Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Dobrý den chci se zeptat půl 12 mi odtekla voda a bolesti ještě nepřišli doktorovi mi nic moc neřekli jenom ze když nezacnou bolesti tak to vyvolají 17:00 jsem byla na srdicku a a pak už záměnou nikdo nebyl přijde mi to divné
neměli by semnou už něco dělat?
Pravděpodobně se bude čekat
Porod se může rozběhnout sám, vyvolávání si nejspíš nechají na ráno.
Dneska ti asi ještě přijdete sestřička udělat monitor, tak se zeptej ![]()
Pokud já vím říkali mi, že po odtoku plodové vody musím do 24 h porodit
.
Takže teoreticky vztato máš ještě " čas ".
My tady fakt nejsme linka důvěry, ty jsi v nemocnici, kde je hromada personálu a ptáš se nás co bude dál?
Chápu, že máš nervy, ale tento web je plný nesmyslů. Ať máš brzy plnou náruč ![]()
Měla jsem to stejně. Odpoledne praskla voda a nic se nedělo. Prý se mám prospat a druhý den se kdyžtak bude vyvolávat. Hlavně se nech přes noc zkontrolovat. Mě nikdo nezkontroloval a ráno už špatné ozvy a akutní císař.
Mně začala voda odtíkat v sobotu odpoledne, v neděli mi dali antibiotika a s vyvoláváním chtěli začít v pondělí ráno. Nakonec se porod rozběhl sám a porodila jsem v neděli večer.
Měla jsem to tak u obou porodů, voda praskla ráno a porod se rozběhl až k večeru. Určitě nedej na personál a neodpočívej, tím se ti nemusí rozběhnout a ráno na tobě budou zkoušet všechno možné vyvolávání. Stále buď v pohybu - chodit, schody, míč, sprcha, jestli si troufneš na něco kreativnějšího, pořád lepší než skončit na císaři.
Mně praskla voda ve 3 ráno a porodila jsem před 19.h
Dlouhou dobu nic a pak to začalo…
Mně praskla voda ve 3 ráno, kontrakce začaly až někdy po 11 večer a porodila jsem další den v 11 dopoledne. Ještê kolem 6 ráno PA říkala, že budou muset vyvolávat a pak to najednou šlo rychle i bez vyvolání.
Jinak mi dělali monitor asi v 10 večer a pak až po páté ráno
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.