Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky, chtela bych si povidat a podelit se o zkusenosti s nekym koho ceka v nejblizsi dobe IVF. Neco o me: snazime se o mimco s manzelem uz 2.5 roku, mame za sebou nekolik neuspesnych IUI. Vlastne nikdy se poradne neprislo na to co zpusobuje nasi neplodnost. Manzel ma horsi spermio a ja PCO, ale jinak by melo byt vse v poradku. Tak sup sup pridejte se sem at se muzem navzajem podporovat na ceste za miminkem ![]()
Ahoj!
jen sem nakukuju a všem, co se přidají držím palečky, ať 1. IVF vyjde stejně jako nám a máte miminko v bříšku! Držím palečky!!!
Ahoj, no my asi taky po Novem roce. Rekli Vam, co mate za problem? Ale koukam ty jeste cekas na vysledky IUI…ty si myslis, ze to nevyslo? Nebo uz to vis?
@Fin Pořád čekám na výsledek… ale moc tomu nevěřím… takže počítám po novém roku s IVF a psychycky se na něj připravuju… bojim bojim… jsem trochu posera… ![]()
@Eveny jeste neskladej zbrane, dokud neprisla ms je vzdycky nadeje…treba to vyjde a ty budes mile prekvapena ![]()
Ahoj holky, akorát podstupujeme IVF, dnes jsem byla na odběru vajíček a snad za dva, tři dny půjdou zase dvě embryjka zpátky ![]()
Jinak problémem je u nás moje endometrioza, takže IVF pro nás je skoro jedinou nadějí.
Je to naše první IVF, taky jsem byla nervozní, ze všeho, ale zatím je to v pohodě, bojím se jen čekání na výsledek…
@Fin teda ty jsi dobrá 6× IUI… tak to bych asi nedala… už teď jsem naštvaná, první spoplé a druhé mě příjde nekonečné… ![]()
@hlozi tak to ti budem držet pěstičky ať se embrijka uchytí… ![]()
Ahoj holky,
chci vás trochu podpořit a uklidnit, pokud budete podstupovat IVF, ničeho se nebojte ![]()
Taky jsem z něj měla strach, ale není to nic extra hrozného, podstoupilo to spousta holek a zvládli to, prostě si budete pár dní píchat injekce do bříška, pár ultrazvuků vás nemine, pak jedna malinká krátká narkóza a za pár dní embryjka zpátky do bříška ![]()
@Ištara Děkujeme za podporu… ale když jde člověk do neznáma, tak má vždy obavy…
ale věřím, že máš pravdu ![]()
Já vím, byla jsem z toho tenkrát naprosto vyplesklá, hlavně jsem si o tom neměla s kym popovídat, protože jsem to tajila a jít na diskuzní fórum mě nenapadlo ![]()
noo dopadlo mi to nejprve dobře, ale pak jsem potratila, což se nedá moc vysvětlit.. ted jsem měsíc po 2.IVF a zatím dobrý
tak se modlím, aby už to vše dopadlo ![]()
kdyby vás něco zajímalo tak se ptejte, jsem už zkušená ![]()
@Ištara @denisa 76 holky, děkuju!!!Netrpělivě hlídám telefon, až zavolají, kolik vajíček se oplodnilo, ale pořád nevolají…:-(