mít prostoru ![]()
Nedá mi to…moc blahopřeju
a držím palečky
, ať je vše tak jak má být, užívejte si bříšek a z těhotenských neduhů si nedělejte hlavu, hrozně rychle to uteče a budete mít u sebe ty svoje dva uzlíčky
.
jojo, sou fakt krásný.. tak doufám,že si to budu teda užívat. Já mám termín 14.4 a připadí mi, že to nějak moc rychle všechno utíká
Já až 18.5. a hrozně se to vleče
Teď mám největší strach ze chřipky, asi přestanu chodit mezi lidi a Vánoční dárky objednám z netu!!!
Carrinko, je pravda, že co se teď pořád mluví o té prasečí chřipce, tak se to fakt začalo vléct.. mám toho docela taky strach..furt se dopuju ovocem a nikde se taky moc nepotuluju, ale když bejt zavřená pořád doma je taky o nervy…
Mě nedělá problém být doma zavřená, protože je mi většinu dne zle, tak jsem radši v dosahu svýho záchodu ![]()
jé to mi taky bývalo, ale po 3 měsíci to ustoupilo.. teď mi teda začíná pálit žáha, což je docela záhul.. a už víš, co budeš mít?? já valím 1.12 na velkej ultrazvuk.. tak sem zvědavá, jestli mi potvrdí holčičku a chlapčka z 13 týdne
dívám se, že těch dvojčat asi moc nebude…
Nám se ještě neukázali - obě měli dožičky pevně u sebe s stávkovali… Ale jdeme na 2.gen.UZ už 4.12., tak to snad už bude jasný ![]()
Ahoj ![]()
Můžu se přidat? Našla jsem jednu dvojčatovskou diskuzi, ale už jede několik let, tak tam asi nezapadnu ![]()
Taky čekáme dvojčátka ![]()
Ahoj Janinkaz, to víš že můžeš, vidíš, já ani tu diskuzi nenašla.. ale říkala jsem si, že budu asi rodit v příštím roce skoro jedniná dvojčátka, kromě Carrinky
tak aspoň někdo další měl to štěstí.. nemám se s kým poradit, když mi něco je ![]()
Ahoj ![]()
Tak jsme tři
Docela dobrá úroda ![]()
Kdy máš termín? A už víš co čekáš?
Hm, už jsem si to přečetla zpětně. Jsi nějakej 18-19tt? Držím palečky na velký UTZ ![]()
To ti řekli pohlaví celkem brzo ![]()