Celodenní protivnost

Anonymní
10.8.17 16:52

Celodenní protivnost

Celý den řve a řve. Už jsem z toho na palici. Posadim ho na zem, že si budeme hrát, ale vydrží tak 2minuty a už kňoura. Jdeme do židličky na jídlo. A za chvíli zas ječí. Dám ho do postýlky, s tím že usne, odejdu jen do kuchyně pro něco a už zas natahuje a začíná nanovo. Nemá teplotu a papá normálně, takže tam to nevypadá na problém. Mohla by to být separační úzkost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
10.8.17 16:53

A kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.17 16:57

@unuděná 11,5 měsíce

• Citovat
  • Upravit
53190
10.8.17 16:59

Tak to je normálka, klidně může být i ta separační úzkost. Když ho třeba nosíš, je v pohodě? Nebo zoubky, jistě ještě nemá všechny, i když to třeba nevypadá, může se mu tam něco klubat. Taky je vedro, to jsme protivní všichni. Snaž se přežít ;) A máš-li možnost hlídání, využij jí (pokud tedy vyloženě netrpí tvým odchodem) - nebo alespoň chvilku partner ať pohlídá a ty si jdi odfrknout k nějaké své oblíbené aktivitě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
10.8.17 17:02

Já jsem taky dneska na zabití a celodenně protivná. :mrgreen: Chudáci moje děti. :lol:
Každý má prostě někdy svůj den, i kojenci. ;) Je horko, může být protivný z toho, mohou mu růst zuby, může to být cokoliv. Prostě to ber jako den blbec. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27621
10.8.17 17:11
@Fima píše:
Já jsem taky dneska na zabití a celodenně protivná. :mrgreen: Chudáci moje děti. :lol:
Každý má prostě někdy svůj den, i kojenci. ;) Je horko, může být protivný z toho, mohou mu růst zuby, může to být cokoliv. Prostě to ber jako den blbec. ;)

já taky a sedmitýdenní syn taky jen řve a řve a řve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68930
10.8.17 17:55

Asi nějaký erupce na slunci, u mě je dneska celý den na zabití pětiletá, naštěstí půlku dne si tu její protivnost užili ve školce. Ale co se robudila, neslyšela jsem od ní snad jedinou pozitivní věc, jenom zuřivý pohledy, podupávání nožičkama a negativismus. Přitom já jsem dnes naložená dobře, no, aspoň ji lép snáším :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Verun83
10.8.17 17:56

Nemam separacni uzkost a taky jsem od rana protivna. :lol: ne jako vazne, i deti nemusi byt vecne v poho

• Citovat
  • Upravit
2249
10.8.17 18:10

Tak pokud je to jen jeden den, jsou deti, ktere prorvou mesice.
Moje je v tech vedrech taky na ranu, hlavne vecer, kdy ji nemuzu polozit na zem nebo odlozit k tatkovi :lol:
Ale pak usne a ja se na ni divam a je to ten nejvetsi andilek :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
10.8.17 19:12

Hlásím, že u nás jsme protivní všichni, tak jsem ráda, že v tom nejsme sami :D Každopádně já to mám z toho vedra, kurnik šopa, ať už se ochladí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová