Čekatelky na 1.IVF

Fin
64
7.11.12 13:39

Cekatelky na 1.IVF

Ahoj holky, chtela bych si povidat a podelit se o zkusenosti s nekym koho ceka v nejblizsi dobe IVF. Neco o me: snazime se o mimco s manzelem uz 2.5 roku, mame za sebou nekolik neuspesnych IUI. Vlastne nikdy se poradne neprislo na to co zpusobuje nasi neplodnost. Manzel ma horsi spermio a ja PCO, ale jinak by melo byt vse v poradku. Tak sup sup pridejte se sem at se muzem navzajem podporovat na ceste za miminkem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15290
7.11.12 13:53

Ahoj!

jen sem nakukuju a všem, co se přidají držím palečky, ať 1. IVF vyjde stejně jako nám a máte miminko v bříšku! Držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
7.11.12 14:12

@Fin ahojky, já počítám, že nás IVF nemine po novém roku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fin
64
7.11.12 14:22

Ahoj, no my asi taky po Novem roce. Rekli Vam, co mate za problem? Ale koukam ty jeste cekas na vysledky IUI…ty si myslis, ze to nevyslo? Nebo uz to vis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
7.11.12 17:28

@Fin Pořád čekám na výsledek… ale moc tomu nevěřím… takže počítám po novém roku s IVF a psychycky se na něj připravuju… bojim bojim… jsem trochu posera… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fin
64
7.11.12 18:46

@Eveny jeste neskladej zbrane, dokud neprisla ms je vzdycky nadeje…treba to vyjde a ty budes mile prekvapena :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
7.11.12 19:08

Ahoj holky, akorát podstupujeme IVF, dnes jsem byla na odběru vajíček a snad za dva, tři dny půjdou zase dvě embryjka zpátky :srdce:
Jinak problémem je u nás moje endometrioza, takže IVF pro nás je skoro jedinou nadějí.
Je to naše první IVF, taky jsem byla nervozní, ze všeho, ale zatím je to v pohodě, bojím se jen čekání na výsledek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
7.11.12 20:17

@Fin teda ty jsi dobrá 6× IUI… tak to bych asi nedala… už teď jsem naštvaná, první spoplé a druhé mě příjde nekonečné… :)

@hlozi tak to ti budem držet pěstičky ať se embrijka uchytí… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
8.11.12 10:58

Ahoj holky,

chci vás trochu podpořit a uklidnit, pokud budete podstupovat IVF, ničeho se nebojte :)

Taky jsem z něj měla strach, ale není to nic extra hrozného, podstoupilo to spousta holek a zvládli to, prostě si budete pár dní píchat injekce do bříška, pár ultrazvuků vás nemine, pak jedna malinká krátká narkóza a za pár dní embryjka zpátky do bříška :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
8.11.12 10:59

@hlozi taky přeju hodně štěstí a sil :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
8.11.12 11:02

@Ištara Děkujeme za podporu… ale když jde člověk do neznáma, tak má vždy obavy… :) ale věřím, že máš pravdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Fin
64
8.11.12 11:05

@Ištara ahoj dekujem moc. A tobe vyslo 1.IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
8.11.12 11:07

@hlozi tak hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
929
8.11.12 11:10

Já vím, byla jsem z toho tenkrát naprosto vyplesklá, hlavně jsem si o tom neměla s kym popovídat, protože jsem to tajila a jít na diskuzní fórum mě nenapadlo :mrgreen:

noo dopadlo mi to nejprve dobře, ale pak jsem potratila, což se nedá moc vysvětlit.. ted jsem měsíc po 2.IVF a zatím dobrý :* tak se modlím, aby už to vše dopadlo :srdce:

kdyby vás něco zajímalo tak se ptejte, jsem už zkušená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
8.11.12 11:19

@Ištara @denisa 76 holky, děkuju!!!Netrpělivě hlídám telefon, až zavolají, kolik vajíček se oplodnilo, ale pořád nevolají…:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí