Čekání na bolesti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27.5.21 20:27

Čekání na bolesti

Dobrý den chci se zeptat půl 12 mi odtekla voda a bolesti ještě nepřišli doktorovi mi nic moc neřekli jenom ze když nezacnou bolesti tak to vyvolají 17:00 jsem byla na srdicku a a pak už záměnou nikdo nebyl přijde mi to divné :nevim: neměli by semnou už něco dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
27.5.21 20:30

Proc se nezeptas sestricky? My asi tezko budem vedet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35412
27.5.21 20:34

Pravděpodobně se bude čekat ;) Porod se může rozběhnout sám, vyvolávání si nejspíš nechají na ráno.
Dneska ti asi ještě přijdete sestřička udělat monitor, tak se zeptej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7065
27.5.21 20:34

Pokud já vím říkali mi, že po odtoku plodové vody musím do 24 h porodit :nevim:.
Takže teoreticky vztato máš ještě " čas ".

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
27.5.21 20:44

My tady fakt nejsme linka důvěry, ty jsi v nemocnici, kde je hromada personálu a ptáš se nás co bude dál?
Chápu, že máš nervy, ale tento web je plný nesmyslů. Ať máš brzy plnou náruč :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
27.5.21 20:49

Měla jsem to stejně. Odpoledne praskla voda a nic se nedělo. Prý se mám prospat a druhý den se kdyžtak bude vyvolávat. Hlavně se nech přes noc zkontrolovat. Mě nikdo nezkontroloval a ráno už špatné ozvy a akutní císař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
27.5.21 21:06

Mně začala voda odtíkat v sobotu odpoledne, v neděli mi dali antibiotika a s vyvoláváním chtěli začít v pondělí ráno. Nakonec se porod rozběhl sám a porodila jsem v neděli večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.5.21 21:07

Měla jsem to tak u obou porodů, voda praskla ráno a porod se rozběhl až k večeru. Určitě nedej na personál a neodpočívej, tím se ti nemusí rozběhnout a ráno na tobě budou zkoušet všechno možné vyvolávání. Stále buď v pohybu - chodit, schody, míč, sprcha, jestli si troufneš na něco kreativnějšího, pořád lepší než skončit na císaři.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.21 21:59

Mně praskla voda ve 3 ráno a porodila jsem před 19.h
Dlouhou dobu nic a pak to začalo…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.5.21 23:15

Mně praskla voda ve 3 ráno, kontrakce začaly až někdy po 11 večer a porodila jsem další den v 11 dopoledne. Ještê kolem 6 ráno PA říkala, že budou muset vyvolávat a pak to najednou šlo rychle i bez vyvolání.
Jinak mi dělali monitor asi v 10 večer a pak až po páté ráno

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková