Celulitida

530
26.5.04 18:27

Celulitida

Ahoj, jsem ve 26. tt a zjistuju vyrazne zhorseni celulitidy, postupne uz od pocatku tehotenstvi. Dokonce uvazuju o koupi pristroje Cellese od Philips - nemate s nim nekdo zkusenost? Pomaha to vubec? Naposledy jsem zkusila Lyposine od Vichy a zadny zazrak, rozhodne ne slibovane odbourani celulitidy za mesic. Vim, ze je to zpusobeno stravou, pribiranim a nedostatkem pohybu, snad i tehotenskymi hormony, pred otehotnenim jsem casto drzela diety a hodne cvicila, ted mam problemy se zady a tak vetsinu dne prolezim. Je nejaka nadeje na zlepseni po porodu? Mate nejaky tip, co pomaha? Diky predem za rady a zkusenosti.
Martoch + Lucinka, 26 tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2
26.5.04 22:03

ahoj
já mám 3měsíčního syna a v těhotenství se i u mě celulitida výrazně zhoršila. Ve třetím trimestru jsem se taky moc hýbat nemohla, přibrala jsem celkově 15 kilo. Měsíc po porodu jsem byla na své původní váze a celulitida se vrátila taky do původního stavu. Dávej si pozor na strie, břicho, prsa, boky aspoň 2× denně masíruj a promaž krémem. Taky mě dost svědila pokožka, tak jsem zbytek těla mazala tělovým mlékem. Ať Ti to dobře dopadne.
 Violka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
27.5.04 00:43

Ahoj,
S celulitidou v tehotenstvi mam podobnou zkusenost, take se mi velmi zhorsila…ja jsem totiz pribrala skoro 25 kilo. Hruuza. Do nekolika mesicu po porodu se ale vsechno vratilo do puvodniho stavu, i kdyz jsem hodne cvicila, abych tomu trochu pomohla.
S masirovanim mam stejnou zkusenost jako Violka, take jsem se mazala vic nez normalne a oblast bricha a prsou navic jeste jednou az dvakrat denne masirovala olivovym olejem (pry funguje jakykoli, treba detsky olejicek) Pomohlo to zmensit pocet stryji.
Neboj, pokud se budes po porodu hybat a rozumne jist, budes jako jsi byla pred otehotnenim.
Hodne stesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
27.5.04 06:56

Ahojky holčiny,
chtěla bych k tomu mazání poznamenat toto. Nezapomeňte na zadeček!
Mě to nikdo neřekl. Já si mazala břicho, prsa ale na zadek jsem nepomyslela. Jak mi rostlo bříško, kůže se natahovala ajá jednou večer s hrůzou zjistila, že má fialové čárky po celém zadku. Hrůza. Po porodu za nějaký čas zesvětlaly, ale už to prostě není ono. Zkoušela jsem různé gely a pod, ale nic moc. Přitom jsem docela štíhlá. Přemýšlím o lymfatických masážích.
Martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.5.04 11:53

ahoj,

mam stejny rpoblem a niiiic nepomaha. jenom cviceni. na prdelku muzu doporucit mirne podrepy. nohy od sebe na sirku ramen a drep maximalne do 90stup v kolenach a snazit se co nejmin predklanet. tak aby ste citili jak se zadek namaha. mozno to moc nepomuze, ale nebude se to tak hroooozne trast :D
 danka

• Citovat
  • Upravit
21.4.17 11:00

Pokud hodně přibíráš a zase hubneš, tak ti žádný krém nepomůže. Radši se mrkni po odborníkovi, který za ty peníze stojí a poradí ti co s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.17 09:32

Já ti můžu za sebe doporučit bodyfactory.cz Mrkni na jejich stránky, nabízí tam víc procedur a můžeš si tam udělat třeba příjemné odpoledne ;-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky