Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky před chvíli se mi vzbudil syn a našla jsem na něm tyhle vyrážky. Nevíte, co to je? Ještě včera nic takového neměl
. Budu moc ráda za rady. Prý ho to nebolí. Muže to být od komárů? 🙈. Možná jsem tupá ale nikdy tohle neměl.
@xxprincesscz jo to určitě půjdeme. Jen jsem chtěla ještě se poradit tady jestli někdo neví.
@kavenka no já nevím jestli stipance nebo vyrážka ale včera to ještě neměl. Až přes noc se mu to udělalo ![]()
@Nikolkamaminka píše:
@kavenka no já nevím jestli stipance nebo vyrážka ale včera to ještě neměl. Až přes noc se mu to udělalo
tak pokud ho v noci poštípal komár, objevilo se to až dnes
@vokishka takže myslíte, ze by to mohlo být od komára až takové? Já vím, ze znim jak bych měla vykojeny mozek 😂 ale ještě jsme se s tím nesetkali
d s takovými velkými.
Máš doma Fenistil nebo alespoň Alpu? Tak mu to jedním z toho potři.
@Nikolkamaminka píše:
@vokishka takže myslíte, ze by to mohlo být od komára až takové? Já vím, ze znim jak bych měla vykojeny mozek 😂 ale ještě jsme se s tím nesetkalid s takovými velkými.
jo, ti komáři jsou nějací divní v posledních letech, klidně to může být. Namazala bych tím fenistilem. Kolik mu je? Klidně bych mu dala i třeba xyzal,, zyrtek nebo něco jiného na alergii
Stipance, asi komar, ale ma alergickou reakci, fenistil a zitra k dr.,kdyby to zaclo hnisat ci mokvat, tak jet na pohotovost asi radeji…
Namazala bych fenistilem a klidně dala dávku něčeho na alergii
Máme namazáno, tak uvidíme. Moc děkuji všem za rady!
snad je to opravdu jen od těch pitomych komárů 🙈
Vypada to jako stipance od komara. Fenistil, pripadne neci na alergii a myslim, ze to bude ok a k lekari netreba.