Cékografie u dcery, co očekávat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
39
20.8.23 19:14

Cékografie u dcery, co očekávat?

Zdravím všechny. Dceru budu objednávat na cékografii, kvůli podezření na chronický zánět slepého střeva. Vím jen, že vypije nějakou tekutinu a pokud ji to nateče do slepého střeva, tak ho ucpané nemá, pokud ne, tak ho ucpané má, to je jediné co vím. Ještě by mě zajímalo, kolik toho musí vypít? Bude ji z toho např. špatně nebo bude unavená? Vím, že mi doktor vše řekne ale vůbec nevím co mám očekávat tak se ptám dříve, na co se mám připravit. Děkuji všem :D ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
115
23.8.23 09:34

Já jsem to absolvovala před 20 lety, takže se to možná už dělá jinak, ale nikdo sem nic nenapsal, tak teda píšu :D vypila jsem den před tím skleničku od přesnídávky, ve které byl síran barnatý - takovej bílej hnus, vypadalo to jako nějaká malta a chutnalo to podobně… radši bych nestrašila :) ale blbě mi po tom nebylo, unavená jsem taky nebyla a na základě nenaplněnosti appendixu jsem měla potvrzený chronický zánět. Kdyžtak prosím napiš, jak to probíhalo, samotnou mě zajímá, zda se stále používá BaSO4 (nebo jak je vzorec :)). Ať vám to dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.23 17:31

@lucky one Děkuju moc :kytka: jsem ráda za odpověď, napíšu. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat