Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky,
až na konci srpna… (k nepřečkání). Jak si jistě spočítáš, zrovna jsme v nejlepším…
![]()
Ahoj holky, já už testovat přestala. Snažíme se přibližně rok a půl a asi po 3 měsících nezdaru jsem začala s tím kolotočem - měření BT i OVU testy a kolem období MS jsem testovala i //. Nezdar jsem potom vždycky obrečela a jelo se dál. Teď chodíme s partnerem do CAR po různých vyšetřeních a testování jsem zvdala asi před půl rokem. už mě to nebaví se pořád nervovat dopředu a asi se ze mě stává flegmouš. Všechny výsledky máme zatím O.K., ale jdu v září na laparku kvůli problémům se slepákem, který mi operovali před 10 lety. Nedávno jsem měla úplně živý sen, ve kterém jsem radostí vejskala, že jsem těhotná a od té doby jsem nějak vnitřně přesvědčená že to jednou vyjde, ale chce to trpělivost.
Ahoj vsichni, ja jsem na tom stejne, jsem 8 den po ovu. A i kdyz mi neco rika ze se ten opravdu minizazrak asi tohle kolo nestane, jsem napjata jak struna.
Ale tak krome bolesti za krkem a v krizi nemam ani zadne priznaky. I kdyz na to je asi take brzy…
Ps mohly by me v souvislosti s tehu poboliat i trosku ledviny? Nastydla nejsem, problemy jsem taky nikdy nemela.. ale po nasem snazeni me den na to od te doby pobolivaji ledviny a v krizi. ![]()
@selmina drzim palce, ja ten sen mela na dnesek…byla jsem u lekare a ten mi potvrdil tehotenstvi 9tt…taky jsem vstavala s usmevem.
@Venuška Ahojky, já jsem v 5.týdnu a typické příznaky (citlivá prsa, nevolnosti) jsem neměla. Naopak mě bolelo v kříži a v oblasti ledvin. Myslela jsem si, že jsem prochladla a ejhle, MS se nedostavila a já čekám miminečko.
Takže za mě to možné určitě je. Držím pěsti! ![]()
@Venuška Jinak diskuze je už 9 let stará, takže holky, co tu přispívaly už pravděpodobně mrňousky doma mají. ![]()
je dekuju ![]()
juuu no teda.. tak ja se te ms za tech par dni snad ani nedockam.. teda toho ze neprijde mam na mysli.. ![]()
takze ty uz mas malej bubinek? je zavidim a blahopreju!
No tak uvidime no.. ja si rikam ze by to snad ani nebylo mozny aby jsme se po jednom milovani trefili az tak…
je ted na to koukam.. 9 let… uf.. tak to doufam ze vsechny damy tu spokojene maji minimalne jednoho kazda.. ![]()
a kdy ty mas tp?
@Venuška Bříško nemám žádné a vzhledem k tomu jak jsem hubená (58kg/175 cm), myslím, že to na mě začne být vidět až někdy před porodem. ![]()
My se snažili 13 měsíců, nemyslela jsem na nic jiného, než na to, že chci být těhotná, měla jsem stres v práci, počítala si plodné dny, kupovala ovu testy a NIC! Pak jsem skončila v práci, dala se do klidu a na sex jsem nějak neměla chuť. Spali jsme spolu jen 1× a jak jsem psala, těhotná jsem. ![]()
Hlavně se na to nesoustřeď, ono to přijde samo. ![]()
TP mám 3.7.2015, budu mít doma malého ráčka. ![]()
@Lucyanne jo tak to jsi si usla mnohem delsi cestu nez ja.. to opravdu… ja jsem jeste cucak ![]()
nemam z tohohle nic za sebou krom toho ze uz si preju asi rok mit miminko, ale jeste jmse resili otazku bydleni - kupovali jsme baracek. takze jsme se rozhodli mimco o rok odlozit - nejdelsi rok v mem zivote
..a nikdy bych nebverila ze tohle reknu…
tak to je krasny! at racek i ty jen a jen prospivate… jinak tady je super diskuze na tema snazilek listopad prosinec.. jsme tam vsechny jak praky ![]()