Syn zvrací

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
19.8.23 20:05

Syn zvraci

Zítra máme odjíždět na dovolenou a já jsem úplně na zhroucení. Syn ráno po probuzení zvracel a bolela ho hlava. Zvracel asi 5× naposledy kolem půl 2. Potom jako když utne, a je úplně pohodě. Jen trochu unavený.
Jenže já mám strach. Někde jsem četla, že zvracení po ránu a bolest hlavy může znamenat onemocnění mozku. Že ráno jim není dobře a večer jsou úplně v pohodě. Snažím se ty černý myšlenky zahánět, ale nejde mi to. Mám s tím dlouhodobě problémy. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tajemnadama
19.8.23 20:09

Obyc střevní viroza nebo s nejvetsi pravděpodobností upal/uzeh. Užijte si dovcu :kytka:

Příspěvek upraven 19.08.23 v 20:10

• Citovat
  • Upravit
8327
19.8.23 20:09
@Anonymní píše:
Zítra máme odjíždět na dovolenou a já jsem úplně na zhroucení. Syn ráno po probuzení zvracel a bolela ho hlava. Zvracel asi 5× naposledy kolem půl 2. Potom jako když utne, a je úplně pohodě. Jen trochu unavený.
Jenže já mám strach. Někde jsem četla, že zvracení po ránu a bolest hlavy může znamenat onemocnění mozku. Že ráno jim není dobře a večer jsou úplně v pohodě. Snažím se ty černý myšlenky zahánět, ale nejde mi to. Mám s tím dlouhodobě problémy. :,(

Ono to může být z jídla. Hlavně ať pije, na jídlo mu dát rohlík, piškoty, rýži apod.
Žádné onemocnění mozku :roll: řešíš ty svoje černé scénáře s lékařem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.8.23 20:13

@izabe ano ale byla jsem tam zatím jen jednou.

• Citovat
  • Upravit
2654
19.8.23 20:23

Taky bych to tipla na úžeh/úpal. Spíš bych řešila to, že by neměl pár dní na sluníčko, což je dost blbé vzhledem k tomu, že jedete na dovolenou a má být celý týden vedro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
19.8.23 20:26

U nás bylo minulý týden to samé. Já a syn, 4× zvracení a pak jak když utne. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
19.8.23 21:39

Onemocneni mozku je i zmatenost, dezorientace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
20.8.23 06:38

Taky jsem před dvěma dny zvracela a měla další střevní potíže. :lol: Prý teď na jižní Moravě řádí střevní chřipka. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
20.8.23 09:59

Kdyz je tedv pohode, tezko muze mit zanet mozku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.8.23 19:16

Prosimtě hlavně klid. Může to být obyč. úpal/úžeh nebo chřipka. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.8.23 19:17

@izabe z jakého jste kraje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
20.8.23 19:25

Pri onemocneni mozku je zvraceni vetsinou bez pocitu na zvraceni a ne 4-5×…
Spatne jidlo, strevni chripka upal/uzeh je nejpravdepodobnejsi… nejhorsi co se muze stat, ze zitra az vudete mit je bude blbe tobe nebo nekomu dalsimu…myjže to tak meli v loni… v patek se dvera vratila od tatinka ( mely projet az v nedeli) a zvracela a zvracela neudezela ani lzicku vody, drujy den lepsi… v nedeli to chytla starsi, ltera zvracela je asi 2, ale mela sileny prujem 1,5 dne a v utery vecer asi v 8 jsem zacala zvracet ja, ale u me uz jen 2× zvraceni a prijem trochu, rano v 8 jsme jeli na letoste a letely do Turecka… bylo mi divne a slabo, ale uz dobry a pri prijezdu na hotel vsechny ok :). Tal drzim palce:) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
20.8.23 19:54

To je viróza. Aktuálně se.reme, zvracíme všichni doma a já mám k tomu horečku. Neboj se, za dva dny nejpozději bude v pořádku. Užijte si dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
20.8.23 21:28

@Zeoli z jakého jste kraje? U nás Ústecký také řádí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1326
21.8.23 10:05

Poslední blitkostracka u dětí byla před víc jak měsícem a proběhla tak, že kluk, o 5 dnů později pak i holka, se během 3 hodin 7krat pozvracel. A pak už byl klid. Jen řidší stolice byla další cca 2 dny. Po zvracení lehce zvýšená teplota pár hodin. Blbe bylo, že holka takto začala v 11 večer, takže byla noční šichta. Kluk začal v šest večer, takže do 9 blil a pak už spal, jen jsem ho budila na pití, aby tekutiny postupně nahradil. Chytl to i manžel, já v podstatě nic, jen půl dne divný pocit v žaludku a slabost celého těla po 1 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí